25 / 04 / 2024

sivasta kış sporları

sivasta kış sporları

Sivas İl özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, kayak pistleri konusunda uzman olan Emesto Rigoni ile Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi' nde incelemelerde bulundu...

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'ne 200 bungalov yapılacak!

Sivas Valisi Salih Ayhan yaptığı açıklamada, Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezine 200 bungalov daha yapılacağını belirtti.

Ordu Çambaşı'nda bungalov inşasına başlandı!

Ordu’da yer alan Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi'ne bungalov evler inşa ediliyor.

Kayseri'ye Okçuluk ve Geleneksel Sporlar Merkezi inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Okçuluk ve Geleneksel Sporlar Merkezi projesi için düğmeye bastı.

Fatih Kıyıcı: Spor yatırımları meyvesini veriyor!

Türkiye Kayak Federasyonu Başkan Vekili Fatih Kıyıcı, kış sporlarında son dönemde alınan başarılardan bahsetti. Kıyıcı, ''2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları ile başlayan tesisleşme ve sporcu yetiştirme altyapısı meyvelerini vermeye başladı." dedi.

Antalya Büyükşehir'den kiralık su üstü sporları parkuru!

Antalya Büyükşehir Belediyesi bir adet su üstü sporları parkur noktası için 1 Kasım'da kiralama ihalesine çıkacak...

Kahramanmaraş Doğa Sporları Merkezi için imzalar atıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş Doğa Sporları Merkezi için start verdi.

Türkiye'nin en büyük kayak tesisi Ayder'de inşa edilecek!

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, "Bugün itibarıyla Ayder Kış Sporları Merkezi için gerekli süreçler tamamlandı. 3 Eylül'de ihaleye çıkmış olacağız" dedi.

Rekortmen sporculardan Beylikdüzü Belediyesi'ne yıkım tepkisi!

Beylikdüzü Sualtı Sporları Dünya Rekortmenleri Derneği Kulübü üyeleri, dernek binalarının yıkılmasından dolayı Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi.

Düzce Motor Sporları Pisti'nde üst yapı çalışmaları sürüyor!

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun büyük gayreti ile genç yeteneklerin yetiştirilmesine hizmet edecek olan Düzce'deki motor sporları pistinde üst yapı çalışmaları sürüyor.

Ordu Çambaşı Kayak Merkezi yarın açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi'nin yarın yapılacak açılışla birlikte hizmete gireceğini söyledi.

Kocaeli Büyükşehir'den 325 okula saha!

Spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, okullara basketbol ve voleybol sporlarının yapılabildiği sahalar inşa ediyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı turizm alanları için tahsis ihalesine çıktı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, termal, kış sporları ve deniz turizmi alanında toplam 7 bin 950 yatak için tahsis ihalesine çıktı. Başvurular 17 Mayıs'ta sona erecek. Taşınmazlar 49 yıla kadar tahsİs edilecek.

sivasta kış sporları Haberi

sivasta kış sporları

Sivas İl özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, kayak pistleri konusunda uzman olan Emesto Rigoni ile Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Sivas İl özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, İtalyan Rigoni ile Yıldız Dağı'nda yürütülen çalışmalan inceleyen Ayhan, Rigoni'nin eğimler, güvenlik bantları, pistlerin genişliği ve uzunluğuyla ilgili öneriler sunduğunu belirtti. Yıldız Dağı'nda geçen yıldan bugüne kadar çok büyük bir değişim olduğunu, çalışmaların hızla devam ettiğini aktaran Ayhan, "Arazilerin düzeltilmesi, inşaatın başlaması, mekanik tesislerin son işlemlerinin yapılması ve diğer altyapı hizmetleri yoğun bir şekilde devam ediyor. Önümüzdeki süreçte 4,5 aylık inşaat mevsimi var. Bu inşaat mevsiminde günübirlik tesisleri, güvenlik, sağlık ve yönetim binasını bitirmeyi hedefliyoruz" ifadesini kullandı. 


AĞUSTOSTA TAMAM 



Ayhan, "Pistlerin de teknik olarak tespitini yaptıktan sonra bir ay...