24 / 04 / 2024

Sinpaş satış

Sinpaş satış

SİNPAŞ GYO, 2014 yılında satışlarını bir önceki yıla göre yüzde 37 artırarak bin 394 adet satış ve 682 milyon lira ciro gerçekleştirdi...

Sinpaş'ın 2014 rekoru satışlarını yüzde 37 artırdı!

SinpasGYO, 2014'te satışlarını yüzde 37 arttırarak 682 milyon TL ciro yaptı. Geçen yıl 1619 adet ünitenin teslimatını gerçekleştiren SİNPAŞ GYO, bu yıl yeni projelerle gündemde olacak...

Sinpaş yılın ilk yarısında 529 ünite satışı gerçekleştirdi!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Sinpaş yılın ilk yarısında 529 ünite satışı gerçekleştirdi. Firmanın ön satış cirosu ise 376 milyon TL olarak gerçekleşti.

Gökorman Sinpaş satılık daire!

Gökorman Sinpaş satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Gökorman projesinde yüzde 5 peşinat imkanı sunuluyor...

Metrolife Sinpaş satılık daire!

Metrolife Sinpaş satılık daire fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. Metrolife Sancaktepe projesinde yüzde 30'a varan indirim avantajı sunuluyor...

Queen Central Park Sinpaş satış ofisi!

Queen Central Park Sinpaş satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Sinpaş GYO imzasını taşıyan Queen Central Park projesi 700 milyon lira yatırımla yükseliyor...

Ege Yakası Sinpaş satış ofisi iletişim!

Sinpaş GYO iştiraki Eviya Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Ege Yakası Sinpaş, İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı'da inşa ediliyor. İşte Ege Yakası Sinpaş satış ofisi iletişim bilgileri...

Ege Yakası Sinpaş satılık!

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı 'da bulunan proje Sinpaş GYO iştiraki Eviya Gayrimenkul imzası taşıyor. Ege Yakası Sinpaş satılık daire alanları 99 metrekareden başlıyor.

Çakmak Ümraniye Sinpaş satış fiyatları!

İstanbul Finans Merkezi'ne komşu olarak yükselecek olan projede peşinatta yüzde 12 indirim sağlanıyor. Çakmak Ümraniye Sinpaş satış fiyatları 590 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

Marina Ankara Sinpaş satış ofisi telefon!

2 bin adet dairenin yer aldığı proje toplam 120 bin 533 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Marina Ankara Sinpaş satış ofisi telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi.

Marina Ankara Sinpaş satış fiyatları!

Marina Ankara Sinpaş satış fiyatları dairelerin kat ve cephelerine göre değişiyor. Teslimlerin 2018 yılında yapılması planlanan projede 5 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Marina Ankara Sinpaş satış ofisi iletişim!

Marina Ankara Sinpaş satış ofisi iletişim için 444 19 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı şekilde tasarlanan projede 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Aydos Country Sinpaş satılık!

İstanbul İl'i Sancaktepe'de inşa edilen projede daire teslimleri 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor. Aydos Country Sinpaş satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Aydos Country Sinpaş satış ofisi iletişim!

Aydos Country Sinpaş satış ofisi iletişim için 444 1 440 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de, 50 dönüm arsa üzerinde inşa edilen projede satışlar devam ediyor.

Aydos Country Sinpaş satış ofisi!

Toplam 50 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Aydos Country Sinpaş satış ofisi telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi.

Aydos Country Sinpaş satılık ev!

Toplam 900 adet daireden meydana gelen proje 50 dönüm alan üzerinde yükseliyor. Aydos Country Sinpaş satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı.

Sinpaş satış Haberi

Sinpaş satış

SİNPAŞ GYO, 2014 yılında satışlarını bir önceki yıla göre yüzde 37 artırarak bin 394 adet satış ve 682 milyon lira ciro gerçekleştirdi. İstanbul'da EgeYakası, Karşıyaka Rezidans, Aydos Country ve Ankara İncek Blue ve İncek Green projelerini lanse eden Sinpaş GYO, aynı dönemde bin 619 adet ünitenin teslimatını yaptı. 


YENİ PROJELER GELİYOR 

Şirketin 2014 performansım değerlendiren Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, 2015 yılında da hız kesmeden yollarına devam edeceklerini belirtti. Ankara ve İstanbul'da merakla beklenen yeni projelerin hazırlık sürecinin tamamlanmakta olduğunu vurgulayan Gacemer şunları söyledi: "Sinpaş GYO'nun 40. yılım kutladığımız 2014'teki performansımızdan mutluyuz. Yeni lansmanlarımız büyük ilgi gördü. Satış ve büyüme rakamlarımız da bunu ispatlıyor. Şimdi özgün projeler sunmak üzere kendimizle yarışmaya devam ediyoruz. Fark yaratan projeler geliştirmek bizim DNA'mızda var....