24 / 04 / 2024

sinpaş gyo değerleme şirketi

sinpaş gyo değerleme şirketi

Sinpaş GYO'nun portföyünde bulunan varlıklar için, yıl içinde alınacak ve değerleme hizmeti gerektirecek varlıklar için de Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. firmaları seçildi. 

Sinpaş GYO 2019 değerleme şirketini seçti!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Avrupa Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı...

Sinpaş GYO Reel Gayrimenkul ve Prime Gayrimenkul ile çalışacak!

Sinpaş GYO, portföyünde bulunan varlıkların değerleme hizmetlerini yapması için, Reel Gayrimenkul ve Prime Gayrimenkul değerleme şirketleri ile anlaştı...

Martı GYO değerleme şirketini seçmek için ek süre kullanacak!

Martı GYO'nun değerleme işlemlerinin tamamlanabilmesi için şirkete 1 ay ek süre verilmesi talebi SPK toplantısında olumlu karşılandı.

Sinpaş GYO 2021 yılı değerleme şirketlerini seçti!

Sinpaş GYO'nun portföyünde bulunan varlıklar için, yıl içinde alınacak ve değerleme hizmeti gerektirecek varlıklar için de Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. firmaları seçildi. 

Sinpaş GYO Bursa Modern 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO Bursa ili, Osmangazi İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Bursa Modern Projesi 2020 değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO Altınoran projesi 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi 29634 ada 10 parselde yer alan Altınoran projesine ait 200 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Sinpaş GYO Starium AVM 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29634 ada 10 parselde yer alan Starium AVM 56 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Sinpaş GYO Güneypark arsası değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara ili, Çankaya ilçesi, İlkbahar Mah.Güneypark bölgesinde yer alan 29634 ada 2-3-4 parsel, 29635 ada 2-4-5-6-9-11 parsel, 29900 ada 2 parsele ilişkin 10 adet arsaya ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Sinpaş GYO Çankaya okulu ve arsası değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Mühye mahallesinde yer alan 29634 ada 9 parselde bulunan 7 katlı betonarme eğitim tesisi, okul ve arsasına ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Sinpaş GYO Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkı projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29635 ada 7 ve 8 parsellerde yer alan Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkına ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Sinpaş GYO Çankaya arsası değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara ili Çankaya ilçesi Alacatlı mahallesinde arsalara ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Sinpaş GYO Çankaya parseli değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara İli Çankaya İlçesi Büyükesat Mahallesi'nde yer alan 1 adet taşınmaza ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Sinpaş GYO Anadolu Hisarı arsası gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli Beykoz ilçesi Anadolu Hisarı Mahallesi 37 ada 76 parsel'de yer alan arsaya ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Sinpaş GYO İstanbul Sarayları projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Mahallesi'nde yer alan 801 ada 21 parselde bulunan İstanbul Sarayları Projesine ait 23 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Sinpaş GYO Aquacity 2010 projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Sarıgazi Mahallesinde yer alan 1958 parselde bulunan Aquacity 2010 projesine ait 9 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

sinpaş gyo değerleme şirketi Haberi

sinpaş gyo değerleme şirketi

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) değerleme kuruluşu seçimi hakkında açıklama yaptı.

Sinpaş GYO tarafından şirket portföyünde bulunan varlıklar için 2021 yılında ekte listelenen şirketlerden değerleme hizmeti alınmasına, ayrıca yıl içinde alınacak ve değerleme hizmeti gerektirecek varlıklar için de Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. firmalarının seçilmesine karar verildi. 

Sinpaş GYO'nun KAP açıklaması:
Seri: III No 48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin "Gayrimenkul Değerleme Kuruluşunun Seçimi" başlıklı 35.maddesi uyarınca; Şirket portföyünde bulunan varlıklar için 2021 yılında ekte listelenen şirketlerden değerleme hizmeti alınmasına, ayrıca yıl içinde alınacak ve değerleme hizmeti gerektirecek varlıklar için de Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. firmalarının seçilmesine karar...