28 / 03 / 2024

Siyahkalem Köy'de 48 günde 36 milyon ciro!

Siyahkalem Köy'de 48 günde 36 milyon ciro!

Emlak Konut GYO'nun yüklenici firmaları tarafından düzenlenen "Şimdi Al 2019'da Öde" kampanyası kapsamında Siyahkalem Köy projesi 48 günde 36 milyon ciro elde etti.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) yüklenici firmaları tarafından düzenlenen "Şimdi Al 2019'da Öde" kampanyası sona erdi. Avantajlı konut satış kampanyasına  Siyahkalem'in Zekeriyaköy'de hayata geçirdiği KÖY projesi de katıldı. Proje 36 milyon TL'lik ciro yaptı. kampanyaya ilgi gösterenlerin büyük çoğunluğu ilk kez ev sahibi olmak isteyenlerden oluştu. 

 

Siyahkalem Köy de 48 günde 36 milyon ciro!

 

Siyahkalem CFO'su İbrahim Kahraman, "Kampanyadan yararlananların büyük bir kısmı hali hazırda kirada oturanlar veya elindeki nakit ve mevduat birikiminin hepsini harcamadan konut alımı yapmak isteyen ihtiyatlı alıcılar ve yatırımcılar oluşturdu. Özellikle çok yakın vadede 1.Etapta teslim edeceğimiz konutlarımıza talip oldular, kirada ödedikleri masrafları 1 yıl boyunca değerlendirerek kendi evlerinin alımında kullanmak isteyenler dışında ellerindeki birikimi mevduat, döviz, para ve sermaye piyasalarında ve kendi işlerinde kullanarak hem konuttan hem de paradan para kazanmak isteyen ticaret erbapları asıl alıcı kitlemizi oluşturdu" şeklinde konuştu. 


Kahraman, "Alıcılar arasında yer alan bir diğer grubun da parasını bir süredir dövizde değerlendirenler olduğunu söyleyerek yaz ayları boyunca düşük seviyelerde seyreden USD / TL ve  Euro / TL kurunun Eylül ortasından bu yana yukarı doğru hareketlenmesi , özellikle 2017 boyunca elindeki yüksek maliyetli döviz birikimlerinden bir miktar kara geçerek TL’ye dönen müşterilerimiz için de bir fırsat oldu ; bazı alıcılarımız bu seviyelerde döviz bozdurarak her zaman güvenli bir liman olarak gördükleri gayrimenkule yatırım yapmayı tercih ettiler" ifadelerinde bulundu. 

 

Siyahkalem Köy projesinde kampanya kapsamında 1+1 ,2+1 ve 3+1 tipteki daireler dışında kayda değer bir sayıda 4+1 ve 5+1 ikiz villa tiplerinde de satış yapıldı.

 

Web: http://www.siyahkalem.com/


 


Geri Dön