28 / 03 / 2024

sofa cadde üstü konutları

sofa cadde üstü konutları

Gül İnşaat' ın Sofa Cadde Üstü Bahçeşehir projesinde 28 adet dükkan bulunuyor. Sofa Cadde Üstü Bahçeşehir' de yer alan dükkanların fiyatları 1 milyon TL olarak belirlenmiş durumda...

Sofa Cadde Üstü Bahçeşehir ulaşım!

Sofa Cadde Üstü Bahçeşehir ulaşım bilgileri haberimizde adresli bir şekilde yer alıyor..

Park Residences Cadde’ye yoğun ilgi!

Üst düzey şirket yöneticilerinin veya A ve A Plus müşteri portföyünün tüm taleplerini cevap verebilecek, Göztepe Park Residences Cadde’ye ilgi artmaya başladı.

Kocaeli'ye 130 kilometrelik üst yapı yatırımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kentimiz genelinde ilk etapta 52 adet projeyle, köy yollarında 91, ilçe merkezlerimizin cadde ve sokaklarında ise 39 olmak üzere toplamda 130 kilometre üst yapı düzenlemesini planladık.” dedi.

Park Residences Cadde basın toplantısı yarın!

Bağdat Caddesi’nin kalbinde yer alan Park Residences Cadde’de olağanüstü bir kampanya başlıyor. Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş’nin sahibi olduğu Park Residences Cadde’de vade imkanı 150 aya kadar çıkarıldı.

Gölcük Ali Uçar Caddesi yeni yüzüne kavuşuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki caddelerde yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Gölcük ilçesinde çalışmaya yapan Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri cadde üst yapı çalışmalarına hızla devam ediyor.

Elif Dürüst evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Altın Cadde Mağazaları'nın ve AltınCadde.com'un ortağı 'Aralık Derneği' kurucularından Elif Dürüst, Kandilli sırtlarındaki villasının kapısını InStyle Home Dergisi'ne açtı.

Pamukkale Cankurtaran'da 750 bin TL'lik üst yapı yatırımı yapıldı!

Denizli'de Pamukkale Belediyesi, Cankurtaran Mahallesi'nde 750 bin liralık üst yapı yatırımı yaptı. Türkmenistan Caddesi başta olmak üzere üst kısımdaki sokaklar ve cadde kaldırımına ve yola parke taşı döşeniyor.

Burdur'a yeni üst geçit geliyor!

Burdur TOKİ Yahya Kemal Beyatlı ilkokulu 4-E sınıfı öğrencileri, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'i ziyaret etti. Öğrenciler okula geliş gidişte kullandıkları cadde üzerine üst geçit yapılmasını içeren bir dilekçe verdi.

Ankara Büyükşehir'den yeni yaya üst geçitleri!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent'i bir yandan yeni cadde ve bulvarlarla donatırken, diğer taraftan ortaya çıkan ihtiyaçlar doğrultusunda, yayaların ulaşımı için yeni üst geçitler yapıyor.

Rema Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Rema Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi, Mete Arslan Şube Müdürlüğü tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 11 Mayıs'ta Sofa Cadde'de kuruldu.

Altıncı Cadde Nişantaşı şubesinin açılışı gerçekleşti!

Elif Dürüst’ün kurucu ortağı olduğu ev dekorasyon markası ‘Altıncı Cadde’ Nişantaşı’nda hizmet vermeye başladı. Dürüst 4.şubesi olan Nişantaşı mağazasının açılışı için özel bir davet verdi..

Ankara Tunalı Caddesi'nin sorunları bitmiyor!

Ankara’nın her dönem parlayan yıldızı olan, eğlence mekanları ve cadde üstü mağazalarıyla Başkent markaları arasında yer alan Tunalı Hilmi Caddesi'nde yaşanan sorunlar bir türlü çözülmüyor.

Altıncı Cadde Nişantaşı'nda açılıyor!

Elif Dürüst, kurucu ortağı olduğu 'Altıncı Cadde' adlı alışveriş sitesiyle kısa sürede büyük bir başarı yakaladı. 'Altıncı Cadde'nin ilk mağazasını Trump Alışveriş Merkezi'nde açan Dürüst dördüncü mağazasını bugün Nişantaşı'nda açacak.

Altıncı Cadde dördüncü şubesini Nişantaşı'nda açtı!

Elif Dürüst, yıllar sonra iş hayatına atılıp evle ilgili her şeyin satıldığı sanal bir cadde kurmuştu. Kurucu ortağı olduğu 'Altıncı Cadde' adlı alışveriş sitesiyle kısa sürede büyük bir başarı yakalayan Dürüst, 4. mağazasını Nişantaşı'nda açtı..

sofa cadde üstü konutları Haberi

sofa cadde üstü konutları

Sofa Cadde Üstü Bahçeşehir projesi Gül İnşaat ile Başakşehir Belediyesi tarafından inşa ediliyor.


Sofa Cadde Üstü Bahçeşehir projesinde 28 adet dükkan bulunuyor ve dükkanların 8 tanesi açık arttırma usülü 29 Haziran'da satışa sunuldu.




20 adet dükkanın ihale harici satışa sunulduğu Sofa Cadde Üstü Bahçeşehir projesinde dükkanlar 102 metrekare büyüklükten başlıyor ve en düşük dükkan fiyatı ise 1 milyon lira olarak belirlendi.


Sofa Cadde Üstü Bahçeşehir projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı büyüklüklerde 120 teraslı daire ve 28 adet dükkandan oluşuyor.


Yatay bir konsept ile inşa edilen projede yer alan dükkanların tamamı cadde üstünde ve düzayak girişe sahip. 2014 Ocak ayında teslim...