19 / 04 / 2024

Şirinevler Bahçehan ve Çevresi Düzenleme Projesi

Şirinevler Bahçehan ve Çevresi Düzenleme Projesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bahçelievler İlçesi, Şirinevler Bahçehan ve Çevresi Düzenleme Projesine ilişkin imar planı askıya çıktı...

Konya'nın en büyük millet bahçesi ve Meydan Evleri projesi hızla yükseliyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Millet Bahçesi ve Meydan Evleri projesinin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini açıkladı. 

Avcılar, Bahçelievler ve Pendik’teki imar planları İBB Meclisi'nde onaylandı! Neler değişti?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu veto ederek tekrar değerlendirilmek üzere İBB Meclisi’ne yolladığı Avcılar, Bahçelievler ve Pendik’teki imar planları, çoğunluktaki AKP-MHP grubunun oyları ile aynen onaylandı. İBB Meclisi’ndeki çoğunluk veto kararlarına karşı ısrarcı oldu. 

Belediyeden satılık ve kiralık gayrimenkul fırsatı! Otopark, çay bahçesi ve arsaları kaçırmayın!

Erzurum İli Aziziye Belediye Başkanlığı, Erzurum'da yer alan otopark, çay bahçesi ve engelsiz yaşam merkezini kiraya verirken, iki adet ticari arsayı satışa çıkarıyor.

O ilde 5 adet fındık bahçesi ve 1 arazi 8 taksitle satışa sunuldu! Son dakika Eylül fırsatı! 

Ordu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Ordu ili, Altınordu ilçesinde yer alan 5 adet fındık bahçesi ile 1 araziyi KDV'den ve emlak vergisinden muaf, 8 taksitle satıyor. Peki Ordu'da yer alan fındık bahçeleri ile arazilerin fiyatları ne kadar? 

Beykoz Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Çiftçiler hemen bakın! Türk Boğası Tümosan bahçe ve tarla traktör fiyatları bu ay ne kadar? Rakamlar bir bir açıklandı!

Çiftçiler, traktör fiyatlarını sık sık araştırıyor. Peki Türk Boğası Tümosan bahçe ve tarla traktör fiyatları bu ay ne kadar? İşte 15 Nisan 2023 fiyat listesi...

Çiftçiler müjde! Türk Boğası Tümosan bahçe ve tarla traktör fiyatlarını açıkladı! 15 Ocak 2023 fiyat listesi

Tümosan bahçe ve tarla traktör fiyatlarını açıkladı. Peki traktör fiyatları ne kadar? Çiftçilerin merakla beklediği fiyatları listeledik. İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi ...

Kartal Esentepe Millet Bahçesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Kartal İlçesi, Esentepe Mahallesi, Millet Bahçesi ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bahçeli ve müstakil evlere koronavirüs akını!

Koronavirüs ile beraber yaşam standartlarının yanı sıra konut tercihleri de farklılaştı. Türkiye'de bahçeli ve müstakil evlerde talep patlaması yaşanıyor.

Folkart Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks!

Folkart Boyalık Çeşme projesi "Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks" sloganıyla tanıtılıyor. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor.

İBB'nin Bahçelievler ve Büyükçekmece'deki kreş projeleri Meclis'te reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi meclise takıldı. Bahçelievler ve Büyükçekmece’de kreş yapılmak istenen iki alan, İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

Bilecik'e millet bahçesi ve 500 konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bilecik ziyaretinde, ile yapılacak yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Kurum açıklamasında, Bilecik için millet bahçesi ve konut müjdesi verdi.

Tual Bahçekent ve Avrupark'ta son 26 daire için kuralar çekildi!

Emlak Konut GYO tarafından Tual Bahçekent ve Avrupark projelerindeki son 26 daire için 26 hak sahibi dün kura ile belirlendi. Kura listesi haberimizde yer alıyor...

Şirinevler Bahçehan ve Çevresi Düzenleme Projesi Haberi

Şirinevler Bahçehan ve Çevresi Düzenleme Projesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bahçelievler İlçesi, Şirinevler Bahçehan ve Çevresi Düzenleme Projesine ilişkin 1/1000 ölçekli 26 Şubat 2018 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı. İmar planı 29 Haziran'da askıdan indirilecek.

İmar planı için...