26 / 04 / 2024

Sinpaş Köyceğiz son durum

Sinpaş Köyceğiz son durum

İstanbul'da devam eden Kentsel Dönüşüm, 3. köprü, yeni havaalanı, Avrasya Tüneli ve bitmek üzere olan metro hatları gibi projelerin bağlantı yollarına ev sahipliği yapan bölgeler, sağladıkları kolay ulaşım imkanlarıyla hızla gelişmeye devam ediyor.

Sinpaş Köyceğiz projesinde sonbahar kampanyası!

Gayrimenkul sektöründe kalitesi ve güvenirliği ile yenilikçi konseptleri buluşturan Sinpaş Yapı’nın doğanın tüm güzelliklerini sunan Köyceğiz projesinde, sonbahara özel kampanya fırsatı devam ediyor.

Sinpaş Köyceğiz kampanya detayları!

Evinizi Sinpaş Köyceğiz’den alın güneyi İstanbul’da yaşayın, bahara özel avantajlı fiyatlardan faydalanın. Sinpaş Köyceğiz’de % 15 bahar indirimi ve avantajlı ödeme planı seçenekleri devam ediyor.

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin yapı ruhsatı iptali davalarında son durum ne? 

Kızılbük GYO, Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin yapı ruhsatı iptali davasındaki son durumu açıkladı. Peki dava sonuçlandı mı? 

Sinpaş Kızılbük Wellness Resort projesinde son durum! İlk etapta yüzde 57 ilerleme! 

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, 1 Ocak 2023 ile 30 Haziran 2023 faaliyet dönemine ilişkin bilgiler açıklandı. Peki Sinpaş Kızılbük Wellness Resort projesinde son durum ne? İşte merak edilenler...

Sinpaş Kızılbük projesi için 'ÇED olumlu' kararı verildi!

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesine, bakanlıktan ÇED olumlu raporu verildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları..

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin ÇED sürecinde son durum!

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi, Marmaris Kızılkum'da inşa ediliyor. Kızılbük GYO, projenin ÇED süreci ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

TOKİ Muğla Köyceğiz projesiyle 574 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muğla Köyceğiz projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük devremülk projesi son zamanlarda ÇED raporuyla gündemde sık sık yer almıştı. Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları Ekim 2022!

TOKİ Muğla Köyceğiz 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Köyceğiz sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Köyceğiz’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Köyceğiz’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Köyceğiz sosyal konut projesi

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde ÇED süreci başladı! 

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın, Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesine ilişkin tartışmalar devam ederken, şirketten dün bir son dakika açıklaması geldi. İşte o açıklama ve tüm detaylar...

Kızılbük GYO'dan Sinpaş Kızılbük Thermal Welness Resort açıklaması! 

Kızılbük GYO, Sinpaş Kızılbük Thermal Welness Resort projesine ilişkin son dakika açıklamasını yayınladı. İşte o açıklama...

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin inşaat ruhsatı iptal edildi mi? İste projedeki son durum!

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi ile alakalı verilen mahkeme kararına ilişkin son dakika gelişmesi. Yeni ÇED raporunun onaylanması gerekse temyiz başvurusunun şirketin lehine sonuçlanması halinde inşaat çalışmaları tam gaz devam edecek.

Sinpaş Kızılbük fiyatları!

Projelerine son hız devam eden Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) "Sinpaş Kızılbük Wellness Resort"'de yer alan dairelerin detayları açıklandı. Peki Sinpaş Kızılbük Wellness Resort'ün fiyatları ne oldu? İşte projenin detayları ve fiyat bilgisi...

TOKİ'den Köyceğiz'de satışa sunulan arazilere yönelik açıklama!

TOKİ, Muğla Köyceğiz'de satışa sunulan arazilerin tarım arazisi olduğu yönünde çıkan iddialara yönelik açıklamada bulundu.

Özgü Namal Muğla Köyceğiz'deki arsasını satılığa çıkardı!

Geçtiğimiz Ekim ayında eşini kaybeden oyuncu Özgü Namal, Köyceğiz'de bulunan evini kapattı. Namal eşiyle daha önce aldıkları arsayı da satılığa çıkardı.

Sinpaş Köyceğiz son durum Haberi

Sinpaş Köyceğiz son durum

İstanbul’da devam etmekte olan Kentsel Dönüşüm Projeleri, 3. köprü, yeni havaalanı, Avrasya Tüneli ve bitmek üzere olan metro hatları gibi projelerin bağlantı yollarına ev sahipliği yapan bölgeler, sağladıkları kolay ulaşım imkanlarıyla hızla gelişmeye devam ediyor. Özellikle şehrin Anadolu yakasındaki markalı projeler yakanın çehresini değiştirirken, kolay ulaşım imkânı sunarak en hızlı gelişen semtler olarak öne çıkan Sancaktepe ve Sultanbeyli de her geçen gün değerine değer katıyor.


Çok yakında hizmete girecek metro hattı Sancaktepe’nin çehresini değiştirecek

Bu sene içinde hizmete girecek 3. Köprü ve Üsküdar-Sancaktepe metrosuyla beraber ulaşımda büyük bir kolaylığa kavuşacak olan Sancaktepe’de yatırımlar da her geçen gün değerleniyor. Sınırları dâhilinde Şile Otoyolu ve TEM Otoyolu geçen ilçe, 3. köprü ile bağlantılı olacak Kuzey Marmara Otoyolu’nun da güzergâhında kalarak büyük avantaj sağlıyor....