25 / 04 / 2024

Söğütlü İnşaat Genel Müdürü Mustafa Söğütlü

Söğütlü İnşaat Genel Müdürü Mustafa Söğütlü

Söğütlü İnşaat’ın genç ve yetenekli Genel Müdürü Mustafa Söğütlü , Konya kentsel dönüşüm konusunda oldukça başarılı olduğunu belirtti. Söğütlü: “Konya şehri adeta bir şantiye alanı gibi” dedi.

Simge Söve İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simge Söve İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Seydullah Cüre tarafından kuruldu.

T Sürer İnşaat Danışmanlık Medikal Ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Sürer İnşaat Danışmanlık Medikal Ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Tacettin Sürer tarafından kuruldu.

Süvari İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Süvari İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Caner Süvari tarafından kuruldu.

Sütlüce Global İnşaat Malzemeleri Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sütlüce Global İnşaat Malzemeleri Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1.000.000,00 TL sermaye Kazım Kale tarafından kuruldu.

1 ton demir fiyatı kaç TL? İnşaat demir fiyatı ne kadar oldu? 24 Mayıs 2023 demir fiyat listesi 

Son zamanlarda inşaat demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi. Gelen indirim sonrası demir fiyatları dip seviyelere kadar geriledi. Peki bugün demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç TL? İnşaat demir fiyatı ne kadar oldu? 24 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Mayısım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mayısım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Şentürk tarafından kuruldu.

Parmaksız İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parmaksız İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Parmaksız tarafından kuruldu.

Sıg İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sıg İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Fakhımesmaeılpour ve Seyed Alıreza Ebnoreza ortaklığında kuruldu.

S Grup İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Grup İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Keos tarafından kuruldu.

G And S Uluslararası İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

G And S Uluslararası İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Gangadharan Damodaran, Jeejı Ambam Mundachalıl ve Sukesh Palakkıl Kannadath ortaklığında kuruldu.

S Akcan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Akcan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sİnan Akcan tarafından kuruldu.

Abaküs Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Abaküs Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Ataşehir'de Erdiç Yazar ve Okan Yazar ortaklığında kuruldu.

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Sena Hançer tarafından kuruldu.

Söğütlü İnşaat Genel Müdürü Mustafa Söğütlü Haberi

Söğütlü İnşaat Genel Müdürü Mustafa Söğütlü

Konya’nın en eski müteahhitlik firmalarından olan Söğütlü İnşaat’ın genç ve yetenekli Genel Müdürü Mustafa Söğütlü babası Ali Söğütlü’den devraldığı bayrağı daha da ileriye taşımaya devam ediyor. Konya kentsel dönüşüm konusunda oldukça başarılı olduğunu belirten Mustafa Söğütlü “Konya şehri adeta bir şantiye alanı gibi” dedi.


Mustafa Söğütlü kimdir?


2 Ekim 1987 Çumra Alibeyhüyüğü doğumluyum. Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden 2010 yılında mezun oldum. Babamla birlikte o tarihten itibaren birlikte çalışıyoruz. Evliyim. 2012 yılında şirketin Genel Müdürü olarak babamdan bayrağı devraldım. Babamın kurduğu sistemin üstüne koyarak devam etmeye çalışıyoruz. Şirketin isim patentinin alınması, büromuzun yenilenmesi ve reklam çalışmalarıyla kurumsallaşma yolunda adımlar attık ve atmaya devam ediyoruz.


Söğütlü İnşaat kuruluşundan bahseder misiniz?


Söğütlü İnşaat’ın resmi kuruluş tarihi 1994’tür. Daha öncesinde babam Ali söğütlü, Konya...