28 / 03 / 2024

Sinpaş Kent Kimin

Sinpaş Kent Kimin

Sinpaş Kent Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. Sinpaş Kent Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe 'de kuruldu.

West Avenue kimin?

West Avenue projesi Ankara’nın en işlek bölgelerinden Batıkent’te inşa ediliyor.Proje karma konseptte dizayn ediliyor. Peki West Avenue kimin?

Sinpaş Kent Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sinpaş Kent Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. Sinpaş Kent Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe 'de kuruldu.

Sinpaş'tan Başkent Ankara’nın 100 Yılı kitabı!

Sinpaş Holding, başarı yolculuğunda ilk adımını attığı Ankara’nın kültür dünyasına çok önemli bir çalışmayla katkı sağladı. Atlas Tarih’in katkılarıyla hazırlanan ‘Başkent Ankara’nın 100 Yılı’ isimli kitabı, Sinpaş’ın örnek projeler hayata geçirdiği Ankara’ya en yeni armağanı oldu.

Kent Kağıthane kimin?

Teslimlerin hemen yapıldığı Kent Kağıthane projesi 93 daireden meydana geliyor. Projede daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Peki Kent Kağıthane kimin?

Sinpaş, Konyalıları Marina Ankara'ya davet ediyor!

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Sinpaş Yapı, önemli bir projeye imza atıyor. Başkent Ankara'da 2 bin 550 konutluk bir projeyi hayata geçiren Sinpaş, Konyalılar'ı Türkiye'ni temalı en büyük konut projesinde ev almaya davet ediyor.

Sinpaş Yapı 100 bin ağaçlık orman kuracak!

Sinpaş Yapı, Marina Ankara ve Altınoran konut projeleri arasına, 700 bin metrekare büyüklüğünde rekreasyon alanı yapıyor. İlk etapta 50 bin ağaç dikilen kent ormanında toplam 100 bin ağaç yer alacak.

Sinpaş Marina Ankara'da yeni kampanya!

Sinpaş Yapı'nın marina konseptiyle Başkent Ankara'da hayata geçirdiği Marina Ankara projesinin Mart 2018'te teslim edilmesi hedefleniyor. Proje yaklaşık 15 bin metrekarelik kesintisiz gölet çevresinde tasarlandı.

Sinpaş Ankara'da 40. yılını kutladı!

40 yıl önce yolculuğuna Başkent'ten başlayan Sinpaş, 40. yılında yeni hedeflerini ve projelerini açıkladı. Düzenlenen basın toplantısına Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer ve holdingin yöneticileri katıldı.

Sinpaş 7 milyar TL ciroya ulaştı!

Yolculuğuna Başkent'ten başlayan Sinpaş, 40. yılında yeni hedeflerini ve projelerini açıkladı. Düzenlenen basın toplantısına Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer ve holdingin yöneticileri katıldı.

Ankara Sinpaş Altın Oran ulaşım!

Ankara Sinpaş Altın Oran ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Başkent Ankara Çankaya'da yer alan Altın Oran projesinde 6,5+1 dairelerin fiyatları 989 bin liradan başlıyor...

Çankaya Sinpaş Altın Oran ulaşım!

Başkent Ankara'da inşa edilen Çankaya Sinpaş Altın Oran ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz.Ankara Altın Oran'da toplam 2 bin 647 adet konut yer alıyor...

Çankaya Sinpaş Altın Oran fiyat!

Başkent Ankara'da Sinpaş imzası ile yükselen ve 1+1, 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1, 4,5+1, 4+2, 5,5+1, 6,5+1 ve dubleks konulardan oluşan Çankaya Sinpaş Altın Oran fiyat bilgileri...

Çankaya Sinpaş Altın Oran Evleri!

Çankaya Sinpaş Altın Oran Evleri'nde 1+1, 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1, 4,5+1, 4+2, 5,5+1, 6,5+1 ve dubleks daireler mevcut. Altın Oran projesi Başkent Ankara'da hayata geçiriliyor...

Sinpaş Kent Kimin Haberi

Sinpaş Kent Kimin

Sinpaş Kent Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 


Sinpaş Kent Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a.Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. b.Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. c.Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkân, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Sinpaş Kent Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Adres; Abdurrahmangazi Mah.Asır Cd. No.32-34/1...