20 / 04 / 2024

Site yöneticileri maaş

Site yöneticileri maaş

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Site yöneticilerine ücret ödenir mi?' sorusunu yanıtladı.

Kamu kurumlarındaki yöneticilerin maaşları açıklandı! PTT, İller Bankası, BOTAŞ, TPAO yöneticileri ne kadar maaş alacak?

Bazı kamu kurum ve kuruluşlarında yöneticiler ile personellere uygulanacak taban ve tavan ücretlerde değişikliğe gidildi. Böylece kamu kurumlarındaki yöneticilerin maaşları tek tek belli oldu. İşte o rakamlar...

Fahiş aidatlardan sonra site yönetimlerine denetim önerisi! 

Aidatlar sebebiyle son dönemde site yönetimleri tartışma konusu haline gelirken, tesis yöneticileri, belli sayıdan fazla dairenin olduğu site yönetimlerinin profesyonel şirketlerce üstlenilmesi önerisinde bulundu. İşte detaylar...

Profesyonel olmayan site yönetimleri komşuların arasını açıyor!

Son yıllarda site yönetimleri ile kat malikleri arasındaki problemler sebebiyle açılan davalar rekor seviyeye çıktı. Fakat davaların ayrıntılarına bakıldığında taraflar birbiriyle komşu. Yani sitenin yöneticileri genellikle sitede oturan başka bir kat maliki oluyor.

Apartman ve site yöneticilerinin sektöre etkisi!

Apartman ve site yöneticileri gayrimenkul sektörünü yakından etkiliyor. İşte Özgür Demirci'nşn ''Apartman Ve Site Yöneticiliğine Giriş'' konulu yazısı...

Ahmet Poyraz site yöneticilerini misafir etti!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy'deki site yöneticileri ile mahalleler hakkında istişarelere devam ediyor.

Hüseyin Ayaz Başiskele'deki konut site yöneticileri ile buluştu!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele’de ki konut ve sitelerin yöneticileri ile bir araya geldi.

Kartal'da Apartman ve Site Yöneticileri Bilgilendirme Paneli düzenlendi!

Kartal Belediyesi ile TMMOB’a bağlı Makine Mühendisleri Odası, Elektrik Mühendisleri Odası, İnşaat Mühendisleri Odası ve İzoder’in ortaklaşa düzenlediği Apartman ve Site Yöneticileri Bilgilendirme Paneli, Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Yenimahalle'de apartman ve site yöneticileri eğitimi başladı!

Yenimahalle Belediyesi ve Yenimahalle Kent Konseyi iş birliğiyle başlatılan Apartman ve Site Yöneticileri Eğitimi projesinin ilk toplantısı Yenibatı Mahallesi’nde gerçekleşti.

5. Konut Yöneticileri Mantolama Konferansı yapıldı!

Sağlıklı bir yaşam için yaşanabilir kentler yaratma hedefiyle her yıl düzenlenen ve alanında tek platform olan “5. Konut Yöneticileri Mantolama” Konferansı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın katılımı ve ünlü oyuncu Vatan Şaşmaz’ın sunumu ile gerçekleşti.

Apartman yöneticisi maaşı 2016!

Apartmanda yönetici olarak seçilen kimse sözleşmede bir ücret tayin edilmemiş olsa bile, kat maliklerinden uygun bir ücret isteyebiliyor. Peki apartman yöneticisi maaşı 2016 ne kadar?

Kentsel Site Yönetim ve Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentsel Site Yönetim ve Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Ali Boyraz, Burhan Şeker ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Başakşehir, Kayabaşı Mahallesi, Kayaşehir AVM Plaza'da kuruldu.

Ant Site Yönetim Hizmetleri ve Turizm Anonim Şirketi Antasya Şubesi açıldı!

Ant Site Yönetim Hizmetleri ve Turizm Anonim Şirketi Antasya Şubesi, Barış Başoğlu Şube Müdürlüğü'nde 5 milyon TL sermaye ile 10 Aralık'ta Ümraniye, Saray Mahallesi, Küçüksu Caddesi, Antasya Residence'de açıldı.

Mimarlar Odası Şube yöneticileri mimarlık ofislerini ziyaret ediyor!

Mimarlık Ofislerini ziyaret ederek, ofis sahibi mimarlar ve ofislerde ücretli çalışan mimarların sorunları ve çözüm önermelerini yerinde tartışma hedefiyle başlatılan ziyaretlerde Mimarlar Odası Ankara Şubesi yöneticileri Hatırlı Mimarlık ofisine konuk ol

Site yöneticileri maaş Haberi

Site yöneticileri maaş

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Site yöneticileri asgari ücret alabilir mi? Yeni yönetici olduğum ve oturduğum yerde site sakinleri bu yönde karar aldılar. Bu karar geçerli olur mu?' sorusuna cevap verdi. İşte Tamer Heper'in yazısı...

Site yöneticileri asgari ücret alabilir mi? Yeni yönetici olduğum ve oturduğum yerde site sakinleri bu yönde karar aldılar. Bu karar geçerli olur mu? ● O.S.

Site yöneticilerinin alacakları ücret ve giderlere katılımı konusunda çeşitli uygulamalar var. Örneğin site veya apartman yöneticileri, herhangi bir karar alınmasa bile sitenin veya apartmanın mutad giderlerinin yarısına katılmaz.

Bunun için karar alınması gerekmez. Her ay ödenen mutad giderlere yarı oranında katılır ama mutad dışı çıkan onarım, tadilat gibi giderlere tam olarak iştirak eder.

Zira örneğin asansör kabininin yenilenmesi veya kalorifer kazanının...