25 / 04 / 2024

Skyland İstanbul teslimleri

Skyland İstanbul teslimleri

İçerisinde konut, rezidans, ofis ve alışveriş merkezi barındıran karma proje Skyland İstanbul’da rezidans teslimleri başladı...

Skyland İstanbul'da kampanya!

Teslimlerinin 2016 Aralık'ta yapılması planlanan Skyland İstanbul'da kampanya başlatıldı. İşte, Skyland İstanbul'da kampanya detayları...

Skyland İstanbul satış fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Seyrantepe 'de yükselen projede daire tipleri 1+0 'dan 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Skyland İstanbul satış fiyatları 474 bin TL'den başlıyor.

Skyland İstanbul projesi 3 kule halinde yükseliyor!

Eroğlu Gayrimenkul'lün istanbul Seyrantepe'de konumlandırdığı, Skyland İstanbul; AVM, ofis, otel ve rezidans ile karma bir yaşam alanı sunuyor. Proje farklı yüksekliklerde 3 kule ve bu kuleleri birleştiren bir meydandan oluşuyor.

Skyland İstanbul'da teraslar ormana açılıyor!

Eroğlu Gayrimenkul'ün İstanbul Seyrantepe'de konumlandırdığı, Fatih-Belgrad Ormanları manzaralı karma projesi Skyland İstanbul'da,dairler, orman manzarasına açılan teraslarıyla dikkat çekiyor. Projede ,1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor.

Skyland İstanbul yatırımcısına yüzde 30 prim kazandırdı!

Eroğlu Gayrimenkul’ün Skyland İstanbul projesi büyük ilgi görüyor. Rezidans, ofis, AVM ve otelin yer aldığı projede konut bloğunun 10 ay gibi kısa bir sürede % 40’ı satılırken, yatırımcısına da %30 prim kazandırdı...

Skyland İstanbul'da metrekaresi 6 bin 500 liraya ofis!

İstanbul Seyrantepe'de Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve karma bir proje olarak konumlandırılan Skyland İstanbul ofisleri satışa sunuldu. Skyland İstanbul ofis fiyatları metrekare bazında 6 bin 500 liradan başlıyor...

Skyland İstanbul ne zaman teslim?

313 bin liradan başlangıç gösteren fiyatlarla satışların devam ettiği Skyland İstanbul ne zaman teslim? sorusunun cevabı olarak 2016 yılı hedefleniyor...

Skyland İstanbul’da rezidans teslimleri başladı!

İçerisinde konut, rezidans, ofis ve alışveriş merkezi barındıran karma proje Skyland İstanbul’da rezidans teslimleri başladı...

Skyland İstanbul’da 0 peşinat, 0 faiz fırsatı!

Merkezi konumu, teknolojik altyapısı ve mimari detayları ile dikkat çeken Skyland İstanbul’da ofis teslimleri başladı. Projede ofislerde “0 peşinat, 0 faiz, 8.500 TL taksit seçeneğiyle” benzersiz ödeme imkanı sunuluyor...

Seyrantepe Skyland satılık daire!

Skyland İstanbul projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler bulunuyor. Projede daire teslimleri Mart 2017 tarihinde yapılıyor...

Ortadoğu Resim İstanbul teslimleri!

İstanbul Sancaktepe'de Samandıra - Kartal bağlantı yolunda yükselen proje Ortadoğu Grup imzasıyla yükseliyor. Ortadoğu Resim İstanbul teslimleri 1. etap daireleri bu yıl Aralık ayında yapılacak.

Skyland İstanbul Evleri adres bilgileri!

Toplam 46 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Skyland İstanbul Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Seyrantepe'de yükseliyor.

Seyrantepe Skyland İstanbul teslimleri!

Daire tiplerinin 1+0 'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 46 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Seyrantepe Skyland İstanbul teslimleri 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Skyland İstanbul satış fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Seyrantepe 'de yükselen projede daire tipleri 1+0 'dan 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Skyland İstanbul satış fiyatları 474 bin TL'den başlıyor.

Ümraniye Cuento İstanbul teslimleri!

YDK Yapı imzasıyla inşa edilen proje toplam 89 adet daireden meydana geliyor. Projede fiyatlar 390 bin TL'den başlıyor. Ümraniye Cuento İstanbul teslimleri Temmuz 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Sancaktepe Resim İstanbul teslimleri!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Sancaktepe Resim İstanbul teslimleri 1. etap daireler için bu yıl Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Tekfen Hep İstanbul teslimleri ne zaman?

11 blok şeklinde yükselen proje İstanbul 'un Esenyurt İlçe' sinde hayata geçiriliyor. Proje toplam 1424 daire yer alıyor. Peki Tekfen Hep İstanbul teslimleri ne zaman?

Kadıköy Concord İstanbul teslimleri!

Daire tiplerinin 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteren proje toplam 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Kadıköy Concord İstanbul teslimleri kapsamında 2016 yılı Aralık ayından itibaren yapılması planlanıyor.

Tekfen Hep İstanbul teslimleri!

Peşin ödemelerde yüzde 6 indirim fırsatı sağlanan projede daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Tekfen Hep İstanbul teslimleri 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Skyland İstanbul Ofis Kulesi DOKA'yı tercih ediyor!

Türkiye'nin en yüksek binası olacak Skyland İstanbul Ofis Kulesinde en güvenli sistem DOKA SCP otomatik tırmanır kalıp sistemi kullanılıyor.

Skyland İstanbul teslimleri Haberi

Skyland İstanbul teslimleri

İstanbul’un merkezi Seyrantepe’de Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Skyland İstanbul’da rezidans teslimleri başladı. Teslimlerin başlamasıyla birlikte, Skyland İstanbul’un yeni yaşam kültürünün merkezi haline geleceğini belirten Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu şunları söyledi:

“Toplumsal tercihler ve tüketici davranışlarındaki değişiklikler, her sektörde olduğu gibi gayrimenkul sektörünün de şekillenmesinde önemli bir paya sahip. Karma konut projeleri, son dönemde oldukça talep görüyor; Skyland İstanbul’da, içerisinde konut, rezidans, ofis ve alışveriş merkezi barındıran çok değerli bir karma proje. Hem rezidans konforunda hizmet almak hem de şehir merkezinde yaşamak isteyenler için iyi bir tercih oluşturuyor. Yatırımcılar içinse kolayca kiraya verebilme fırsatı sunduğu ve yatırım değeri her geçen gün arttığı için cazip oluyor.”

Ayrıcalıklı bir yaşam, merkezi konum

Ayrıcalıklı bir yaşam sürmek isteyenlerin terci ettiği Skyland İstanbul’un...