26 / 04 / 2024

SmartHijyen

SmartHijyen

Kaleseramik, ‘UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres’in yenilikçi ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor!

Kaleseramik, UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda yenilikçi ürünleri ile fark yaratıyor.Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor.

SmartHijyen Haberi

SmartHijyen

Türkiye seramik sektörünün öncü ve lider kuruluşu Kaleseramik, ‘UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres’in yenilikçi ürünleri ile fark yaratıyor. Kuruluşundan itibaren seramik sektörüne katkıda bulunan Kaleseramik’in bu yıl 60. yılını kutladığını belirten Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı H. Derya Ercan, “Kaleseramik olarak, her biri alanında öncü markalarımızla bu yıl da trendlere yön verirken, farklı yaşam tarzlarına hitap eden şık ve işlevsel çözümlerimizi tüketiciyle buluşturuyoruz. Büyük ebatlı karo üretiminin daha da önem kazandığı günümüzde, tüketiciye en fazla ürün seçeneği sunan firma yine Kaleseramik oldu. Kaleseramik Ar-Ge Merkezi’nin uzun araştırmaları sonucunda, bu yıl hijyen konusunda çok önemli bir projeyi hayata geçirdik. 2017 yılı itibarıyla tüm vitrifiye ürünlerimizi,...