26 / 04 / 2024

sinpaştan kampanya

sinpaştan kampanya

Konut şirketlerinin peşinatı düşürme yarışları tam gaz devam ediyor. Konut piyasasında, SİNPAŞ GYO İstanbul ve Bursa'daki iki projesinde peşinatı sıfırladı.

Sinpaş'tan 4'üncü halka arz! Batı Ege GYO 3 liradan halka arz ediliyor!

Batı Ege Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin halka arzı onaylandı. Bu onayla beraber Sinpaş, 4'üncü halka arzını gerçekleştirmiş olacak. İşte Batı Ege GYO halka arzı ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

Akbank'tan vatandaşın zamlardan dert yandığı alanda müthiş kampanya. Yüzde 30 indirim olacak

Akbank'tan özellikle İstanbul'da vatandaşların ciddi anlamda zamlardan dolayı sıkıntı duyduğu bir konuda hazırladığı kampanya herkesi heyecanlandırdı.

Emekli vatandaşların dikkatine! ING Bank'tan yeni kampanya

ING Bank'tan emekli vatandaşları ilgilendiren bir haber geldi. ING Bank tarafından emekli vatandaşlara yönelik yeni bir kampanya düzenlendi.

Sinpaş Saklı Koru projesi resmen başlıyor! Sinpaş'tan İstanbul Atakent'e 600 yeni konutluk dev proje geliyor! 

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece Atakent'te hayata geçireceği Saklı Koru projesi resmen başlıyor. Arı Finansal Kiralama A.Ş. arazisinde yükselecek proje için ÇED süreci sona erdi. Sinpaş Saklı Koru projesinde 600 konut ve 15 ticari ünite yer alıyor.

Öğrencilerin Cebine İndirim, Oyun Tutkunlarına Müjde! Akbank'tan Gelen Özel Kampanya İle Hangi Oyunlarda %50 İade Var

Oyun tutkunlarına özel Akbank'tan cazip bir fırsat geldi. Oyun alımlarında yüzde 50'si iade edilecek. Akbank, sunmuş olduğu bu özel kampanya ile gençleri para biriktirme konusunda teşvik etmektedir. İşte Akbank’tan öğrenciler için tasarlanan bu kampanya ile ilgili tüm detaylar…

Sinpaş'tan İstanbul'a dev proje! Atakent'e 600 yeni konutluk Saklı Koru projesi geliyor! 

Sinpaş GYO, Küçükçekmece Atakent'teki Arı Finansal Kiralama A.Ş. arazisinde 600 konutluk yeni projeye başlıyor. 515 milyon 717 bin 907 TL'ye mal olacak Saklı Koru projesinde 15 adet ticari alan da yer alacak.

Migros'tan 400 TL'lik kampanya! 15 Temmuz'a kadar vaktiniz var!

Migros’tan 400 TL kazandıran kaçırılmaz bir kampanya geldi. Katılımın kolay olduğu bu kampanyadan sadece tek bir şart aranıyor. O şartı yerine getiren herkes Migros'un 400 TL'lik kampanyasından yararlanabilecekler. İşte Migros’un söz konusu olan kampanyasının detayları haberin devamında…

Vakıfbank'tan harcadıkça cep dolduran kampanya

Vakıfbank'tan harcadıkça cep dolduran bir kampanya geldi. Vakıfbank'ın kampanyası çok sayıda müşterisinin ilgisini çekti.

Vakıfbank'tan yeni kampanya

Kamu bankaları vatandaşlar için kampanya düzenlemeye devam ediyor. O bankalar arasında yer alan Vakıfbank'tan da yeni bir kampanya geldi. İşte detaylar...

Nakit para ihtiyacı olanların aradığı kampanya! Vakıfbank’tan dev nakit desteği!

Artan enflasyon ile gelen zamlar vatandaşın belini bir hayli büktü. Bu durumda vatandaşların acil nakit ihtiyacı da günden güne artmaya başladı. İşte Vakıfbank’tan nakit paraya ihtiyacı olanları ilgilendiren kampanya!

Sinpaş’tan Ankara’da evini yenilemek isteyenler için mart sonuna kadar görülmemiş fırsat! 3 projede yüzde 20 indirim!

Sinpaş, Ankara’da yeni ev sahibi olmak ya da evini yenilemek isteyen vatandaşlara özel çeşitli indirim fırsatları sunuyor. Üç ayrı projeyi kapsayan kampanyalar mart ayı sonuna kadar devam edecek.

Sinpaş'tan üç ayrı projede indirim fırsatı!

Sinpaş’tan tam üç ayrı projede bu ayın sonuna kadar geçerli hemen teslim ve hemen tapu avantajları sunan, indirim kampanyası başladı. 

Akbank’tan ilaç gibi gelecek kampanya! Bunu yapan herkese faizsiz 10 bin TL!

Akbank’tan nakit ihtiyacı olan vatandaşların ne yapacağını düşünmesine gerek kalmayacak bir kampanya haberi geldi. Akbank 10 bin liraya kadar faizsiz kredi verileceğini duyurdu. İşte detaylar...

sinpaştan kampanya Haberi

sinpaştan kampanya

Buna göre SİNPAŞ GYO'nun Lagün projesinde 209 ile 730 metrekare arasında değişen konutlarda aylık taksitler 3 bin 218 YTL'den başlayacak. 60 taksitle konutların satıldığı kampanyada taksitler 14 bin 463 YTL'ye kadar yükseliyor. Kampanya kapsamında 4. ve 13. aylarda yüzde 10 ve 25. ayda yüzde 35 ara ödeme var.

Konutların fiyatının 429 bin YTL ile 1 milyon 928 bin YTL arasında olduğu kampanyada ilk yıl taksitler sabit. Taksitlere ikinci yıldan itibaren Türkiye İstatistik kurumu'nun açıkladığı enflasyon oranına ilave olarak yüzde 3'lük artış yapılacak.  

Tel: 0 216 311 40 93

www.sinpaslagun.com