19 / 04 / 2024

Siyahkalem Köy ne zaman teslim edilecek

Siyahkalem Köy ne zaman teslim edilecek

Siyahkalem Köy Rezidans satışları devam ediyor. Toplam 467 bin metrekare alan üzerinde yükselen projenin 15 bin metrekarelik kısmı kiralanabilir alana ayrılmış durumda.

Siyahkalem Köy ne zaman teslim edilecek?

Siyahkalem Köy projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. 5 farklı tipte konutun yer aldığı projede 1.167 adet konut bulunuyor. Satışların lansman fiyatlarıyla devam ettiği Siyahkalem Köy ne zaman teslim edilecek?

Siyahkalem Köy 1.3 milyar TL yatırımla hayata geçiriliyor!

Emlak Konut GYO ve Siyahkalem Mühendislik ortaklığında 1.3 milyar liralık 'köy’ kuruluyor. 2018'de tamamlanacak projede fiyatlar 550 bin liradan başlıyor. Projede satış süreci başladı.

Tüm detaylarıyla Siyahkalem Köy projesi!

Siyahkalem Köy projesi, Zekeriyaköy'de inşa ediliyor. Fiyatların metrekare bazında 5 bin 500 TL 'den başladığı projede satışlar başladı. İşte tüm detaylarıyla Siyahkalem Köy projesi...

İdlib Esenler Köyü'ne 300 briket ev yapılacak!

Esenler, çadır kamplarda yaşam mücadelesi veren İdlibliler'e yardım elini uzatıyor. "100 hanelik köy" hedefiyle başlayan yardımlarla 52 briket ev bitirildi. Esenlerli hayırseverlerin yardımlarıyla yeni hedef, İdlib Esenler Köyü'ne 300 briket ev yapmak olarak belirlendi...

İzmit Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi inşa etti.

Köyüne izinsiz konut yapana ceza yağacak!

Kıyılardan mera ve yaylalara kadar ülkenin neredeyse tamamının imar sisteminde değişiklik öngören yeni Tapu Kanunu yasa teklifi taslağı, köyüne izinsiz konut yapan ve konutunu izinsiz onaranlara da ceza getiriyor.

Köyüne dönmek isteyene arsa desteği!

Sivas Valisi Gül, köyüne dönmek isteyenlerin arsa ile ilgili yaşadığı sorunları ortadan kaldırarak destek olacaklarını açıkladı...

Siyahkalem Köy'de 84 ay 0 faiz kampanyası!

Emlak Konut güvencesini taşıyan Siyahkalem Köy'de 31 Mart 2018’e kadar sürecek bir kampanya başladı. Projede 84 ay yüzde  0 vade ile kredi kullanılabilecek..

Siyahkalem Köy'de 48 günde 36 milyon ciro!

Emlak Konut GYO'nun yüklenici firmaları tarafından düzenlenen "Şimdi Al 2019'da Öde" kampanyası kapsamında Siyahkalem Köy projesi 48 günde 36 milyon ciro elde etti.

Uplife Kadıköy ne zaman teslim?

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Uplife Kadıköy projesinde 650 daire ve 25 mağaza yer alıyor. Peki Uplife Kadıköy ne zaman teslim edilecek?

500 tatil köyüne 49 yıl kira süresi ve satın alma yolu açılıyor!

Turizmde yeni bir dönem başlıyor. 500 tatil köyüne 49 yıl kira süresi ve satın alma yolu açılıyor. Turizm sektöründeki önemli adımlar Torba Yasa ile atılıyor.

Siyahkalem Köy 3. etap kampanyası!

Siyahkalem Köy 3. etap kampanyası başladı. “Şimdi Al 2019’da Öde” kampanyası 14 Eylül’de başlayıp, bir buçuk ay sürecek.

Siyahkalem Köy'ün 3. etabı satışta! Şimdi al 2019'da öde!

Emlak Konut GYO’nun 2017’de gerçekleştirdiği iki ayrı kampanyada yaklaşık 200 milyon TL gelir elde eden Siyahkalem, KÖY projesinin 3. ve son etabındaki 209 konutu, bugünden itibaren “Şimdi Al 2019’da Öde” ile ilk defa satışa sunuyor.

Kocaeli Sepetçi Köyü'ne yeni konak inşa edilecek!

İzmit’in Sepetçi Köyü’nde 18 Temmuz Salı günü temel atma töreni yapılacak. Kocaeli Sepetçi Köyü'ne yeni konut inşa edilecek.

Siyahkalem Köy projesi bir ayda 104 milyon TL ciro yaptı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklıüı'nın başlattığı Konutta 20 Yıl Vade Kampanyası'na KÖY projesiyle katılan Siyahkalem, 104 milyon lira ciro elde etti.

Siyahkalem Köy projesi fiyat listesi!

Emlak konut GYO güvencesiyle yükselen Siyahkalem Köy projesi 1.167 adet konut ve 15 bin metrekare çarşı alanından oluşuyor. İşte Siyahkalem Köy projesi fiyat listesi..

Siyahkalem Köy ne zaman teslim edilecek Haberi

Siyahkalem Köy ne zaman teslim edilecek

Siyahkalem Köy Rezidans projesi satışları devam ediyor. Siyahkalem İnşaat ve Emlak Konut GYO imzası ile hayata geçirilen proje 1.3 milyar TL yatırım bedeli ile yükseliyor.


Kilyos ve Belgrad ormanının yanı başında inşa edilen Siyahkalem Köy projesinde teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Proje 467 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.


74 sıra evler, 584 çift dubleks daire, 68 ikiz villa, 21 müstakil villa ve 420  apartman dairesinden meydana gelen Siyahkalem Köy Rezidans metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor.


Siyahkalem Köy projesi Maslak'a 15 dakika, İstinyepark'a 20 dakika,Hacıosman'a 10 dakika, Sarıyer'e İDO 10 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.  


Siyahkalem Köy Rezidans projesinin 50 bin metrekarelik kısmı konut alanına, 15 bin metrekarelik kısmı ise kiralanabilir alana ayrıldı. 


Siyahkalem Köy projesinde çocuk oyun alanları, spor alanları,...