19 / 04 / 2024

sinpaş gyo aydos country projesi

sinpaş gyo aydos country projesi

Toplam 50 dönüm alan üzerinde yükselen projede daire alanları 68 metrekareden başlıyor. Proje Sinpaş GYO imzasıyla yükseliyor. Peki Sinpaş GYO Aydos Country ne zaman teslim?

Sinpaş GYO Aydos Country teslimleri ne zaman?

Toplam 50 dönüm arsa alanı üzerinde yükselen proje yüzde 10 fiyat avantajı sağlanıyor. Proje İstanbul İl'i Sancaktepe'de bulunuyor. Peki Sinpaş GYO Aydos Country teslimleri ne zaman?

Sinpaş GYO Aydos Country ödeme planı!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık österdiği proje toplam 50 dönüm arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Sinpaş GYO Aydos Country ödeme planı kapsamında yüzde 10 fiyat avantajı sağlanıyor.

Sinpaş GYO Aydos Country projesi sosyal medyada lider!

Sinpaş GYO’nun “İstanbul Anadolu Yakası’nın en doğal projesi” olarak geliştirdiği Aydos Country’nin sosyal medya pazarlama stratejisi, Facebook tarafından “Success Story” (başarı hikayesi) seçildi.

Sinpaş GYO Aydos Country satış ofisi!

Daire alanlarının 68 metrekareden başladığı proje İstanbul İl'i Sancaktepe Aydos Ormanı yanından bulunuyor. Sinpaş GYO Aydos Country satış ofisi telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi.

Sinpaş Aydos Country Evleri'nde teslimler Mayıs 2017'de!

Sancaktepe'de Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen Aydos Country projesinde teslimlerin Mayıs 2017 yılında yapılması planlanıyor. Projede daire tipleri 1+1'den başlangıç gösteriyor.

Sinpaş Aydos Country'de 284 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sinpaş GYO tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Sinpaş Aydos Country projesinde dairelerin büyüklükleri 68 metrekareden başlayıp, 208 metrekareye kadar ulaşarak dizayn edildi. Projede teslimlerin Mayıs 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Sinpaş GYO'dan 2017 Babalar Günü kampanyası!

Sinpaş GYO, Babalar Günü’ne özel bir indirim kampanyası hazırladı.15.000 TL indirim avantajı sunan bu kampanya, Queen Central Park Bomonti,Aydos Country, Ege Vadisi, İncek Life ve Bursa Modern projelerinde 17-18 Haziran tarihlerinde geçerli olacak.

Aydos Country Sinpaş GYO güncel fiyatlar!

Toplam 900 daireyi kapsayan Aydos Country projesinde daire fiyatları 460 bin TL'den başlıyor. Projede Sinpaş GYO imzası bulunuyor...

Sinpaş GYO, Aydos Country projesiyle yanınızda!

Sinpaş GYO'nun projesi Aydos Country doğal güzelliklerine ödeme planlarını da ekledi. Aydos Country ile az zamanda çok yere ulaşabilirsiniz

Sinpaş GYO Aydos Country değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Sancaktepe'de yer alan Aydos Country Projesi'ne ait gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklanan değerleme raporu...

Sinpaş GYO, Aydos Country Projesi değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Sancaktepe'de bulunan Aydos Country Projesi'ne ilişkin değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a bildirilen değerleme raporu şöyle...

Sinpaş GYO'dan 30 Eylül'e kadar geçerli tatil kampanyası!

Sinpaş GYO, Aydos Country, EgeYakası, Bursa Modern ve İncek Life projelerinde ev sahibi olanları; aile ve arkadaşlarını da ev sahibi yapmaları durumunda hem kendileri, hem de ev sahibi yaptıkları kişiyi tatile gönderiyor.

Sinpaş GYO yatırımcılarına tatil hediye ediyor!

Sinpaş GYO'nun Aydos Country, EgeYakası, Bursa Modern ve İncek Life projelerinde ev sahibi olanlar; aile ve arkadaşlarını da ev sahibi yapmaları durumunda hem kendileri hem de ev sahibi yaptıkları kişi, çift kişilik Miami ve Bahamalar tatili kazanıyor.

Sinpaş GYO Aydos Country ne zaman teslim?

Toplam 50 dönüm alan üzerinde yükselen projede daire alanları 68 metrekareden başlıyor. Proje Sinpaş GYO imzasıyla yükseliyor. Peki Sinpaş GYO Aydos Country ne zaman teslim?

Aydos Country Sinpaş GYO satılık!

Toplam 50 dönüm alan üzerinde yükselen projede daire alanları 68 metrekareden başlıyor. Aydos Country Sinpaş GYO satılık daire tipleri 1+1'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor.

Sinpaş GYO Aydos Country adres!

Toplam 50 dönüm alan üzerinde yükselen projede 900 adet daire yer alıyor. Sinpaş GYO Aydos Country adres bilgileri kapsamında İstanbul İl 'i Sancaktepe inşa ediliyor.

Sinpaş GYO Aydos Country'de yüzde 10 indirim fırsatı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 10 indirim, 10 bin lira peşinat ve 30 aya kadar vade farksız taksit avantajları sunduğu Aydos Country projesinde satış süreci devam ediyor.

Aydos Country Sinpaş GYO satış ofisi!

İstanbul İl'i Sancaktepe 'de inşa edilen projede daire alanları 68 metrekareden başlıyor. Aydos Country Sinpaş GYO satış ofisi telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi.

Sinpaş GYO Aydos Country teslimleri ne zaman?

Toplam 50 dönüm arsa alanı üzerinde yükselen proje yüzde 10 fiyat avantajı sağlanıyor. Proje İstanbul İl'i Sancaktepe'de bulunuyor. Peki Sinpaş GYO Aydos Country teslimleri ne zaman?

sinpaş gyo aydos country projesi Haberi

sinpaş gyo aydos country projesi

Fiyatların kata ve cepheye göre farklılık gösterdiği projede daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Toplam 900 adet daireden meydana gelen projede daire büyükleri 68 metrekareden başlayıp, 208 metrekareye kadar ulaşarak dizayn edildi. Proje Sinpaş GYO imzasıyla yükseliyor.


Ödeme planı kapsamında Aydos Country projesinde 10 bin TL peşin ödeme ödendiğinde, kalan daire bedeli için vade farksız, banka kredisiz 30 ay taksit imkanı sağlanıyor.


Sinpaş GYO Aydos Country ne zaman teslim?

İstanbul İl'i Sancaktepe Aydos Ormanı'nın yanıbaşında bulunan projede daire teslimleri 2016 yılı Ağustos ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.


Adres: Veysel Karani Mahallesi, Gülhane Caddesi No: 7 Sancaktepe/İstanbul


Telefon: 444 1 440

Web: http://aydoscountry.com/

Tülay...