28 / 03 / 2024

Sinpaş GYO 2021 yılı değerleme şirketlerini seçti!

Sinpaş GYO 2021 yılı değerleme şirketlerini seçti!

Sinpaş GYO'nun portföyünde bulunan varlıklar için, yıl içinde alınacak ve değerleme hizmeti gerektirecek varlıklar için de Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. firmaları seçildi. 



Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) değerleme kuruluşu seçimi hakkında açıklama yaptı.

Sinpaş GYO tarafından şirket portföyünde bulunan varlıklar için 2021 yılında ekte listelenen şirketlerden değerleme hizmeti alınmasına, ayrıca yıl içinde alınacak ve değerleme hizmeti gerektirecek varlıklar için de Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. firmalarının seçilmesine karar verildi. 

Sinpaş GYO'nun KAP açıklaması:
Seri: III No 48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin "Gayrimenkul Değerleme Kuruluşunun Seçimi" başlıklı 35.maddesi uyarınca; Şirket portföyünde bulunan varlıklar için 2021 yılında ekte listelenen şirketlerden değerleme hizmeti alınmasına, ayrıca yıl içinde alınacak ve değerleme hizmeti gerektirecek varlıklar için de Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. firmalarının seçilmesine karar verilmiştir.


Geri Dön