20 / 04 / 2024

SOCAR Turkey Enerji Anonim Şirketi

SOCAR Turkey Enerji Anonim Şirketi

SOCAR Turkey Enerji Anonim Şirketinin ( STEAŞ ) Aliağa'da kuracağı STAR Rafineri Projesi için 3,29 milyar dolarlık dış kaynaklı kredi sözleşmesinin imzalandığı bildirildi...

Alwaha Albronzıya Turkey Enerji Anonim Şirketi Kuruldu!

Alwaha Albronzıya Turkey Enerji Anonim Şirketi Sarıyer’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Eyüp aydın tarafından Kuruldu.

Enermech Turkey Enerji Servisleri  Anonim Şirketi kuruldu!

Enermech Turkey Enerji Servisleri  Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile PAUL Rıchard Cockerıll Güner tarafından kuruldu.

Abeı Turkey Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Abeı Turkey Enerji Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedel ile Abeı Energy&Infrastructure tarafından kuruldu. 

Goldwind Turkey Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Goldwind Turkey Enerji Anonim Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Andreas Dupuıs, Xıaohuo Ma ve Ayhan Gök ortaklığında kuruldu.

Sccs Turkey Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Sccs Turkey Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi bugün kuruldu. Şirketin sermayesi ise 50 bin TL.

Fw Turkey Enerji Malzemeleri Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fw Turkey Enerji Malzemeleri Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Expo Turkey by Qatar'a inşaat firmaları da katılacak!

Türkiye ile Katar arasında köprü oluşturacak Expo Turkey by Qatar'ın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Fuara, inşaat, gayrimenkul, turizm, enerji, çevre yönetimi, gıda, ulaşım ve mobilya gibi farklı sektörlerden 300 firma katılacak.

Gildemeister Turkey Solar Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Gildemeister Turkey Solar Enerji Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Andre Kremer ve Fabıan Pjılipp Herr imzasıyla kuruldu.

SOCAR 18 milyar dolarlık yatırımla en önemli yatırımcılardan!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Azerbaycan devlet enerji şirketi SOCAR'ın Başkanı Rövnak Abdullayev ile SOCAR Türkiye ve Petkim Yönetim Kurulu Başkanı Vagıf Aliyev'i kabul etti.

Efe Yenilenebilir Enerji Üretim Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe Yenilenebilir Enerji Üretim Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 20 bin TL sermaye ile Astroenergy Solar Turkey Enerji Anonim Şirketi bünyesinde kuruldu.

Osman Kipoğlu'ndan enerji tasarrufu için kolay uygulanabilir ipuçları!

EWE Turkey Holding’e bağlı enerji verimliliği danışmanlığı şirketi Enervis, Enerji Verimliliği Haftası’nda Türkiye’nin enerjide dışa bağımlılığını azaltmak için verimlilik çözümlerinin hayata geçirilmesinin önemine dikkat çekti.

Langa Turkey Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Langa Turkey Enerji Yatırım Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de İstanbul İl'i, Şişli, Büyükdere Caddesi, İstanbul İmar İş Merkezi 'nde kuruldu.

Et Solar Turkey Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Et Solar Turkey Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 200 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Beşiktaş, Maslak Mahallesi, E.Büyükdere Caddesi, A.Ağa Yol.Sokak'ta kuruldu.

SOCAR Turkey Enerji Anonim Şirketi Haberi

SOCAR Turkey Enerji Anonim Şirketi

STEAŞ'nin Aliağa'da kuracağı STAR Rafineri Projesi için 3,29 milyar dolarlık dış kaynaklı kredi sözleşmesi imzalandı.


SOCAR Turkey Enerji Anonim Şirketinin (STEAŞ) Aliağa'da kuracağı STAR Rafineri Projesi için 3,29 milyar dolarlık dış kaynaklı kredi sözleşmesinin imzalandığı bildirildi.


Petkim'den KAP'a yapılan açıklamada, Petkim'in dolaylı hakim ortağı STEAŞ'nin iştiraki olan  STAR Rafineri AŞ'nin,STAR Rafineri Projesinin 3,29 milyar dolarlık proje finansmanı kredisinin temini için yerel ve uluslararası 23 ihracat kredi kuruluşu, ticari banka ve kalkınma bankası ile gerekli kredi sözleşmelerinin imzalandığı belirtildi.


Açıklamada,  STAR Rafineri AŞ'nin kullanacağı toplam kredinin 2,69 milyar dolarlık kısmının ilk 4 yılı geri ödemesiz toplam 18 yıl vadeyle, geri kalan 600 milyon dolarlık kısmın ise ilk 4 yılı geri ödemesiz toplam 15 yıl vadeyle temin edildiği ifade edildi.


Azeri devlet şirketi SOCAR'ın Türkiye'deki...