25 / 04 / 2024

Sivas Suşehri sağlık merkezi

Sivas Suşehri sağlık merkezi

Sivas'ın Suşehri ilçesine, Aile Toplum Sağlığı ve 112 Acil İstasyonu yapılacak. Kaymakam Kadir Perçi, ilçeye yapılacak yeni Devlet Hastanesinin ardından, bir sağlık kuruluşunun daha ihalesinin yapılmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Sivas'ta 4 sağlık merkezi açıldı! 

Sivas'ta inşa edilen 3 yeni aile sağlık merkezi ve ağız diş sağlının açılışı gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi 2023'te açılacak!

Sivas'ta 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin 2023 yılında hizmete açılması bekleniyor. 

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Sivas'ta yaklaşık 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor...

TOKİ Sivas Suşehri Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Sivas, Suşehri İlçesi'nde hayata geçirilecek olan 460 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Sivas Suşehri'ne 82 bahçeli ev yapacak!

Sivas Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, TOKİ tarafından Tarım Köy Projesi kapsamında ilçede 82 adet bahçeli ev yapılacağını söyledi̇.

Sivas Suşehri'ne sağlık merkezi yapılacak!

Sivas'ın Suşehri ilçesine, Aile Toplum Sağlığı ve 112 Acil İstasyonu yapılacak. Kaymakam Kadir Perçi, ilçeye yapılacak yeni Devlet Hastanesinin ardından, bir sağlık kuruluşunun daha ihalesinin yapılmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Sivas Suşehri'ndeki arsaya külliye inşa edilmeli!

Sivas İl Özel İdaresi'nin Suşehri'nde yer alan arsası için Diyanet İşleri Başkanlığı başvuru yaptı. Başvuru da bölgede cami, yurt Kuran Kursu gibi tesislerin yapılabilmesi için tahsis edilmesi gerektiği mesajı verildi.

Kepez 2016'da sağlık şehri olacak!

Kepez Belediye Meclisi’nde sağlık yatırımlarının sürdüğünün altını çizen Başkan Tütüncü, 2016 yılında Kepez’e dev yatırımlar geleceğini müjdeledi.

İnegöl Oylat modern sağlık turizmi tesisine dönüştürülecek!

İnegöl Belediyesi’ne ait termal tesis Oylat’ta ‘Su ile Gelen Sağlık (Spa) Hizmetleri Merkezi’ kurulması için hazırlanan proje BEBKA desteğiyle hayata geçirilecek. Proje ile Oylat, modern bir sağlık turizmi tesisine dönüştürülecek.

Sağlık Bakanlığı klimaları yılda 2 kez mekanik olarak temizletecek!

Sağlık Bakanlığı, su buharcıklarının havadan solunum yoluyla akciğere girmesi sonucu oluşan lejyoner hastalığı ile ilgili yönetmeliği tamamladı.

Bursa'ya 1.5 milyar dolarlık dev sağlık şehri geliyor!

Bursa İnşaat Fuarı'na katılan Suudi Prens Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud, BTSO’nun 16 makro projesinden biri de olan, Bursa’da yaklaşık 1.5 milyar dolarlık Sağlık Serbest Bölgesi için yetkililerle görüştü ve arazi baktı.

Bursa'ya sağlık kenti kurulacak!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın 16 mega projesinden birine Suudi Prens Al Faisal talip oldu. Toplamda 1,5 milyar dolarlık yatırımdan oluşacak sağlık şehri için Sudi Prens arazi inceledi.

Suudi Prens Bursa’da 1.5 milyar dolarlık sağlık şehri kuracak!

Bursa İnşaat Fuarı'na katılan Suudi Prens Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud; BTSO’nun 16 makro projesinden biri de olan, Bursa’da yaklaşık 1.5 milyar dolarlık Sağlık Serbest Bölgesi için yetkililerle görüştü ve arazi baktı.

Sivas Suşehri sağlık merkezi Haberi

Sivas Suşehri sağlık merkezi

Sivas'ın Suşehri ilçesine, Aile Toplum Sağlığı ve 112 Acil İstasyonu yapılacak. Kaymakam Kadir Perçi, yaptığı açıklamada, ilçeye yapılacak yeni Devlet Hastanesinin ardından, bir sağlık kuruluşunun daha ihalesinin yapılmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


Perçi, şunları kaydetti:

"İlçemiz Gönüloğlu Mahallesi'nde bulunan araziye yapılacak olan Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil İstasyonunun yapım ihalesi yapıldı. Şartnameye göre yüklenici firmaya yer teslimi yapılmasının ardından, 150 iş günü içinde binanın bitirilmesi planlanmaktadır. Suşehri'nde bulunan sağlık kuruluşlarımıza yeni bir bina daha kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemize hayırlı...