29 / 03 / 2024

Şişhane - Hacıosman Metro Hattı durakları

Şişhane - Hacıosman Metro Hattı durakları

Yapımına 1992 yılında başlanan ve Şişhane – Hacı Osman arasında hizmet veren metro, 16 Eylül 2000 tarihinde hizmete girdi ve günlük ortalama 230.000 yolcu taşıyor...

Şişhane - Hacıosman Metro Hattı durakları!

16 Eylül 2000 tarihinden beri hizmet veren Şişhane - Hacıosman Metro Hattı toplamda 13 istasyon durağını güzergahında barındırıyor. İşte Şişhane - Hacıosman Metro Hattı durakları...

1941 yılında Şişhane Unkapanı yolu büyük bir cadde olarak açılmış!

1941 yılında, Şişhane'den Azapkapı'ya Unkapanı köprüsüne inen yolun açılmasına karar verilmiştir. 

İmara açılmak istenen Sarıyer'deki Hacı Osman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı!

Doğal sit alanı statüsünü düşürerek imara açılmak istenen Sarıyer’deki Hacıosman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı geldi. 

Devlet'ten kira desteği: Hane başına 5.250 TL verilecek!

Devlet evini kentsel dönüşüme veren vatandaşlara kira desteğinde bulunuyor. Bu kapsamda hane başına 5.250 TL sağlanıyor. Peki, kira yardımlarına zam gelecek mi?

Ali Osman Kolbaşı çalışma hayatına nerede başladı? Hangi görevi yürütüyor?

Arzum Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ali Osman Kolbaşı kimdir? Çalışma hayatına Arzum’da mı başladı? İşte Ali Osman Kolbaşı ile ilgili merak edilen her şey...

Hacı Bayram Gökhan hangi tarihte doğdu? Nereden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Hacı Bayram Gökhan ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Hacı Bayram Gökhan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Hacı Ali Demir Kimdir?

Hacı Ali Demir kimdir? Hacı Ali Demir’in mesleği nedir? Hacı Ali Demir hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

AFAD'ın verdiği hane başı destek hesaplara yatmadı diyenler bu adımları yapmalı

AFAD, Türkiye'nin Kahramanmaraş ilinde meydana gelen deprem sonrasında verilen hane başı destek ödemeleri ile ilgili bir açıklama yaptı. Bazı vatandaşların ödemelerini henüz alamadığı belirtildi.

Hacı adayları dikkat! Hac kontenjanları açıklandı! Peki bu sene kaç kişi hacca gidecek?

Hacı adayları dikkat! Hac kontenjanları bugün açıklandı. Peki 2023 senisi için hac kayıt başvurları nasıl yapılacak? Nerelere müracaat edilecek? 2023 senesi hac kontenjanı bugün belli oldu. Hacca gitmek isteyenler işte tüm merak edilen soruların cevabı.

Büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatları uçuşa geçti! Bir kurbana 20 kişi ortak mı olacak?

Büyükbaş ve küçükbaş hayvan sayısındaki azalma Kurban Bayramı'nda canlı hayvan arzının düşmesine neden olabilir. İzmir Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Osman Civil bu sene piyasada kurban fiyatlarının 70 bin liraya kadar çıkabileceğini söyledi.

T Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi açıldı!

T Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi Beyoğlu'nda 205 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Albuda ve Tarık Aksoy ortaklığında açıldı.

Alarko Şişhane binasının değeri ne kadar?

Alarko GYO Şişhane DİM İş Merkezi'nin pazar değeri 19 milyon 75 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil 22 milyon 508 bin 500 TL olarak belirlendi. Binanın KDV dahil pazar kira değeri 89 bin 90 TL oldu. 

Gürsan Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi açıldı!

Gürsan Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi 28 milyon 753 bin 868 TL sermaye bedeli ile Murat Albuga ve Tarık Aksoy tarafından açıldı.

Antalyalı iş insanlarından deprem master planı çağrısı!

Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) Osman Sert, Antalya’nın bir afet şehri olmasını istemediklerine dikkat çekti, Deprem Master Planı’nın mutlaka konuşulması gerektiğini belirtti. 

Şişhane - Hacıosman Metro Hattı durakları Haberi

Şişhane - Hacıosman Metro Hattı durakları


Yapımına 1992 yılında başlanan ve Şişhane – Hacı Osman  arasında hizmet  veren metro, 16 Eylül 2000 tarihinde hizmete girerek günlük ortalama 230.000 yolcu taşıyor. Ayrıca ana hat üzerinde Sanayi Mahallesi istasyonundan Seyrantepe bağlantısı da bulunuyor.


Şişhane - Hacıosman Metro Hattı istasyonları!


Şişhane, Taksim, Osmanbey, Şişli/Mecidiyeköy, Gayrettepe, Levent, 4.Levent, Sanayi Mahallesi, İTÜ Ayazağa, Atatürk Oto Sanayi, Darüşşafaka, Hacıosman Seyrantepe olarak hizmet veriyor.

Şişhane - Hacıosman Metro Hattı duraklarının hizmete alınma tarihleri!


19 Ağustos 1992 tarihinde temeli atılan Şişhane - Hacıosman Metro Hattı'nın Taksim ve Şişhane tünellerinin birleştirilmesi ise 16 Haziran 1994'te gerçekleşiyor. Hat'ta Taksim Şişli ve 4. Levent tünellerinin birleştirilmesi ise 30 Nisan 1995 tarihi.


Şişhane - Hacıosman Metro Hattı'nda araçların tünele indirilmesi 11 Ocak 1999 iken ilk deneme seferleri ise 25 Mart'ta gerçekleşiyor. 16...