28 / 03 / 2024

Skycity denizli proje

Skycity denizli proje

Denizli’de iş yaşamını uluslararası standartlarda bir ortama taşıyacak SKYCITY projesi, “Dövizini bozdur TL’ye sahip çık” kampanyasına katıldı. Kampanya boyunca peşinat olarak getirilen her 1 Dolar, 4 TL sayılacak. Kalan tutar 24 ay 0 faiz ile taksitlere bölünecek.

TOKİ Denizli Bekilli projesi için beklenen tarih geldi! 200 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli projesi yarın ihaleye çıkacak. Bekilli'de yükselecek olan projede 200 konut yer alacak.

Aydın-Denizli Otoyolu projesinin Kuyucak-Denizli etabı trafiğe açıldı!

Aydın-Denizli Otoyolu'nda trafiğe açılan Kuyucak-Denizli etabında otoyolu kullanmaya başladı. Proje kapsamında şu an için 80 kilometrelik etap kullanılıyor.

TOKİ Denizli projesi için yeni tarih açıklandı! Tam 200 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli projesi için yeni tarih belli oldu. Söz konusu proje Bekilli ilçesinde yükselecek.

TOKİ Denizli projesini bekleyenlere müjde! Tek bir ilçeye 200 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli projesinin ihalesi yarından sonra gerçekleştirilecek. 200 adet konutun yer aldığı proje Bekilli'de yükselecek.

TOKİ Denizli Pamukkale projesinde son dakika! 497 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Denizli Pamukkale projesi için beklenen tarih geldi. Proje kapsamında tam 497 konut inşa edilecek.

TOKİ Denizli projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! 497 konutluk yeni proje için bu tarihe aman dikkat!

TOKİ Denizli projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi... 497 konutluk yeni proje için bu tarihe aman dikkat... İşte TOKİ Denizli 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Denizli Pamukkale projesi için resmen Haziran 2023 müjdesi geldi! Tam 439 yeni konut geliyor! 

TOKİ Denizli Pamukkale projesi için resmen Haziran 2023 müjdesi geldi... Pamukkale'ye tam 439 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Denizli Pamukkale 2023 projesi için yeni tarih belli oldu. Tam 497 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Denizli Pamukkale 2023 projesi için yeni tarih belli oldu. Tam 497 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Denizli Bekilli projesi için yeni tarih belli oldu! 200 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Denizli Bekilli projesi için yeni tarih belli oldu. 200 konutluk yeni proje için bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu! 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor! Aman kaçırmayın!

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu... 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor... Aman kaçırmayın...

TOKİ'den Denizli'ye tam 1.709 konutluk 5 yeni proje geliyor! Tarihler peş peşe açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli'de 1.709 konutluk 5 yeni proje inşa edecek. TOKİ Denizli projesi için tarihler peş peşe açıklandı... Bu tarihleri sakın kaçırmayın...

TOKİ'den Denizlilere son dakika müjdesi! Tam 159 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli'de 159 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu projenin ihalesi yarın 15:00'te yapılacak.

TOKİ Denizli projesi için beklenen gün geldi! 133 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Hayata geçireceği 250 bin konutun kura çekilişine bugün itibarıyla başlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli'de de 133 konutluk yeni proje inşa edecek.

Skycity denizli proje Haberi

Skycity denizli proje

Denizli’de iş yaşamını uluslararası standartlarda bir ortama taşıyacak SKYCITY projesi, “Dövizini bozdur TL’ye sahip çık” kampanyasına katıldı. Kampanya boyunca peşinat olarak getirilen her 1 Dolar, 4 TL sayılacak. Kalan tutar 24 ay 0 faiz ile taksitlere bölünecek.


Global Yatırım Holding iştiraki Pera Gayrimenkul, Türkiye ekonomisinde istikrarın korunmasına katkı için önemli bir adım daha attı. Pera, Denizli’deki ofis projesi SKYCITY’de “Dövizini bozdur, Türk Lirasına sahip çık” kampanyasına destek verdi.


Bu çerçevede SKYCITY’den ofis alacakların, kampanya boyunca getirdikleri her Dolar 4 TL sayılacak. SKYCITY’deki kampanyadaki fırsatlar bununla da bitmiyor. Peşinattan geri kalan tutar 24 aya kadar 0 faizle taksitlendirilecek. Yine tamamını peşin ödemek isteyenler için de Dolar 4 TL’den bozularak tahsil edilecek.



“İstikrarın korunması için desteğe devam edeceğiz”


Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül...