24 / 04 / 2024

Sinpaş satışları

Sinpaş satışları

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Sinpaş yılın ilk yarısında 529 ünite satışı gerçekleştirdi. Firmanın ön satış cirosu ise 376 milyon TL olarak gerçekleşti.

Queen Central Park Bomonti’de ön satışlar başladı!

Sinpaş GYO imzasını taşıyan Queen Central Park Bomonti’de ön satışlar başladı. ‘Mimari silueti ve estetiğiyle İstanbul’un simgeleri arasında yer alacak proje, görücüye çıktığından bu yana hem yerli hem de yabancı yatırımcıların odak noktası.

Aydos Country Sinpaş satış ofisi iletişim!

Aydos Country Sinpaş satış ofisi iletişim için 444 1 440 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de, 50 dönüm arsa üzerinde inşa edilen projede satışlar devam ediyor.

Sinpaş Köyceğiz'de satışlar sürüyor!

Sinpaş'ın en yeni projesi Köyceğiz ile güney esintisini İstanbul'a taşıyor. İstanbul Sancaktepe'deki 291 konutun yer aldığı Köyceğiz projesinde satışlar devam ediyor.

SİNPAŞ GYO satışlarını % 37 artırdı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2014 yılı verilerini açıkladı. Şirket, yıl boyunca satışlarını bir önceki seneye göre yaklaşık yüzde 37 artırarak istikrarlı büyümesini sürdürdü. İşte rakamlar...

Sinpaş'ın 2014 rekoru satışlarını yüzde 37 artırdı!

SinpasGYO, 2014'te satışlarını yüzde 37 arttırarak 682 milyon TL ciro yaptı. Geçen yıl 1619 adet ünitenin teslimatını gerçekleştiren SİNPAŞ GYO, bu yıl yeni projelerle gündemde olacak...

Sinpaş GYO satışlarını yüzde 37 artırdı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı satışlarını yüzde 37 artırdı. Sinpaş GYO, 40. yaşını kutladığı 2014 yılını 1394 adet satışla ve 682 milyon TL ciro gerçekleştirerek kapattı.

Aydos Country Sinpaş satılık daire!

Aydos Country Sinpaş satılık daire fiyatları 231 bin 500 TL'den başlıyor. 2017 yılının Mayıs ayında teslim edilecek olan projede 914 adet daire bulunuyor ve satışlar devam ediyor.

Aydos Country'de 250 konut ön satışlar ile satıldı!

Sinpaş 40. yılında Aydos Ormanı'na komşu yapıyor Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen Aydos Country projesinde 917 adet konutun 250'si ön satışlar ile şimdiden satıldı.

Sinpaş Bursa Modern'de satışlar devam ediyor!

Geliştirdiği projeler ile bulunduğu bölgelere değer katan Sinpaş GYO tarafından, 232 dönüm arazi üzerinde yüzde 70'i yeşil alan ve su olmak üzere projelendirilen Bursa Modern'de konut satışları devam ediyor.

Sinpaş GYO Sancaktepe projesinde satışlar bu ay içinde başlıyor!

Sinpaş GYO Sancaktepe projesi için ön talep toplamaya devam ediyor. 900 adet konutun inşa edileceği Sinpaş GYO Sancaktepe konut projesinde satışlar bu ay içerisinde başlıyor...

Sinpaş GYO'nun yılın ilk yarısındaki satışları adet olarak yüzde 75 arttı!

Sinpaş GYO, 2014 yılı ilk 6 aylık yönetim kurulu faaliyet raporunu ve satışlarını kamuoyuna duyurdu. Gayrimenkul sektöründe özgün konseptli projelerin liderliğini üstlenen Sinpaş GYO'nun yılın ilk yarısındaki satışları adet olarak yüzde 75 arttı.

Sinpaş İncek Blue'nun satışları başladı!

Sinpas GYO'nun Ankara'daki ilk projesi İncek Life'ın kardeş projesi İncek Blue'nun satışları başladı. Projeye ilişkin bilgi veren Sinpas GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, 2014 için 1 milyar TL ciro hedeflerinin olduğunu söyledi.

İncek Blue'nun satışları başladı! Fiyatlar 273 bin liradan başlıyor!

Ankara'da geliştirdiği ilk projesi İncek Life'ın büyük ilgi görmesinin ardından Sinpaş GYO, kardeş proje İncek Blue'nun satışlarına başladı. 90 milyon lira ciro beklenen tek kulelik projede 225 konut olacak...

Sinpaş satışları Haberi

Sinpaş satışları

Sinpaş tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimize ait projelerde 01.01.2014 - 30.06 2014 döneminde ön satış adedi 723 ünite, ön satış cirosu ise 376 milyon TL olarak gerçekleşmiştir. 529 adet ünitenin ise teslimatı...