25 / 04 / 2024

şişli çatısı çöken bina

şişli çatısı çöken bina

Şişli Gülbağ Karanfil Sokak'ta çatısı çöken 6 katlı bina mühürlendi. Mühürlenen binada oturan vatandaşlar tahliye ediliyor.

İzmirlilere müjde! Çiğli Tramvayı'nda test sürüşleri başlıyor!

İzmirlilerin merakla beklediği Çiğli Tramvayı’nda test sürüşleri başlıyor. Söz konusu tramvay hattının 15 Şubat 2024 tarihinde resmen hizmete açılması bekleniyor. 

Çiğli’ye imar planı müjdesi! Bölgede yapılaşma süreci başlıyor!

Çiğli Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesince Harmandalı Bölgesine ilişkin devam eden imar planı çalışmalarının askı süresi sona erdi. İdari prosedürlerin tamamlanmasından sonra bölgede yeni imar planına uygun yapılaşma süreci başlayacak.

Bankalar yeni yarış için kolları sıvadı! EYT'li zil takıp oynayacak! 25 bin lira maaş promosyonu geliyor...

Milyonlarca EYT'linin yüzü gülecek. Bankalar yeni yarış için kolları sıvadı! EYT'li zil takıp oynayacak! 25 bin lira maaş promosyonu geliyor...

TOKİ Esenler Atışalanı projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut idaresi Başkanlığı'nın Esenler Atışalanı projesi için ÇED süreci başladı.

Manisa'da inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Manisa Şehzadeler Karaağaçlı Mahallesi'nde inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi...

Avantgarde Şişli tanıtım toplantısı 3 Şubat'ta!

Avantgarde Collection Kurucusu İsmet Öztanık ve CEO Cenk Öztanık'ın, Avantgarde Şişli’yi, yatırım planlarını, şehir otelciliğindeki değişimleri ve fırsatları, pandeminin turizm sektörüne etkilerini masaya yatıracağı basın toplantısı 3 Şubat tarihinde yapılacak.

Çiğli'de Deprem ve Zemin birimi kuruldu: Kentin yapı envanteri hazırlanacak!

Çiğli Belediyesi tarafından, kentsel dönüşüm ve depremle mücadelede atılacak adımların kurumsal ve sürdürülebilir kılınması için Deprem ve Zemin birimi kuruldu.

İzmir Çiğli tramvay projesinde sözleşme imzalandı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karşıyaka-Çiğli arasında hizmet sunacak 11 kilometrelik Çiğli Tramvayı'nın yapımı için ihaleyi kazanan firmayla sözleşme imzaladı. Soyer, 14 istasyondan oluşan hattın iki yılda yapılacağını planladıklarını belirtti.

Kiler GYO'nun esas sözleşmesinin 8. maddesindeki değişliği onaylandı!

Kiler GYO'nun 124 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden karşılanarak 620 milyon TL'ye artırılması işlemi sonucu, Şirket esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8. maddesindeki değişliği onaylandı.

Kot Sıfır Medya Mimarlık Mekan Organizasyon Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Kot Sıfır Medya Mimarlık Mekan Organizasyon Limited Şirketi Şişli Şubesi, Şişli'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Gök tarafından açıldı.

Zorlu Center'den çatısı çöken kafe hakkında açıklama!

Zorlu Center'de bugün saat 15:30'da meydan katında yer alan bir kafeteryanın çatısının çökmesi sonucu 6 kişi yaralandı. Zorlu Gayrimenkul Yönetimi de konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama;

Şişli'de çatısında çökme meydana gelen bina mühürlendi!

Şişli Gülbağ Karanfil Sokak'ta çatısı çöken 6 katlı bina mühürlendi. Mühürlenen binada oturan vatandaşlar tahliye ediliyor.

Şişli Gülbağ'da 6 katlı binanın çatısı çöktü!

İstanbul Şişli Gülbağ Mahallesi'nde yer alan 6 katlı binanın çatısında çökme yaşandı, moloz parçaları etrafa saçıldı. 

şişli çatısı çöken bina Haberi

şişli çatısı çöken bina

Şişli Gülbağ Mahallesi Karanfil Sokak'ta yer alan 6 katlı binanın çatısı çöktü. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaşanan olayda hafif yaralanan 3 kişi sağlık ekiplerinin müdahalesinden sonra tedbir amacıyla hastaneye gönderildi.

Çökme sebebiyle sokağa molozlar dökülürken, park halindeki 3 araç hasar gördü. Polis ekipleri de çatısı çöken binanın çevresinde güvenlik önlemi aldı.

Olayın yaşandığı sokağın elektriği ve binanın doğal gaz bağlantısı kesildi, mühürlenen binada oturanların tahliye işlemleri devam ediyor.
 

Şişli Gülbağ'da 6 katlı binanın çatısı...