28 / 03 / 2024

siverek doğal gaz üretimi

siverek doğal gaz üretimi

Siverek ilçesinin kanalizasyon suyu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin ilçesinde kurmuş olduğu Atık Su Arıtma Tesisi'nden geçirilerek doğalgaz enerjisine çevirtilecek. Atık Su Arıtma Tesisi 10 gün önce faaliyete geçti.

Doğal gaz faturası yüksek gelenler dikkat! Hemen buraya bakın!

Önemli bir bildiri doğal gaz kullanıcılarına iletilmiştir: Artık doğalgaz faturası ödemekle yükümlü olmayacaksınız! İşte ayrıntılar...

Doğal gaz ithalatı Mart ayında yüzde 26,6 azaldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'nin doğal gaz ithalatı, Mart ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 26,6 azaldı ve yaklaşık olarak 4 milyar 557 milyon metreküp oldu.

Doğal gaz indiriminde flaş gelişme! Tarih verildi

Bedava doğal gaz için yeni gelişme yaşandı. Doğal gaz indiriminin ne zaman biteceği açıklandı. İşte merak edilen tüm detaylar...

0 lira doğal gaz faturası bekleyenler hemen bakın! Bu kişiler resmen doğal gaz faturalarını ödemek zorunda! 

0 TL doğal gaz faturası bekleyenler hemen bakın... Bu kişiler resmen doğal gaz faturalarını ödemek zorunda...

Doğal gaz faturası kabarık gelenlere müjde! Tüm bankalar seferber oldu! Son başvuru tarihi 31 Mayıs!

Son dönemlerde gündemdeki yerini koruyan doğal gaz faturalarıyla ilgili çeşitli gelişmeler meydana gelmeye devam ediyor. Bu çerçevede, doğal gaz faturası ödemesi yapan çok sayıda insanı yakından ilgilendiren çok önemli gelişme yaşandı.

Doğal gaz faturası yüksek gelenlere müjde! Güzel haber İş Bankası'ndan geldi!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan İş Bankası'ndan müjde geldi! Bankadan gelen bilgilere göre; doğal gaz faturaları yüzde 10 indirimli olacak. İşte ayrıntılar...

Türkiye’nin Rusya’ya yapacağı 600 milyon dolarlık doğal gaz ödemesi 2024’e ertelendi!

Reuters'tan edinilen bilgilere göre, Rusya'ya doğal gaz ödemesinde ilk erteleme 600 milyon dolar oldu. Fiyatlara bağlı olarak 3-4 milyar dolarlık ödeme 2024 yılına ertelenebilir.

Ücretsiz doğal gaz imkanından yararlanmak isteyenler aman dikkat! Son dakika açıklaması peş peşe geldi!

İkamet ettikleri konumda doğal gaz hattı olan vatandaşlar, mutfakta doğal gaz dönüşümlerini yaparak tam bir sene boyunca her ay ücretsiz 25 metreküp doğal gaz imkanından faydalanabilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi doğal gaz faturalarını düzenlemedi iddiası! İstanbullular faturalarınızı kontrol edin!

İBB Meclisi Çevre, Yenilenebilir Enerji ve İklim Değişikliği Komisyonu Başkanı Sadullah Hasanoğlu, ücretsiz doğal gaz tarifesinin İBB'nin doğalgaz faturasında düzenleme yapmadığını söyledi.

Ücretsiz doğal gaz tüketimine ilişkin karar resmi gazetede yayımlandı! Yüzde yüz indirim olacak!

Doğal gaz temin eden konut, ibadethane ve cemevi abonelerinden 1 ay boyunca ücret alınmaması ile 25 metreküpe denk gelen ücretin bir yıl boyunca ücretsiz olacağına yönelik karar resmi gazetede yayımlandı.

Türkiye'nin doğal gaz ithalatı Şubat ayında yüzde 4,2 azaldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'nin doğal gaz ithalatı, Şubat ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 4,2 azaldı ve yaklaşık 6 milyar 11 milyon metreküp oldu.

Enerji Bakanı Dönmez’den flaş bir açıklama geldi: ‘Doğal gaz borcu ertelendi’

Enerji Bakanı Fatih Dönmez, ithal doğal gaz için Rusya'ya yapılacak ödemelerin ertelendiği iddiasını yanıtladı. İddiaları doğrulayan Dönmez, "Rusya'dan ithal gazda belli bir rakamın üzerinde ödemelerin ertelenmesi hususunda mutabakat sağlandı" şeklinde konuştu.

Bedelsiz doğal gaz faturaları yarın kesiliyor! 

Bedelsiz doğal gaz tüketiminde faturaların yarın kesilerek, abonelere gönderileceği açıklandı. İşte bedelsiz doğalgaz ile ilgili merak edilenler...

siverek doğal gaz üretimi Haberi

siverek doğal gaz üretimi

Siverek ilçesinin kanalizasyon suyu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin ilçesinde kurmuş olduğu Atık Su Arıtma Tesisi'nden geçirilerek doğalgaz enerjisine çevirtilecek.


İl genelinde yapmış olduğu Atık Su Arıtma Tesisleri ve Su Arıtma Tesisleri ile dikkatleri üzerine çeken Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü'nün (ŞUSKİ) Siverek ilçesinde bir ilke daha imza atıyor.


İlçenin girişine yapılan ve 10 gün önce faaliyete geçen Atık Su Arıtma Tesisi, bölgede ve Türkiye'de örnek tesislerden biri.


Tesis sorumlusu ve Çevre Mühendisi Yavuz Selim Boyacı, yaptığı açıklamada söz konusu tesisin Avrupa standartlarında olduğunu söyledi.


Tesise gelen kanalisazyon suyunun öncelikle ızgara odasında gittiğini ve burada kaba malzemesinden arınıldıktan sonra yuvarlak havuzlara alındığını aktaran Boyacı, daha sonra suyun içindeki mikropların dibe çökmesi için bekletildiğini ifade etti.


Burada bekleyen suyun açık havuzlara alındığını ve biyolojik arıtmanın yapıldığı...