20 / 04 / 2024

siyasi istikrarsızlığın son bulmasıyla tekrar hareketlilik kazandı.

siyasi istikrarsızlığın son bulmasıyla tekrar hareketlilik kazandı.

1 Kasım seçimleri öncesinde yavaşlamaya uğrayan inşaat sektörü,siyasi istikrarsızlığın son bulmasıyla tekrar hareketlilik kazandı.

Bitcoin'de dev çöküşün artçıları şok dalgası yaratabilir mi? Paralarını çeken kaçıyor

Yüksek enflasyon ve faiz ortamına ilişkin endişelerin yanı sıra sabit coinlerdeki istikrarsızlığın sıçraması ile kripto piyasalardaki kayıplar sürerken, son 7 haftada Bitcoin'in fiyatı yüzde 40'a yakın, Ethereum'un fiyatı yüzde 45 geriledi.

Ev alacaklar dikkat! Seri ilan sitelerindeki fiyatlara aldanmayın!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe fiyat istikrarsızlığını ve spekülatif atakların oluşmasını engelleyecek olan ‘değerleme raporu’ yayınlanmalı önerisi geldi.

Emlak Konut GYO yılın son çeyreğine hazır!

Emlak Konut GYO, yılın son çeyreğine hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Firma İstanbul'da hayata geçireceği 12 projede 15 bin konut satışı yapılacağını dile getirdi. 

Kira geliri beyannamesi için bugün son!

Kira geliri beyannamesi verecek 1 buçuk milyon mükellefin beyannamelerini vermesi için bugün son gün. Maliye Bakanlığı, kira geliri olup beyan etmeyenleri belirlediğinde 2 kat usulsüzlük cezası, gecikme faizi ve vergi ziyaı cezası kesiyor.

İnşaat sektörü Erzurum'un lokomotifi!

1 Kasım seçimleri öncesinde yavaşlamaya uğrayan inşaat sektörü,siyasi istikrarsızlığın son bulmasıyla tekrar hareketlilik kazandı.

İş dünyası temsilcilerinin hükümetten talepleri neler?

Bütünüyle seçimler ve hükümet arayışları ile geçirilen 2015’te artan siyasi istikrarsızlığın da etkisiyle olumsuzlukların büyüdüğü ekonomiye, seçim sonuçları pozitif etki yaptı.

Süleyman Akbıyık: İstikrarsızlık konut satışlarını durdurdu!

İnşaat sektörünün istikrarsızlıktan dolayı yıprandığını belirten Kepez Müteahhitler Derneği (KEMDER) Başkanı Süleyman Akbıyık, "İstikrarsızlıktan dolayı faizler yükseldi ve buna bağlı olarak konut satışları durdu" dedi.

Ankara Simgeşehir Konutları'nın son iki bloğu satışa çıktı!

Seha Yapı tarafından Ankara’nın hızlı büyüyen, yeni çekim merkezi Etimesgut’ta inşa edilen Simgeşehir Konutları'nın son iki bloğunun satışları başladı.

Ankara Simgeşehir Konutları'nın son 2 bloğunun satışları başladı!

Seha Yapı tarafından Ankara'nın hızlı büyüyen, yeni çekim merkezi Etimesgut'ta inşa edilen Simgeşehir Konutları'nın son iki bloğunun satışları başladı.

Simgeşehir Konutları'nın son iki bloğunun satışları başladı!

Seha Yapı tarafından Ankara'nın hızlı büyüyen, yeni çekim merkezi Etimesgut'ta inşa edilen Simgeşehir Konutları'nın son iki bloğunun satışları başladı.

Siyasi istikrarsızlık Türkiye'de yatırımları erteliyor!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Şu anda Türkiye'nin son 12-13 yıldır kazandığı kazanımlar tehdit altında. Siyasi istikrarsızlık maalesef yatırımların ötelenmesine, Türkiye'ye yatırımların gelmemesine neden oluyor" dedi.

TOKİ Erzincan Geçit 2. Etap başvuruları yarın son!

Daire fiyatlarının 75 bin 122 TL ile 91 bin 636 TL arasında değişiklik gösterdiği TOKİ Erzincan Geçit projesinde toplam 71 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Erzincan Geçit 2. Etap başvuruları yarın son.

Erzincan Üzümlü Bayırbağ TOKİ başvuruları yarın son!

3 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipi bulunan Erzincan Üzümlü Bayırbağ TOKİ Evleri'nde 158 konut açık satışa sunuluyor. Erzincan Üzümlü Bayırbağ TOKİ başvuruları yarın son.

siyasi istikrarsızlığın son bulmasıyla tekrar hareketlilik kazandı. Haberi

siyasi istikrarsızlığın son bulmasıyla tekrar hareketlilik kazandı.

İnşaat firmaları, Erzurum için inşaat sektörünün  çok önemli olduğunu vurgulayarak, 2015 yılının çok durgun geçtiğini ifade ettiler. Firmalar, seçimlerden sonra piyasalardaki durgunluğun biraz olsun hareketlendiğini belirterek, bu kez de kış sezonun kapanmasıyla işlerin yavaşladığını dile getirdiler.


Yavuz Yapı inşaattan sorumlu Fatih Borulu, İnşaat sektörünün Erzurum da ki önemine vurgu yaparak  şunları söyledi "Erzurum'un hayatı inşaat,inşaat olmadı mı Erzurum'da bir şey yok. İnşaat sektörü 2015 yılında  çok zor durumlar yaşadı. Erzurum'da yüzde 40 yüzde 50 belki de daha fazla bir düşüş var inşaatta. Yani normalde sokakta yürürken bile temel açılan inşaat sayısı parmakla sayılacak derecede. Otomatikman Erzurum piyasasını da etkiliyor herkesi etkiliyor,ustayı etkiliyor, bizi etkiliyor. Bu herkese sıçrıyor. İllaki olumlu bir görüntü var şu anda ama bu sahaya bu dönem için...