26 / 04 / 2024

Smart Rail Mühendislik Müşavirlik İnşaat Kimin

Smart Rail Mühendislik Müşavirlik İnşaat Kimin

Smart Rail Mühendislik Müşavirlik İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Turan Kemal Tanyel tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Royal Smart Group İnşaat Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Royal Smart Group İnşaat Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaman Arslan tarafından kuruldu.

Smart Şehircilik Mimarlık Planlama Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Smart Şehircilik Mimarlık Planlama Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Katsıaryna Okur ve Mert Ali Özan ortaklığında kuruldu.

Smart İsg Mühendislik Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Smart İsg Mühendislik Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Ahmet Navruzcan tarafından kuruldu.

Smart Industries Mühendislik Makina Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Industries Mühendislik Makina Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yılmaz tarafından kuruldu.

Smart Eco Desıgn Çevre Danışmanlığı Mühendislik Limited Şirketi kuruldı!

Smart Eco Desıgn Çevre Danışmanlığı Mühendislik Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Sarıyer'de Bünyamin Koray Boşnak tarafından kuruldu. 

Smartıes Technology Bilişim Tasarım Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smartıes Technology Bilişim Tasarım Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 120 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Gümülcineli, Etem Yaman ve Mert Ayanoğlu ortaklığında kuruldu.

Smart Rail Mühendislik Müşavirlik İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Rail Mühendislik Müşavirlik İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Turan Kemal Tanyel tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Smart Builder Gayrimenkul Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Builder Gayrimenkul Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Turan Minsin tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar'da kuruldu.

SmartBS Otomasyon ve Mühendislik Türkiye genelinde bayilikler verecek!

1999 yılından bugüne İstanbul Ataşehir merkezli olarak faaliyet gösteren Smart BS Otomasyon ve Mühendislik Sistemleri ülke genelinde var olan bayi sayısını arttırma kararı aldı.SmartBS Otomasyon ve Mühendislik Türkiye genelinde bayilikler verecek.

Simetrik Mühendislik 3 yıl içerisinde 4 milyonluk yatırım hedefliyor!

5 bin metrekarelik yeni bir tesis kuracak Simetrik Mühendislik, 3 yıl içerisinde 4 milyonluk yatırım hedefliyor...

Hilal Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Hilal Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi, Adnan Nejat Saraçoğlu, Ahmet Saraçoğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Dursun Akın tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İdris Aytek Şahin ve Ayhan Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu

Smart Rail Mühendislik Müşavirlik İnşaat Kimin Haberi

Smart Rail Mühendislik Müşavirlik İnşaat Kimin


Smart Rail Mühendislik Müşavirlik İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Turan Kemal Tanyel tarafından  kuruldu.



Smart Rail Mühendislik Müşavirlik İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Smart Rail Mühendislik Müşavirlik İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Kartaltepe Mah.Kardeş Sok. No.2/B...