25 / 04 / 2024

Sıtkı Caney

Sıtkı Caney

Para zor kazanılır... Kolay kaybedilir... Para civaya benzer... Akışkandır... Yanlış adresi sevmez... Gittiği adres yanlışsa hızlı bir şekilde adres değiştirir... Yanlış adreste durmaz...

1907 İnşaat Malzemeleri Temizlik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1907 İnşaat Malzemeleri Temizlik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Sıtkı Koyun tarafından kuruldu.

Eldorado Mimarlık Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Eldorado Mimarlık Ve Turizm Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Sıtkı Erdoğan tarafından kuruldu.

Faturalardan sıtkı sıyrılanlar dikkat! Muhteşem kampanyayı belediye başkanı duyurdu

Vatandaşlarını enflasyona karşı korumak isteyen devlet yetkililerinden yapılan açıklamalar heyecanla takip ediliyor. Adana'da su faturalarında gelen yüksek tutarlardan dolayı su faturalarına yüzde 50 indirim uygulanacak.

Kafkas Yenilenebilir Enerji Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kafkas Yenilenebilir Enerji Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Sıtkı Uğurlu tarafından kuruldu.

İlbak İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İlbak İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Sıtkı İlbak Yalçın Alpaslan tarafından kuruldu.

Atlantiks2 İnşaat Metal Orman Ürünleri Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlantiks2 İnşaat Metal Orman Ürünleri Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Sıtkı Akdere tarafından kuruldu.

Porterc Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Porterc Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Berke Ercan, Egemen Ercan ve Sıtkı Ercan ortaklığında kuruldu.

Dcc Rayem Altyapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dcc Rayem Altyapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Cavit Yıldız, Koray Batur, Brışcan Yıldız, Naim Yıldız ve Sıtkı Atilla Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Aboutblank Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Aboutblank Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Vural ve Hasan Sıtkı Gümüşsoy ortaklığında kuruldu.

Depar Teknik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Depar Teknik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Salih Sıtkı Fırat tarafından kuruldu.

Hanzade Taşınmaz Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hanzade Taşınmaz Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Sokullu, Kasım Öztaş ve Sıtkı Ayan tarafından kuruldu.

İmpala Gayrimenkul Otomotiv Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmpala Gayrimenkul Otomotiv Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL bedeli ile Bekir Sıtkı Erdoğan tarafından kuruldu.

Menteşe Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin hizmete girmesinin ardından atıl kalan ve daha sonra tadilata giren Menteşe Devlet Hastanesi de açıldı.

Sıtkı Caney Haberi

Sıtkı Caney


Yazının devamını görüntülemek için...