26 / 04 / 2024

Vakıf GYO 2021 yılı değerleme şirketlerini seçti!

Vakıf GYO 2021 yılı değerleme şirketlerini seçti!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan ve değerleme yaptırılması gereken her bir varlık için Arge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık AŞ firmasından değerleme hizmeti alınmasına karar verildi.



Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Adyınatlma Platformu'nda (KAP) 2021 yılı değerleme şirketlerinin belirlenmesi hakkında açıklama yaptı.

Vakıf GYO tarafından 2021 yılı değerleme çalışmalarının yürütülmesi için portföylerinde yer alan her bir varlık için Arge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık AŞ'den, yıl içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Arge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık AŞ ve Aden Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık AŞ firmalarından hizmet alınmasına karar verildi. 

Vakıf GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından,

Şirketimiz 2021 yılı değerleme çalışmalarının yürütülmesi adına,

Portföyümüzde yer alan ve değerleme yaptırılması gereken her bir varlık için Arge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık AŞ firmasından,

Portföyümüze  yıl içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklarda değerleme hizmeti alınması için Arge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık AŞ ve Aden Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık AŞ firmalarından,

hizmet alınması hususuna karar verilmiştir.


Geri Dön