19 / 04 / 2024

Şişli\'de konut fiyatları

Şişli\'de konut fiyatları

Nisan ayında satılık konut fiyatları açısından en çok değer artışı yaşanan ilçe İstanbul Şişli oldu

Çin'de konut fiyatlarında son 9 yılın en hızlı düşüşü yaşandı...

Çin'de konut fiyatlarında azalma devam ediyor. Bu kapsamda, yeni konut fiyatları, Şubat 2015 yılından bu yana en hızlı aylık düşüşü kaydettiği açıklandı.

Gübre Fabrikaları, Şişli'de 110 milyon TL'ye gayrimenkul satıyor!

Gübre Fabrikaları T.A.Ş., İstanbul Şişli'de yer alan gayrimenkullerini kapalı teklif usulü ile satıyor. Peki Gübre Fabrikaları'nın satışa sunduğu gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

İngiltere'de konut fiyatları Kasım ayında yüzde 0,5 arttı!

İngiliz konut finansman kuruluşu Halifax tarafından açıklanan rakamlara göre İngiltere’de konut fiyatlarının bu senenin kasım ayında yüzde 0,5 artış kaydettiği bildirildi.

İngiltere'de konut fiyatlarında 14 yılın en sert düşüşü!

Konut finansman kuruluşu Nationwide tarafından yapılan son dakika açıklamasında İngiltere'de konut fiyatlarının bu senenin temmuz ayında yıllık bazda yüzde 3,8 azalarak 2009'dan  bu yana en sert düşüşünü kaydettiği bildirildi.

İngiltere'de konut fiyatları Şubat ayında yüzde 5,5 arttı!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi (ONS) tarafından yapılan açıklamada, İngiltere'de konut fiyatlarının Şubat ayında yıllık bazda yüzde 5,5 arttığı ve ortalama konut fiyatının 288 bin sterline yükseldiği belirtildi.

İngiltere'de konut fiyatları yüzde 6,3 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere’de konut fiyatlarının Ocak ayında bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 6,3 artış gösterdiği kaydedildi.

İngiltere'de konut fiyatları gelecek 2 senede yüzde 9 artacak! 

İngiltere'de konut fiyatlarının gelecek 2 sene içinde ortalama yüzde 9 oranında gerilemesi bekleniyor. İşte ayrıntılar...

İngiltere'de konut fiyatları arttı!

İngiltere'de konut fiyatları son 3 ay içerisinde son 15 senenin en hızlı artışını yaşadı.

İngiltere’de konut fiyatlarında 14 yılın en hızlı yükselişi!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere’de konut fiyatları 2007 yılından beri en büyük aylık artışı gösterdi.

İngiltere’de konut fiyatları yüzde 42.4 arttı!

Birleşik Krallık’ta konut fiyatları dokuz yılda yüzde 38,9 yükseldi. Birleşik Krallık içerisinde konut fiyatları artışında lider İngiltere oldu. İngiltere’de konut fiyatları yüzde 42,4 arttı.

Şişli'de ortalama konut fiyatları 553 bin TL!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa verilerine göre Şişli‘de ortalama konut satış fiyatı 553 bin 600 TL, geri dönüş süresi 25 yıl olarak açıklandı. 

Trademark Studios 2 Çiğli'de 184 bin TL'ye! Yeni proje!

Adnan Kılıçoğlu İnşaat imzası ile İzmir Çiğli'de hayata geçirilen Trademark Studios 2 Çiğli'de fiyatlar 184 bin TL'den başlıyor...

Loca Şişli'de 550 bin liraya! Yeni proje!

Loca Şişli projesi İstanbul Şişli merkezde inşa ediliyor. Fiyatların 550 bin liradan başladığı Loca Şişli'de lansmana özel fiyat ve ödeme kolaylıkları sunuluyor.

Şişli\'de konut fiyatları Haberi

Şişli\'de konut fiyatları

İstanbul'da, metrekare başına konut satış fiyatları nisan ayında yüzde 0,68 oranında değer kazandı ve İstanbul, fiyatların en çok yükseldiği kent oldu.

REIDIN.com tarafından Türkiye'nin nüfus yoğunluğu bakımından en büyük ve en çok konut kredisi kullandırılan 7 ilinin aylık TL/M2 satış ve kira verileri, ilgili illerin nüfus yoğunlukları ile ağırlıklandırılmış ve Türkiye kompozit konut satış fiyatı ile kira değer endeksleri verilerine göre, Adana kira artışında, İstanbul ise metrekare satış fiyatındaki artış oranlarıyla liste başı oldu.

Rapora göre, 2010 yılı Nisan ayında metrekare başına konut satış fiyatlarının yüzde 0,68 değer kazandığı İstanbul, fiyatların en çok yükseldiği şehir oldu.

Aynı dönem içerisinde konut satış fiyatları Adana, Ankara ve Kocaeli'nde sırasıyla yüzde 0,16, yüzde 0,04 ve yüzde 0,20 oranında arttı; Antalya'da yüzde 0,81, Bursa'da yüzde 0,30...