25 / 04 / 2024

Sinpaş küçükçekmece projesi

Sinpaş küçükçekmece projesi

Sinpaş GYO, İstanbul Küçükçekmece Safra Mahallesi'nde yeni projesine başlıyor. 399 adet bağımsız bölümden oluşacak proje için ruhsat başvurusu yaptı. 

Sinpaş GYO, Küçükçekmece Halkalı'daki arsa satışı sözleşmesini fesh etti!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Mahallesi, 801 ada, 30 parsel için yapılan "Finansal Kiralama Maksadıyla Satın Alınan Gayrimenkul Sözleşmesi"nin karşılıklı mutabık kalınarak feshedilmesine karar verdi. İşte ayrıntılar...

Bahaş Holding’in dev projesi Hilal Hill Büyükçekmece'de ikinci etabın teslimi için geri sayım başladı!

İstanbul Avrupa Yakası’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Hilal Hill Büyükçekmece’yi hızla hayata geçirmek üzere çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bir yandan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken bir yandan da teslimler yapılıyor.

Avrupa Konutları Ata geliyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye yeni proje!

Avrupa Konutları Esentepe projesini Ağustos ayında satışa çıkaran Artaş İnşaat Küçükçekmece projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje Avrupa Konutları Ata adıyla yükselecek.

Sinpaş Kızılbük projesi için verilen ÇED gerekli değildir kararı iptal edildi!

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi ile alakalı verilen "Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Gerekli Değildir" kararının iptali istemiyle Muğla Valiliği aleyhine oluşturulan davada, Muğla 3. idare Mahkemesi tarafınca "ÇED Gerekli Değildir" kararının iptali sonucu verildi.

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece'deki arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Halkalı Mahallesinde yer alan 3 adet arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki arsaların değeri ne kadar?

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat!

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede?

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Demir İnşaat yeni projesini Büyükçekmece'de hayata geçirecek.

Sinpaş Boulevard Küçükçekmece nerede?

Sinpaş Boulevard Küçükçekmece nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Boulevard Küçükçekmece nerede sorusunun yanıtı ve projeye ilişkin ayrıntılar...

Sinpaş Boulevard Küçükçekmece fiyat!

Sinpaş Boulevard Küçükçekmece fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Boulevard Küçükçekmece fiyat bilgisi ve projeyle ilgili ayrıntılar...

Sinpaş GYO Küçükçekmece'deki arsasını sattı!

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece'deki arsasının Arı Finansal Kiralama A.Ş.'ne ("Arı Leasing") KDV ve vade farkı hariç 111 milyon TL bedelle satışının gerçekleştirilmesine karar verildi. 

Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi nerede? 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı yeni projesi için harekete geçti. Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi nerede? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor... 

Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı yeni projesi için düğmeye bastı. Küçükçekmece Marmara Sanayi Sitesi'nde yükselecek olan proje, Eşbah Yapı'nın daha önce hayata geçirdiği projeler konseptinde olacak. 

Sinpaş küçükçekmece projesi Haberi

Sinpaş küçükçekmece projesi

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), 3 Temmuz 2015 tarihinde imzaladığı "kat karşılığı inşaat sözleşmesi" ile portföyüne eklediği İstanbul ili, Küçükçekmece ilçesi, Safra Mahallesi 13222 ve 13223 parsellerin imar uygulama işlemleri tamamlandı. 

399 bağımsız bölümden oluşacak

İmar uygulamasının tamamlanması ile birlikte hazırlanan mimari proje için Küçükçekmece Belediyesi'ne ruhsat başvurusu yapıldı. Başvurulan ruhsat projesine göre; toplam inşaat alanı 71 bin 255 metrekare bağımsız bölüm sayısı 399 adet oldu.

Karma proje geliyor

Başvurulan ruhsat başvurusuna göre, toplam inşaat alanı 71 bin 255 metrekare olarak açıklanan projede 399 adet bağımsız bölüm bulunacak. Karma proje olarak planlanan Safra projesinin içerisinde konut ve otel ünitesi yer alacak. 

Markalı konut projelerinin yanı başında

13222 ve 13223 parselleri üzerinde inşa edilecek projeye yakın konumda yer alan inşaat projeleri ise şu şekilde:
- Torkam...