26 / 04 / 2024

Şişli kent yol kaçak inşaat

Şişli kent yol kaçak inşaat

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Şişli Belediyesi’nin iştiraki Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi. Olay üzerine Muammer Keskin ilginç bir çözüm buldu.

İzmir Çiğli'de bina bazlı risk haritası ve envanteri oluşturulacak!

Utku Gümrükçü’nün liderliğinde dirençli kent oluşturma hedefiyle başlatılan “Sanal Çiğli” çalışmasında sona gelindi. Uygulamanın kentsel dönüşüm için yol göstereceğine dikkat çekildi.

Çiğli Belediyesi yapı envanteri ve dijital arşiv oluşturacak!

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, 30 Ekim'de yaşanan İzmir depremi sonrası ilçede hasarlı bina tespit çalışmalarına katılan belediye görevlileri ve gönüllü mühendislerle online toplantıda buluşarak izlenecek yol haritasıyla ilgili fikir alışverişi yaptı. 

Şişli'de Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Şişli Belediyesi’nin iştiraki Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi. Olay üzerine Muammer Keskin ilginç bir çözüm buldu.

Şişli Merkez 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı askıda!

Şişli İlçesi, Merkez Mahallesi, Darülaceze Caddesi ile Çifte Cevizler Caddesi Kesişimi Yol, Kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.bugün askıya çıkarıldı.

Şişli'ye Feriköy Kent Parkı yapılıyor!

Şişli'ye Feriköy Kent Parkı geliyor. İSKİ'ye ait boş binaların yıkılmasıyla yapılacakı parkın inşaat çalışmaları havadan görüntülendi. 

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi riskli!

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki öğrencilerin, yağışların yol açabileceği risk ihtimaline karşı, başka atölyelere taşınma işleminin gerçekleştiğini açıklandı. 

Biva Kent Çiğli satış ofisi!

188 daireden meydana gelen Biva Kent Evleri Çiğli'de 1.400 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. Biva Kent Çiğli satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Çiğli Egekent'e 6 dönümlük park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, modern semt park yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Çiğli Ege Kent Mahallesi'nde yapımına başlanan 6 dönümlük yeni parkın bölgeye değer katması bekleniyor.

Şişli Cemil Candaş Kültür Merkezi açıldı!

18 Temmuz 2016’da makamında uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaydeden Şişli Belediyesi Başkan Yardımcısı Cemil Candaş’ın adının verildiği Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nin açılışı doğum gününde ailesi, dostları ve sevenlerinin katılımı ile yapıldı.

İzmir Çiğli Kent Hastanesi'nin temeli atıldı!

İZMİR'in Çiğli İlçesi'nde, Kent Sağlık Grubu tarafından 120 milyon TL'lik yatırımla yapılması planlanan Ege Bölgesi'nin en kapsamlı onkoloji merkezinin temeli törenle atıldı.

Şanslı Evler Çiğli’ye değer katıyor!

Türksal İnşaat'ın işlevsel ve estetik mimari projesi ile ilgi odağı olan Çiğli'deki "Şanslı Evler"inin sahipleri kent hayatı içinde huzur ve konforlu bir atmosferde yaşamaya başladı.

Çamlıkent DBM İnşaat Çiğli'de 600 konut yaptı!

Çamlıkent DBM İnşaat, son 10 yılda tamamı Çiğli ilçesinde olmak üzere bin 600 tane konut inşa etti.Çamlıkent DBM inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Barı Öncü, projeler hakkında bilgi verdi.

Şişli genelinde cadde ve sokaklarda düzenleme yapılacak!

Şişli Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü; Şişli genelinde cadde ve sokaklarda yol düzenleme yapım ve onarım işini 18 Mart 2015 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor.

Şişli kent yol kaçak inşaat Haberi

Şişli kent yol kaçak inşaat

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından mühürlenen alan, eski Okmeydanı SSK Hastanesi’nin arka tarafındaki Şişli Belediyesi’nin iştiraki olan Kent Yol’a ait olan arsadaki inşaatın olması tepkilere neden oldu.

Şişli Gazetesi'nde yer alan habere göre; bu mühürlemenin hastanenin başhekimliğinin şikayeti üzerine olması da dikkat çeken bir başka ayrıntı olarak öne çıktı.

KESKİN BU OLAYI KİMSENİN DUYMASINI İSTEMEDİ

Şişli Belediyesi’nin bu inşaat için ciddi hazırlıklarda bulunduğu ve meclisin karar verdiği belirlendi. Onca hazırlığa rağmen bir belediyenin inşaatının kaçak duruma düşmesine engel olunamadı.  

Muammer Keskin, bu mühürleme olayını kimse duymadan ve meclis üyelerinin de sorgulamasına ve tartışmasına izin vermeden kapatmak istedi. Bunun için de her zamanki gibi ‘Keskin’ bir çözüm buldu.

MÜHÜR SKANDALINA BAŞKAN KESKİN’İN ‘KESKİN’ ÇÖZÜMÜ

Muammer Keskin tüm meclis toplantılarını meclis toplantısının yapılmasını planladığı gün...