16 / 04 / 2024

sofa bahçeşehir dükkan ihalesi

sofa bahçeşehir dükkan ihalesi

Gül İnşaat ve Başakşehir Belediyesi ortaklığıyla hayata geçirilen Sofa Bahçeşehir projesi içinde yer alan 28 dükkanın yaklaşık 20 tanesi ihale haricinde satılacak....

Sofa Cadde Üstü'nde 28 dükkan 29 Haziran'da ihaleyle satılacak!

İstanbul Sofa Cadde Üstün'de bulunan 28 adet dükkan açık artırma usulüyle 29 Haziran'da satışa çıkacak. Sofa İstanbul projesinde dükkanların fiyatları 740 bin TL'den başlıyor...

Sofa İstanbul'da 29 Haziran'da 28 dükkan ihaleyle satılacak!

Sofa İstanbul'da yer alan 28 adet dükkan 29 Haziran'da ihale yöntemi ile satışa sunuluyor. Projedeki dükkanların fiyatları 740 bin TL'den başlıyor...

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

Özgür Karabat'tan Bahçeşehir gölet ruhsatları iptaline ilişkin açıklama!

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Bahçeşehir Gölet bölgesinde mahkeme kararıyla iptal edilen dükkan ruhsatlarının yaklaşık 12 bin metrekarelik alanı kapsadığını belirtti.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi için ilk harç döküldü!

Başakşehir Belediyesi, eğitim alanında büyük adımlar atmayı sürdürüyor. Bahçeşehir’de içinde ilk ve ortaokul, fen lisesi, öğrenci yurdu, huzurevi gibi bölümler olan “Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi” için ilk harç döküldü.

Bahçeşehir Göleti 2 bin 600 dönüme çıkacak!

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Bahçeşehir Gölet projesine devam kararı vermesinin ardından ilk açıklamayı yaptı. Uysal, mevcut 300 dönümlük Gölet alanının, 2 bin 600 dönüme çıkartılacağını söyledi.

Kiler Referans Bahçeşehir satış ofisi!

Kiler Referans Bahçeşehir satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Referans Bahçeşehir projesinde 465 konut ve 34 dükkan yer alıyor...

Özyurtlar Nlive Bahçeşehir'de 120 aya varan vadeyle!

Özyurtlar'ın Bahçeşehir'de konumlandırdığı Nlive Projesi, 4 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Projede 98 adet konut ve 6 dükkan yer alıyor..

Özyurtlar Nlive Bahçeşehir'de 0,70 faiz imkanı!

Nlive Bahçeşehir projesinde yüzde 20 peşinat sonrasında 0,70 faiz oranı sunuluyor. Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 98 adet konut ve 6 dükkan yer alıyor.

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir’in cadde dükkanları satışa çıktı!

İstanbul Bahçeşehir'de gölet bölgesinde hayata geçirilen Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir projesinde cadde dükkanları satışa çıktı. Son başvuru günü 23 Haziran Perşembe.

Referans Bahçeşehir projesi Ağustos 2018'de teslim!

Referans Bahçeşehir projesi Ağustos 2018'de teslim edilecek. KİPTAŞ arazisinde yükselen Referans Bahçeşehir Evleri projesinde 465 daire ve 34 dükkan yer alıyor...

Vaditepe Bahçeşehir'de B, F ve D bloklar teslim ediliyor!

Bahçeşehir'de hayata geçirilen Vaditepe'de teslimler 24 Mart itibariyle başladı. 4 bin adet daireden meydana gelen KİPTAŞ Vaditepe'de B, F ve D bloklar da sahiplerine teslim ediliyor.

Referans Bahçeşehir Kiler GYO satışları 12 Nisan'da başlıyor!

Referans Bahçeşehir Kiler GYO satışları 12 Nisan'da başlayacak. Kiptaş ve Kiler GYO işbirliğiyle yükselen Referans Bahçeşehir projesinde 465 konut ve 34 dükkan yer alıyor...

Referans Bahçeşehir projesine ön talep toplanıyor!

Kiptaş ve Kiler GYO Ortaklığı'nın projesi Referans Bahçeşehir için projenin internet sitesinden ön talep toplanıyor. Referans Bahçeşehir projesinde 531 daire ve 36 dükkan olacak...

Luxist Bahçeşehir yıl sonunda satışta!

Bahçeşehir’in Gölet Bölgesi sınırında Keleşoğlu İnşaat imzası ile yükselecek olan Luxist Bahçeşehir 2016 yılı sonunda satışa çıkıyor, projede 630 konut ve 380 dükkan mevcut.

sofa bahçeşehir dükkan ihalesi Haberi

sofa bahçeşehir dükkan ihalesi

Gül İnşaat ve Başakşehir Belediyesi ortaklığıyla hayata geçirilen Sofa Bahçeşehir projesi içinde yer alan 28 dükkanın yaklaşık 20 tanesi ihale haricinde satılacak. 102 metrekareden başlayan büyüklükteki dükkanların en düşük fiyatı ise 1 milyon lira olarak planlanıyor. Sofa Bahçeşehir projesi 1+1'den 4+1'e kadar farklı büyüklüklerde 120 teraslı daire ve 28 adet dükkandan oluşuyor.


Yatay bir konsept ile inşa edilen projede yer alan dükkanların tamamı cadde üstünde ve düzayak girişe sahip. 2014 Ocak ayında teslim edilecek dükkanlar 100 bin konutun taleplerini karşılayacak tek çarşı olma özelliği taşıyacak.  


Emine Açar/Bugün...