28 / 03 / 2024

şişli taşyapı proje alanı

şişli taşyapı proje alanı

Taşyapı'nın Bulgar Vakfı Şişli arazisinde inşa edeceği karma projesinde detaylar belli oldu. Konut, ofis, otel ve ticari ünitelerin yer alacağı proje yaklaşık 619 milyon TL'ye mal olacak...

Şişlililer Taş Yapı'nın yeni rezidans projesine karşı eylemde: Planı iptal ettirene kadar mücadelemiz sürecek!

İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de inşa edilecek olan yeni gökdelen projesi büyük tepki çekti. Yaşanan duruma tepki veren yurttaşlar söz konusu inşaat projesi için bir araya geldi.

Taş Yapı'dan Şişli'ye 72 katlı gökdelen!

Taş Yapı Şişli'deki yeni gökdelen projesi için start verdi. 72 katlı rezidans ve alışveriş merkezi için alan boşaltma çalışması başlatıldı.

Kastamonu Bozkurt'ta 350 konut için ihale yapıldı!

Kastamonu Bozkurt'ta meydana gelen sel felaketi nedeniyle yıkılan evler için inşa edilecek konutlar için ihale yapıldı. Konutların inşasına kısa sürede başlanacak. 

Şişli'de 27.8 milyon TL'ye yapım karşılığı onarım ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Şişli'de 27 milyon 804 bin 123 TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale ediyor.

Yapıtaş Grup Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapıtaş Grup Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Halit Hızır tarafından kuruldu.

Muammer Keskin'den Şişli'nin yapı stokuna ilişkin açıklama!

Şişli’nin günlük nüfusunun gelip geçenlerle 3 milyonu aştığına dikkat çeken Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçedeki çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Şişli Etfal Hastanesi arazisinde ne yapılacak?

Belediye Meclisi’nin 5 Nisan 2021'de düzenlenen oturumunda Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yerinde yeniden inşa edilmesi oy çokluğuyla onaylanmıştı. Peki Şişli Etfal Hastanesi arazinde ne yapılacak? Hastane yerinde yeniden inşa edilecek mi?

Şişli Belediye Meclisi, Şişli Etfal Hastanesi yerinde yeniden yapılsın talebini kabul etti!

Şişli Belediye Meclisi, Şişli ve çevre ilçe sakinlerinden gelen “Şişli Etfal Hastanesi yerinde yeniden yapılsın” talebini oy çokluğuyla kabul etti.

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin taşınacağı iddiası TBMM'de!

İstanbul Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle taşınacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Emre, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nakdi Ücret Desteği ödemeleri 9 Şubat'ta yapılacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, ocak ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemelerinin 9 Şubat'ta yapılacağını bildirdi.

Avantgarde Şişli tanıtım toplantısı 3 Şubat'ta!

Avantgarde Collection Kurucusu İsmet Öztanık ve CEO Cenk Öztanık'ın, Avantgarde Şişli’yi, yatırım planlarını, şehir otelciliğindeki değişimleri ve fırsatları, pandeminin turizm sektörüne etkilerini masaya yatıracağı basın toplantısı 3 Şubat tarihinde yapılacak.

Çiğli'de taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler mecliste!

2020 yılında İzmir'in Çiğli ilçesinde taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Milas’ta emlak danışmanlığı yetki belgesi için sınavlar 3 Şubat'ta yapılacak!

Milas'ta emlak danışmanlarına getirilen yetki belgesi zorunluluğu için sınavlar 03-04-05 Şubat tarihinde Emlak Akademi ve Kariyer Belgelendirme iş birliği tarafından yapılacak.

şişli taşyapı proje alanı Haberi

şişli taşyapı proje alanı

Bulgar Ekzarhlığı Ortodoks Kilisesi Vakfı'na ait arsa üzerinde yapılacak karma projenin detaylar belli oldu. Bulgar Vakfı Şişli arazisinde proje geliştirmek için Taşyapı ile anlaşma yapmıştı.


Eski Şişli Endüstri Meslek Lisesi arsasının yerine yapılacak olan projede konut, otel, sosyal tesis, spor salonu, konferans salonu, ticaret alanı ve kapalı otopark olacak.


33, 36 ve 38 katlı 4 kule olarak planlanan projede blokların taban alanı 13 bin 484 metrekare. Toplam inşaat alanı 531 bin 306 metrekare olan projede 470 konut, 240 odalı otel ve 279 ticari-ofis birimleri olacak. 36 bin 191 metrekare alanda inşa edilecek olan projede 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri yer alıyor.



Tel: 0216 339 65 70

Web: http://www.tasyapi.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



Haber Akşam'da şu şekilde yer aldı


2011 yılında Bakanlar Kurulu kararıyla, azınlık...