29 / 03 / 2024

Sivişoğlu Ergüney Sitesi ulaşım

Sivişoğlu Ergüney Sitesi ulaşım

Sivişoğlu İnşaat tarafından Sakarya Karasu'da konumlandırılan ve 3 blok 45 daireden meydana gelen Karasu Sivişoğlu Ergüney Sitesi' nde fiyatlar 57 bin 500 TL' den başlıyor...

Çavuşoğlu Yemenler Köşem Sitesi'nde yüzde 15 peşin 72 ay vade fırsatı!

Çavuşoğlu Yemeler Yapı imzasıyla Pendik Orhangazi Mahallesi'nde yükselen Köşem Sitesi'nde yüzde 15 peşinat 72 vade farksız ödeme koşullarıyla satışlar devam ediyor.

Çöken Yağcıoğlu Sitesi ile ilgili şok iddia: Tabutun içinde yaşıyormuşuz!

İzmir'i derinden etkileyen depremde yıkımı gerçekleşen ve enkazı altından 8 kişinin cansız bedeni çıkartılan Yağcıoğlu Sitesi B bloktaki çatlakların boyayla kapatıldığı söylendi.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Hüseyin Ağaoğlu'nun oğlu Onur Ağaoğlu evlendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ağaoğlu ve Ayla Ağaoğlu’nun oğlu Onur Ağaoğlu, Burçin Ergöz’le evlendi. Nikâh töreninde damadın şahitliğini amcaları Ali Ağaoğlu ve Hakkı Ağaoğlu yaptı.

Kenan İmirzalıoğlu: Miami’den ev almadık!

Kenan İmirzalıoğlu, yapımcı Erol Avcı ve 'İçerde' dizisine yeni katılan Uğur Yücel'le Etiler Zerafet'te bir araya geldi. Oyuncu, eşi Sinem Kobal'la gittiği Güney Amerika tatilinde Miami Beach Star Island'da ev aldıkları iddialarına da açıklık getirdi.

Kenan İmirzalıoğlu: Miami’den ev almadık!

Kenan İmirzalıoğlu Güney Amerika tatilinde Miami Beach Star Island'da ev aldıkları iddialarına yanıt verdi.

TOKİ Başkanı Turan, Başkan Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’ nu ziyaret etti, Trabzon’a yatırım yapmaya ve kentsel dönüşümleri sürdürmeye devam edeceklerini söyledi.

Kamil Saraçoğlu'ndan Ergün Turan'a ziyaret!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Toplu Konut İdadesi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan'ı ziyaret etti. Kente emekliler için yaptırılacak olan konutlarla ilgili bilgi alış verişinde bulundu.

Keleşoğlu Feza Sitesi'nde metrekaresi 7 bin 700 TL!

İnşaat sektöründeki 35 yıllık deneyimiyle kentsel dönüşüme adım atan Keleşoğlu İnşaat, Kadıköy/Erenköy’deki ilk projesi Feza Sitesi’ni hayata geçiriyor.Feza Sitesi’nde metrekare fiyatları 7 bin 700 TL’den başlıyor.

Necmi Kadıoğlu Kardeşkent 2 Sitesi'ni ziyaret etti!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ilçede sürekli hale getirdiği site ziyaretlerine Gökevler Mahallesinde bulunan Kardeşkent 2 Sitesi ziyareti ile devam etti.

Çavuşoğlu Ray İnşaat Taahhüt Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Çavuşoğlu Ray İnşaat Taahhüt Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi, Günay Odacı tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ağustos'ta Başakşehir, Kayabaşı, Akik Sitesi'nde kuruldu.

Kırmızıoğlu İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırmızıoğlu İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Melek Kırmızı tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da eytinburnu, Demirciler Sitesi, Galaksi İş Merkezi'nde kuruldu.

Sivişoğlu Sarı Konaklar Sitesi 2'de 59 bin 500 TL’ye! Denize 25 metre mesafede!

Sakarya Karasu’da 45 yıldır sayısız konut projesi yapan Sivişoğlu İnşaat yoğun ilgi gördüğü 1.Etap’tan sonra Sarı Konaklar Sitesi 2 Projesi ile herkesi ev sahibi yapmaya devam ediyor.

Sivişoğlu Ergüney Sitesi ulaşım Haberi

Sivişoğlu Ergüney Sitesi ulaşım

Sakarya Karasu’da sayısız konut projesi  yapan Sivişoğlu İnşaat Ergüney Sitesi  Projesi ile herkesi ev sahibi yapmaya devam ediyor.


3 Blok  45 daireden oluşan proje çarşı merkeze ve denize 250 metre mesafede bulunuyor. 60m2 1 + 1 ile  85 m2 arasında değişen 2+1 dairelerin yer  aldığı proje deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor.


Isı yalıtımı, 1.sınıf malzeme ve işçilik kullanılarak yapılan projede, farklı olarak mutfaklar salondan ayrı olarak düşünüldü. Doğalgaz kalorifer tesisatının hazır olarak teslim edileceği proje uygun ödeme koşulları ile de dikkat çekiyor.


Fiyatların 57 500 ile 85 000 tl arasında değiştiği proje de anahtar teslim daireler peşinat verildikten sonra kalan tutar banka kredisi  imkanı ile ödenebiliyor.


İstanbul’a 180 km mesafede olan Karasu yapımı devam eden Karadeniz Sahil Yolu Projesi, Liman Projesi ve...