25 / 04 / 2024

Sıtkı Temel

Sıtkı Temel

Temkaş İnşaat Taahhüt Turizm Otelcilik Gıda Tarım Hayvancılık İthalat ve İhracat Anonim Şirketi, Sıtkı Temel tarafından 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Mart'ta kuruldu.

TOKİ Çankırı projesi için düğmeye basıldı, sıra temel atmaya geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesi için 'ÇED gerekli değildir kararı' verildi. 475 konutun yer aldığı proje 564 milyon 451 bin 740 TL'ye mal olacak.

1907 İnşaat Malzemeleri Temizlik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1907 İnşaat Malzemeleri Temizlik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Sıtkı Koyun tarafından kuruldu.

Eldorado Mimarlık Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Eldorado Mimarlık Ve Turizm Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Sıtkı Erdoğan tarafından kuruldu.

Hayat pahalılığı vatandaşı canından bezdirdi! Böyle pahalılık Cumhuriyet tarihinde görülmedi!

Vatandaşlar hayat pahalılığından dertli. 2023 yılının başında ücret ve maaşlara yapılan zamlar et ve süt ürünlerinin yanı sıra temel gıda maddelerindeki sürekli fiyat artışları karşısında ilk üç ayda erirken, Cumhuriyet tarihinde böyle gıda pahalılığının görülmediği belirtiliyor.

Faturalardan sıtkı sıyrılanlar dikkat! Muhteşem kampanyayı belediye başkanı duyurdu

Vatandaşlarını enflasyona karşı korumak isteyen devlet yetkililerinden yapılan açıklamalar heyecanla takip ediliyor. Adana'da su faturalarında gelen yüksek tutarlardan dolayı su faturalarına yüzde 50 indirim uygulanacak.

İşsize müjdeli haber geldi! Zamlanan işsizlik maaşı kaç para oldu?

Çalıştığı işinden ayrılmış veya ya da işten çıkarılmış olanların tekrar yeni bir işe başlayana dek belirli bir süre temel ihtiyaçlarını karşılaması amacıyla hesabına işsizlik bu ay hesaplara zamlı olarak yatırılacak. Peki işsizlik maaşından faydalananlar yeni yılda kaç para alacak?

Bakan resmen açıkladı! Tam 9 milyar 732 milyon TL'lik destek! SED, engelli ve yaşlı aylığı, elektrik desteği...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal yardım faydalanıcısı hanelerin temel ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri amacıyla Ekim'de toplam 9 milyar 732 milyon TL'lik destek verildiğini açıkladı. İşte o destekler...

A101'de temel gıda ürünlerinde dev kampanya! Sucuk, bulgur, mercimek, salça indirimi! İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi

A101 seçili temel gıda ürünlerine kampanya yaptı. Peki, A101'de hangi ürünler indirime girdi, fiyatı ne oldu? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...

TMO'dan kaçırılmayacak fiyatlar! Toprak Mahsulleri Ofisi'nde temel gıda ürünleri ne kadar? 20 Mayıs 2022 fiyat listesi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO)'nde satılan ürünlerin fiyatları tüketiciler tarafından merakla araştırılıyor. Peki, TMO'da satışı yapılan temel gıda ürünlerinin fiyatı ne kadar? İşte 20 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Toprak Mahsulleri Ofisi temel gıda ürünlerinde çılgın fiyatlar! İşte 13 Mayıs 2022 TMO fiyat listesi...

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO)'nde temel gıda ürünlerinin fiyatları tüketiciler tarafından merakla takip ediliyor. Peki TMO'da temel perakende fiyatları ne kadar? İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Tarım Kredi'den dev kampanya! Sebze-meyve ve temel gıda ürünlerine büyük indirim! İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Tarım Kredi Kooperatif Market'in temel gıda ve sebze meyve aktüel ürünlerinin fiyat listesi belli oldu. İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Bankadan kredi çekmeyi düşünenler dikkat! Yüzde 45'i aştı

Türkiye'de 2022 yılının ilk üç ayında enflasyon yüzde 60'ı aştı. ENAG araştırmasına göre bu oran yüzde 142 oldu. Artan enflasyon karşısında temel ihtiyaçlarını karşılayamayan vatandaş bankalardan bireysel ihtiyaç kredisi çekmek için sıraya girdi.

Kafkas Yenilenebilir Enerji Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kafkas Yenilenebilir Enerji Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Sıtkı Uğurlu tarafından kuruldu.

Sıtkı Temel Haberi

Sıtkı Temel

Temkaş İnşaat Taahhüt Turizm Otelcilik Gıda Tarım Hayvancılık İthalat ve İhracat Anonim Şirketi, Sıtkı Temel tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu. 


Temkaş İnşaat Taahhüt Turizm Otelcilik Gıda Tarım Hayvancılık İthalat ve İhracat Anonim Şirketi iş konusu; 1. Yurt içi ve yurt dışında her türlü otel, motel ve benzeri konaklama yerleri ile resort otel, tatil evleri, apart oteller, bungalov, dağ evleri, devre mülkler, hosteller ve benzeri tatil ve diğer kısa süreli konaklama tesisleri ile kamp ve plaj alanları kurmak, işletmek, kiralamak ve kiraya vermek Ayrıca, tarihi alanlar ve yapılar ile benzeri turistik yerlerin işletilmesi, kiralanması ve kiraya verilmesi. 2. Turistik ve kültürel şehir turları düzenlemek ve ayrıca ulaşım, oteller, restoranlar, araba kiralama, eğlence ve spor ve benzerleri için...