24 / 04 / 2024

Şırnak İdilde son durum

Şırnak İdilde son durum

Şırnak’ın İdil ilçesinde, PKK’lı teröristleri etkisiz hale getirmek için başlatılan ve 43 gün süren operasyonların ardından evleri harabeye dönen vatandaşlar hasar tespiti yapılmadığı için evlerini onaramadıklarını söyledi.

Şırnak'ta esnaf zor durumda! Kiralar arttı, siftah yok!

CHP Şırnak Merkez İlçe Başkanı Osman Yeren, "Esnaf son noktaya geldi. Bitmek üzereler. Pandemi sürecinde siftah yapmıyorlar. Kiralar arttı" dedi.

Şırnak'ta yıkılan evleri onarıp imar edeceğiz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, Şırnak'taki son durumu anlattı. Şırnak'ta yıkılan evleri onarmaya ve imar etmeye çalıştıklarını belirtti.

Şırnak Mehmet Emin Acar Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamam!

2015-2016 Eğitim yılında faaliyete geçmesi planlanan Şırnak Üniversitesi Mehmet Emin Acar Kampüsünde inşaat, çevre düzenlemesi ve tefrişat çalışmaları son hızla devam ediyor. Kampüs alanındaki inşaat çalışmasının yüzde 90 bitmiş durumda.

TOKİ Şırnak Beytüşşebap başvuruları için yarın son gün!

TOKİ Şırnak Beytüşşebap Evleri'nde toplam 5 adet konut kuralı satış yöntemi satışa sunuluyor. TOKİ Şırnak Beytüşşebap başvuruları için yarın son gün.

Şırnak Mehmet Emin Acar Kampüsü'nde inşaat çalışmaları sürüyor!

2015-2016 Eğitim yılında faaliyete geçmesi planlanan Şırnak Üniversitesi Mehmet Emin Acar Kampüsünde inşaat, çevre düzenlemesi ve tefrişat çalışmaları son hızla devam ediyor.

Şırnak İdil TOKİ başvuruları bugün son!

Şırnak İdil TOKİ Evleri'nde yer alan 4 adet ev kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. Şırnak İdil TOKİ başvuruları bugün son kez kabul edilecek.

Şırnak İdil TOKİ başvuruları yarın son!

Şırnak İdil TOKİ Konutları'nda yer alan 4 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre açık satışa sunuluyor. Şırnak İdil TOKİ başvuruları yarın son kez kabul edilecek.

TOKİ Şırnak Beytüşşebap son başvuru!

TOKİ Şırnak Beytüşşebap Evlerin'de 559 TL 'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. TOKİ Şırnak Beytüşşebap son başvuru tarihi 3 Temmuz 2015 olarak belirlendi.

TOKİ Şırnak Beytüşşebap son başvuru tarihi ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Şırnak - Beytüşşebap Toplu Konut Uygulaması çerçevesinde, toplam 5 adet konut satışa sunuluyor. Peki TOKİ Şırnak Beytüşşebap son başvuru tarihi ne zaman?

TOKİ Şırnak son başvuru tarihi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Şırnak - Beytüşşebap Toplu Konut Uygulaması çerçevesinde, toplam 5 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Şırnak son başvuru tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Şırnak Beytüşşebap son başvuru tarihi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Şırnak - Beytüşşebap Toplu Konut Uygulaması çerçevesinde, toplam 5 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Şırnak Beytüşşebap son başvuru tarihi 3 Temmuz olarak belirlendi.

TOKİ Şırnak İdil başvuruları için bugün son!

Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği TOKİ Şırnak İdil başvuruları için bugün son. Projede 11 bin 566 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Şırnak Güçlükonak TOKİ son başvuru tarihi!

Şırnak Güçlükonak TOKİ son başvuru tarihi 31 Mart olarak belirlendi. Başvuru ve satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 130,88 metrekarelik 3+1 daireler bulunuyor.

Şırnak İdilde son durum Haberi

Şırnak İdilde son durum

Şırnak’ın İdil ilçesinde, PKK’lı teröristleri etkisiz hale getirmek için başlatılan ve 43 gün süren operasyonların ardından evleri harabeye dönen vatandaşlar hasar tespiti yapılmadığı için evlerini onaramadıklarını söyledi. Operasyonlardan önce 26 bin 500 nüfusu bulunan ilçede, şimdi yaklaşık 15 bin kişi yaşıyor. Operasyonlar sırasında meydana gelen patlamalar nedeniyle harabeye dönen evlerine dönen vatandaşlar, yıkık dökük evlerde yaşamlarını sürdürmeye çalışıyor. Turgut Özal ve Yeni Mahalle’de çok sayıda ev yıkılırken, yüzlerce evde ise hasar oluştu. Hasarlı evde yaşayan ve adının yazılmasını istemeyen yaşlı bir kadın, evinin önündeki taşın üstünde namaz kıldıktan sonra tüm olumsuzluklara rağmen ibadetini yaptığını ve çatışmalı ortamın sona ermesi için dua ettiğini söyledi. Öte yandan mahalledeki bazı ev ve sokaklarda hala patlayıcı araması yapılıyor. Bulunan el yapımı patlayıcılar da...