19 / 04 / 2024

Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi iletişim

Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi iletişim

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Tafralı tarafından kuruldu.

Evon Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Evon Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Acar tarafından kuruldu.

Modern Kodlama Sistemleri Makine Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Modern Kodlama Sistemleri Makine Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Göktepe Usta tarafından kuruldu.

Deem Aqua Su Arıtma Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Deem Aqua Su Arıtma Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de Murat Parmaksız tarafından kuruldu.

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Gtek Ahşap Ve Yapı Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gtek Ahşap Ve Yapı Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de Banu Özlem Demirbaş tarafından kuruldu.

Yolcu Asma Tavan Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yolcu Asma Tavan Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te İbrahim Yolcu tarafından kuruldu.

Arya Sertifikasyon Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arya Sertifikasyon Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Yusuf Oytun Çilkız ve Demir Süerli ortaklığında kuruldu.

Tmr Communıty Ofis Kiralama Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tmr Communıty Ofis Kiralama Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arif Temur tarafından kuruldu.

Mese Asfalt İnşaat Nakliyat Ve Geri Dönüşüm Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mese Asfalt İnşaat Nakliyat Ve Geri Dönüşüm Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Memik Şivğan tarafından kuruldu.

Fk Çelik Konstrüksiyon Ve Mimari Yapı Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fk Çelik Konstrüksiyon Ve Mimari Yapı Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beykoz’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Turan tarafından kuruldu.

Emlak Konut Asansör Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emlak Konut Asansör Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Keleş, Hakan Gedikli, Nurettin Şam, Selçuk Aydemir, Banu Aslan Can, Tufan Büyükuzun ve Hicran Çakmak ortaklığında kuruldu.

Kaan Group Elektrik Elektronik Bilgisayar Sistemleri Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kaan Group Elektrik Elektronik Bilgisayar Sistemleri Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özgelen tarafından kuruldu.

Aks Yapı Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aks Yapı Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Durmuş tarafından kuruldu.

Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi iletişim Haberi

Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi iletişim

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Tafralı tarafından kuruldu.

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1)- Karayolu trafiğiyle ilgili her türlü boya, levha buton, sinyalizasyon, trafik levha ve demir, beton direk işlerinin imalatı, ihracatı, ithalatı, yurt içerisinde alım ve satımı ve yerinde uygulanmasını yapılması, montaj ve demontaj işlerini üçüncü firmalara ihale edilmesi yada kendisinin yapması. 2)- Trafik işleri ile ilgili her türlü makine, teçhizat ve malzemelerin imalatı ithalatı ve ihracatı, makine alım satım işleri bu makinelerle ilgili mümessillik, bayilik, acentelik, komisyonculuk, distribütörlük almak veya vermek. 3)- Konusu ile ilgili yurtiçi ve yurtdışı her türlü ihalelere tek...