19 / 04 / 2024

Siyah Kalem Mühendislik satış danışmanı ilanı

Siyah Kalem Mühendislik satış danışmanı ilanı

Türkiye ve yurtdışında toplu konutlar, okullar, sosyal tesisler ve camiler gibi projelere imza atan Siyah Kalem Mühendislik Zekeriyaköy'de yer alan satış ofisinde görevlendirilmek üzere satış danışmanları arıyor...

Siyah Beyaz Enerji Arge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Siyah Beyaz Enerji Arge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Fatih Elyıldırım tarafından kuruldu. 

Kara Kalem Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kara Kalem Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi ismet Alagöz tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Siyah Kalem Köy'de düşük faizlerle ev sahibi olunabiliyor!

Yaz kampanyasının devam ettiği Siyah Kalem Köy projesinde 15 Eylül 2015 tarihine kadar düşük faizli ödeme planları ile ev sahibi olmak mümkün.

Siyah Kalem Köy konut fiyatları!

Siyah Kalem İnşaat imzası ile hayata geçirilen Zekeriyaköy Köy Evleri 467 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Proje 1.3 milyar TL yatırım bedeli ile yükseliyor. İşte Siyah Kalem Köy konut fiyatları...

Zekeriyaköy Siyah Kalem Köy Evleri!

Siyah Kalem İnşaat tarafından hayata geçirilen Zekeriyaköy Siyah Kalem Köy Evleri 'nde yer alan dairelerin 2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor. Proje 1.3 milyar lira yatırım bedeline sahip.

Siyah Kalem Köy projesi satış ofisi!

İstanbul Zekeriyaköy'de inşa edilen Köy Evleri 1.3 milyar TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Siyah Kalem Köy projesi satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Köy Zekeriyaköy Siyah Kalem!

Köy Zekeriyaköy Siyah Kalem projesinde teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. 1.3 milyar TL yatırım bedeline sahip olan projede 1+1'den 6+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor.

Siyah Kalem Köy Evleri!

Siyah Kalem Köy Evleri 'nde 1+1'den 6+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. 1.167 adet daireden meydana gelen proje 467 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Siyah Kalem Köy detaylı fiyat listesi!

1.3 milyar TL yatırım bedeliyle İstanbul Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Köy projesi Siyah Kalem İnşaat imzası taşıyor. Proje Sarıyer İDO'ya 10 dakika uzaklıkta yer alıyor. İşte Siyah Kalem Köy detaylı fiyat listesi...

Siyah Kalem Köy fiyatlar!

Siyah Kalem Köy fiyatlar bilgisi haberimizde yer alıyor. 1 oda 1 salondan, 6 oda 1 salona kadar tüm daire seçeneklerine yer verilen projede daire alanları 194 metrekareden başlıyor. Projede teslimler 2016 yılında gerçekleşecek.

Siyah Kalem Köy daire fiyatları!

Siyah Kalem Köy daire fiyatları haberimizde yer alıyor. 1.200 daireden meydana gelen projede ilk etap teslimleri 24 ay sonra gerçekleşecek. Projede 1+1'den 6+1'e kadar tüm daireler bulunuyor.

Esenler Havaalanı Mahallesi'nin ilk etabını Siyah Kalem dönüştürecek!

Havaalanı Mahallesi'nin dönüşümü için ilk ihalede en düşük teklifi veren Siyah Kalem sözleşmeye davet edildi. 380 konut için imzalar ne zaman atılacak? Mahallenin ikinci etap ihalesinin bugün yapılacağı duyurulmuştu… İhale yapılacak mı? İşte cevaplar...

Yozgat'ta yapılacak hastanenin inceleme ve ölçüm çalışmaları başladı!

Sağlık Bakanlığı tarafından Yozgat'ın Sorgun ilçesine yapılması planlanan 250 yataklı yeni hastane arsası yerinde ihaleyi alan Siyah Kalem Mühendislik tarafından inceleme ve ölçüm çalışmaları başlatıldı..

Siyah Kalem Mühendislik satış danışmanı ilanı Haberi

Siyah Kalem Mühendislik satış danışmanı ilanı


Siyah Kalem Mühendislik Zekeriyaköy'deki satış ofisine konut satışında en az 2 yıl deneyimli, markalı konut projelerinin satışında bulunmuş satış danışmanları arıyor.

İlanın detayı için