19 / 04 / 2024

sinpaş yapı ankara projeleri

sinpaş yapı ankara projeleri

Sinpaş Yapı, İstanbul’dan sonra Ankara’nın da en çok tercih edilen gayrimenkul markası olmayı sürdürüyor

Sinpaş Marina Ankara ev fiyatları 2018!

İlk etap teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Sinpaş Marina Ankara ev fiyatları 492 bin TL'den başlıyor..

Sinpaş Yapı, Sinpaş GYO'ya devredildi!

Sinpaş Yapı'nın sahip olduğu varlık ve yükümlükler, Sinpaş GYO'ya devredildi. Devredilen varlık ve yükümlülüklerle birlikte  Sinpaş GYO'nun sermayesi 600 milyon TL'den 884 milyon 884 bin 505 TL'ye yükseldi.

Sinpaş Yapı Finans Şehir ön talep!

Sinpaş Yapı Finans Şehir ön talep fırsatları sizleri bekliyor. Sinpaş Finans Şehir projesinde teslimler 2019 yılında yapılacak...

Sinpaş Marina Ankara kampanyalı ödeme planı!

Sinpaş Marina Ankara kampanyalı ödeme planı kapsamında 100 ay sıfır faizle taksitli ödeme avantajı sunuluyor. Marina Ankara'da fiyatlar

Sinpaş Marina Ankara Kazanç Festivali fiyatları 2017!

Sinpaş Yapı imzasıyla hayata geçirilen Sinpaş Marina Ankara projesi 2 bin 566 konuttan meydana geliyor. İşte Sinpaş Marina Ankara Kazanç Festivali fiyatları 2017...

Sinpaş Marina Ankara'da 100 dairede 100 ay sıfır faiz!

Sinpaş Yapı Marina Ankara projesinde 100 daire için 100 ay sıfır faiz avantajı sunuluyor. Projede yüzde 15 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Sinpaş Marina Ankara ev fiyatları ne kadar?

Toplam 2 bin 566 konuttan meydana gelen Ankara Sinpaş Marina projesi 125 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor. Peki Sinpaş Marina Ankara ev fiyatları ne kadar?

Genç mimarlar Sinpaş Yapı'nın projelerini inceledi!

Sinpaş Yapı, Altınoran ve Marina Ankara projesinde Konya Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nin öğrencilerini ağırladı. Öğrenciler, projenin detaylarını yerinde inceleme fırsatı buldu.

Sinpaş Yapı Kazanç Festivali başlıyor!

Çankaya Oran’da yükselen ve Ankara’yı marina yaşamıyla tanıştıracak olan Marina Ankara projesindeki sınırlı sayıdaki daire için geçerli çok özel Kazanç Festivali’ni düzenleyen Sinpaş Yapı, Ankaralıları hayal ettikleri eve sahip olmaları için kaçırılmayacak bir şans sunuyor.

Sinpaş Yapı mimarlık öğrencilerini Marina Ankara'da ağırladı!

Sinpaş Yapı, Konya Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden 3 akademisyen ve 24 öğrenciyi Marina Ankara’da ağırladı. Öğrencilere iki yenilikçi projenin inşaat sürecinden ayrıştırıcı özellik ve sosyal donatılarına kadar tüm detaylarını anlatıldı.

Sinpaş GYO Ankara Büyükesat arsa değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Sinpaş GYO Ankara Büyükesat arsa değerleme raporunu yayınladı.

Sinpaş GYO Ankara Polatlı arsası değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Sinpaş GYO Ankara Polatlı arsası değerleme raporunu yayınladı.

Sinpaş Yapı’dan banka kredisiz 84 ay vade!

Sinpaş Yapı, Çankaya Oran’da yükselen Ankara’ konut projesi Altınoran ve Ankara’nın en çok tercih edilen konut projesi Marina Ankara için liderlere yaraşır bir kampanya hazırladı.

sinpaş yapı ankara projeleri Haberi

sinpaş yapı ankara projeleri

Sinpaş Yapı’nın Türkiye’nin en iddialı karma yaşam projelerinden olan Altınoran ve Marina Ankara, Ankaralıların en çok oturmak için ev sahibi olduğu projelerin başında geliyor. Ankara’nın yatırım potansiyeli en yüksek bölgesi Oran’da bulunan her iki proje de, sundukları benzersiz sosyal donatılar, Sinpaş güvencesi, güvenlik ve konfor gibi özelliklerinden dolayı tercih ediliyor.


Pazar Araştırma Şirketi Ipsos’un Mart 2016’da gerçekleştirdiği Ankara Konut Projeleri Bilinirlik ve Algı Araştırması Raporu’nda Ankara’da en çok konut satın almak istedikleri bölge olarak Sinpaş projelerinin de yoğun olduğu Oran’ı belirtiyor. Her bir konut projesini bilen kişiler bazında, konut satın alım eğilimi en yüksek olan Sinpaş projeleri Altınoran ve Marina Ankara oldu.


Ankara’da Altınoran ve Marina Ankara en çok ziyaret edilen ve en çok satın alınan projelerin başında geliyor. Görüşmecilerin konut...