25 / 04 / 2024

sistem yapı eleman alımı

sistem yapı eleman alımı

Gayrimenkul ve inşaat alanında faaliyet gösteren 25 şirket yurtiçi ve yurtdışı için eleman arıyor!

Sistem Akıllı Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Sistem Akıllı Yapı Anonim Şirketi Beykoz'da 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Akyıldız ve Eyüp Akyıldız ortaklığında kuruldu.

Dikkat çeken sonuçlar! 2022'de en çok eleman arayan sektörler ve en çok başvuru yapılan ilanlar hangileri oldu?

En fazla eleman ilanı veren sektörler hangileri, en çok başvuru yapılan ilanlar hangileri? En çok başvuru hangi saatlerde yapılıyor? En hareketli ay hangisi oldu? İşte istihdama dair dikkat çeken sonuçlar...

Mbo Yapı Sistem Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbo Yapı Sistem Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bilal Oktay tarafından kuruldu.

7 ile 185 kilometrelik raylı sistem geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İstanbul, Bursa, Ankara, Kocaeli, Konya, Kayseri ve Gaziantep olmak üzere 7 ayrı şehirde 14 hatta yaklaşık 185 kilometre uzunluğunda raylı sistem yapım çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Sistem Grup Cam Metal Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sistem Grup Cam Metal Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli ile Recep Yazar ve Osman ve Yazar tarafından kuruldu.

İzmir'de yapımı süren raylı sistem projelerinde son durum ne?

İzmir'de yapımı devam eden raylı sistem projelerinde son durum ne? İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu ve çalışmalardaki son durumu paylaştı.

Kayseri'de Belsin ve Anayurt bölgelerinde raylı sistem çalışmaları yapılıyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri'deki çalışmalara ilişkin açıklamalar yaptı. Özhaseki, "Belsin ve Anayurt bölgelerine raylı sistem hattı, Erciyes Dağı'nda termal su arama ile hava ikmal alanına yapılacak millet bahçesiyle ilgili çalışmalar da sürüyor" dedi.

Bursa Emek Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistem Hattı İnşaatı ihalesi yapıldı!

Bursa Emek Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistem Hattı İnşaatı ihalesi yapıldı. Cuma günü yapılan ihalenin maliyeti yaklaşık 1 milyar 787 milyon 26 bin 747 TL 90 kuruş olarak belirlendi.

Prekast Sistem Yapı Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Prekast Sistem Yapı Sanayi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Buse Şerifoğlu tarafından kuruldu.

Sistem D Yapı Malzemeleri Uygulama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sistem D Yapı Malzemeleri Uygulama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Kuz tarafından kuruldu.

Sistem Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Centro Futura Şubesi açıldı!

Sistem Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Centro Futura Şubesi Sancaktepe'de 40 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Keskin tarafından kuruldu. 

MESİAD: Mersin'e metro yerine hafif raylı sistem yapılmalı!

Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Başkanı Hasan Engin, kentin en büyük problemlerinden biri olan ulaşım sorununun çözülmesinin hızlandırılması gerektiğini, metro yerine hafif raylı sistemin yapılması önerisinde bulundu…

CS Sistem Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

CS Sistem Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Celal Öztürk tarafından kuruldu.

sistem yapı eleman alımı Haberi

sistem yapı eleman alımı

1)  Proje Yönetim: 19 yıldır proje yönetimi alanında faaliyet gösteren şirket proje yöneticileri, inşaat yöneticileri, planlama ve maliyet mühendisleri, makine ve elektrik mühendisleri, iş güvenliği mühendisleri, QA/QC mühendisleri ve mimarlar arıyor. Başvurular 30 Kasım'a kadar [email protected] adresine yapılabilecek.
2) Marinador İspanya kökenli gayrimenkul yatırım şirketi Marinador İspanyolca bilen idari sekreter arıyor. Başvurular [email protected] adresine yapılabilecek.
3) Sistem Yapı: Şirket ihale ve teklif mühendisi, inşaat mühendisi teknifkofis mühendisleri ve  jeoteknik mühendisleri alacak. Başvurular 2 Aralık'a kadar [email protected] adresine yapılabilecek. 
4) Palmira Grup: Rusya'da yeni başlamakta olan şantiyelerde görevlendirilmek üzere proje müdürleri, şantiye müdürleri, teknik ofis mimarları, inşaat mühendisleri, saha mühendisleri, topograflar, muhasebeciler ve idari işler amirleri alacak. Başvurular 0 216 442 90 89 nolu faksa...