20 / 04 / 2024

şişli konut projeleri bomonti modern palas fiyat

şişli konut projeleri bomonti modern palas fiyat

Yüzde 50 peşinat ödendiği taktirde 1 yıl vadelendirmenin yapıldığı Bomonti Modern Palas Evleri'nde yer alan daireler 309 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Şişli Belediyesi'nin çevresinde planlanan yeni konut projeleri tepkiye neden oldu! Şişli'ye bir Şişli daha katılıyor!

İPA Başkanı ve Şişli Belediye Başkanı aday adayı Resul Emrah Şahan, Şişli Belediye Binası’nın karşısında bulunan arazinin hükümet tarafından rezerv alanı ilan edilmesi ile söz konusu araziye yapılması beklenen konut projesine tepkilerini dile getirdi.

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), 2023 yılı vizyonunu ve projelerinin detaylarını İstanbul'da bir otelde gerçekleştirdiği toplantı ile duyurdu. GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Emlak Konut GYO Şişli arsalarının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Şişli'deki 2 parselinin değerleme raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Şişli parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

TOKİ Mersin'deki Romanlar için konut projeleri hayata geçirecek! 

8 Nisan Dünya Romanlılar Günü dolayısıyla Roman milletvekili ve vatandaşlarla bir araya gelen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, TOKİ'nin Roman vatandaşlar için konut projeleri yürüttüğünü dile getirdi. 

İzmir depremzedeleri için konut projeleri hazır! 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir depreminde evlerini kaybeden vatandaşlar için konut projelerinin hazırlandığını söyledi. Buna göre; depremzedelere yeni evleri için birden fazla seçenek sunulacak. 

Emlak Konut Şişli 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Şişli Parselleri ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Gürel Ailesi'nin Şişli projesindeki konut sayısı değişti!

Gürel Ailesi'nin İstanbul Şişli'deki arsalarında inşa edecekleri projedeki konut sayısı değişti.

Şişli'de ortalama konut fiyatları 553 bin TL!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa verilerine göre Şişli‘de ortalama konut satış fiyatı 553 bin 600 TL, geri dönüş süresi 25 yıl olarak açıklandı. 

Çiğli’de 4 bin konut kaçak duruma düştü!

İzmir'in Çiğli ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi'nde yaklaşık 170 dönümlük bir alanın parselasyon planı iptal edildi. Bölgede bulunan yaklaşık 4 bin ruhsatlı konut kaçak durumuna düştü.

İşte Türkiye'nin en iyi liselerine yakın konut projeleri!

LGS tercih döneminin başlaması aileleri düşündürmeye başladı. Veliler, çocuğu için en iyi liselerin yakınında ev aramaya başladı. İşte Türkiye'nin en iyi liselerine yakın konut projeleri...

Emlak Konut Şişli arsasının kat sınırı 10!

Emlak Konut Şişli arsasındaki konut ve ticaret alanında yapılacak binaların kat sayısı 10, ticaret alanındaki yükseklik sınırı ise 5 kat olarak belirlendi.

Emlak Konut Şişli Teşvikiye arsa ihalesi 15 Mart'ta!

Emlak Konut İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi 15 Mart'ta yapılacak. İhale kapsamında inşa edilecek yeni projede konutlar ve dükkanlar yer alacak. 

şişli konut projeleri bomonti modern palas fiyat Haberi

şişli konut projeleri bomonti modern palas fiyat

15 katlı tek blok halinde Şişli'de hayata geçirilen Bomonti Modern Palas'ta 98 adet konut bulunuyor. Proje Extensa Group tarafından inşa ediliyor.


Modern Palas Evleri'nde 1+1 daireler 309 bin dolardan, 2+1 daireler 469 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. 



Modern Palas Bomonti projesinde yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan konut bedeli 1 yıl vadelendiriliyor.


Bomonti Modern Palas Evleri'nde yer alan konut tipleri 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. Projedeki konutların büyüklükleri 66 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


0212 296 88 18

www.extensa.com.tr

Esra Nur...