29 / 03 / 2024

SOHO Kitchen Studio etkinlik

SOHO Kitchen Studio etkinlik

Bursa'da inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Ömer Kumova İnşaat'ın yeni markası olarak faaliyete başlayan SOHO Kitchen Studio için 'Mutfak Sohbetleri Vol.1' etkinliğini düzenledi..

Ömer Kumova İnşaat'ın yeni markası: SOHO Kitchen Studio!

Bursa'da inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Ömer Kumova İnşaat'ın yeni markası olarak faaliyete başlayan SOHO Kitchen Studio için 'Mutfak Sohbetleri Vol.1' etkinliğini düzenledi..

Leed Gold sertifikasını alan Soyak Soho'ya yatırımlar artıyor!

Soyak Holding'irı Soyak Soho projesinde yer alan Soyak Soho Ofis'e yerli ve yabancı ilgisi artarak sürüyor. Proje, Leed Gold sertifikasını alarak yatırımcılar üzerindeki ilgiyi artırdı.

Studio City Evleri'nde lansmana özel 29 bin TL peşinatla!

Seyrek'teki Studio City'e, yoğun talep var. Yücesoy Mühendislik ve Şişman Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen 300 konuttan oluşacak Studio City projesi, 14 bin metrekarelik arazi üzerinde yükseliyor.

Soyak Soho projesi LEED Gold Sertifikası aldı!

Soyak tarafından karma butik rezidans projesi olarak hayata geçirilen Soyak Soho projesi, çevre ve doğal yaşamı koruyan, enerji ve su tasarrufu sağlayan tasarımıyla LEED Gold Sertifikası aldı.

Soyak Soho'da 6 adet bisiklet parkı yer alıyor!

Soyak'ın İstanbul Avrupa yakası Esentepe girişinde yer alan Soyak Soho Ofis projesinde ofis kullanıcılarının işe bisikletle de gidip gelebilmesi için bisiklet park alanlarına yer ayrıldı.

Soyak Soho Ofis'te 6 adet bisiklet parkı yer alıyor!

Soyak'ın İstanbul Avrupa yakası Esentepe girişinde yer alan Soyak Soho Ofis projesinde ofis kullanıcılarının işe bisikletle de gidip gelebilmesi için bisiklet park alanlarına yer ayrıldı.

SMD Studio İnşaat Mühendislik Mimarlık Tasarım ve Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SMD Studio İnşaat Mühendislik Mimarlık Tasarım ve Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Mehtap Korkmaz, Doğukan Korkmaz, Serap Korkmaz tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Soho House'dan tarih çıktı!

Serdar Bilgili’nin kiralayıp ‘Soho House’ isimli özel bir kulüp yapacağı eski ABD konsolosluğunun bulunduğu binanın restorasyonunda şaşırtan gelişmeler yaşandı. Boyalı duvarın ardından tarihi resimler çıktı.

De’Longhi Braun ürünleriyle Murat Bozok’s Kitchen Mutfak Atölyesi'nde!

Elektrikli ev aletleri sektöründe lider grup De’Longhi Bosphorus, yeni bir sponsorluk çalışmasına imza attı. De’Longhi Grup, son olarak bünyesine kattığı Braun markasının ürünleriyle Murat Bozok’s Kitchen Mutfak Atölyesi’ne sponsor oldu...

Soho Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soho Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Hüsrevoğlu, Serhat Sönmez tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de 50. Yıl İş Hanı, Üsküdar'da kuruldu.

Soyak Soho en yeşil bina seçildi!

Yeşil bina olarak tasarlanan Soyak Soho, USGBC (ABD Yeşil Binalar Konseyi) tarafından verilen LEED sertifikasını Gold seviyesinde almaya hak kazandı. Soyak Soho, 77 rezidans daire ve 4 bin 40 metrekarelik ofisten oluşuyor.

Soyak Soho en yeşil seçildi!

Yeşil bina olarak tasarlanan İstanbul Gayrettepe' deki karma proje Soyak Soho, USGBC (ABD Yeşil Binalar Konseyi) tarafından verilen LEED sertifikasını Gold seviyesinde almaya hak kazandı...

En yeşil rezidans ve ofis karma projesi Soyak Soho, ‘LEED Gold’ sertifikalı oldu!

Yeşil bina olarak tasarlanan Soyak Soho, USGBC tarafından verilen LEED (Leadership in Energy and Efficiency Design-Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik) sertifikasını Gold seviyesinde almaya hak kazandı...

SOHO Kitchen Studio etkinlik Haberi

SOHO Kitchen Studio etkinlik

Bursa'da inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Ömer Kumova İnşaat'ın yeni markası olarak faaliyete başlayan SOHO Kitchen Studio; mutfak, giyinme odası ve banyo dolabı ürünlerinde zengin çeşitlilik içeren mağazasında düzenlediği 'Mutfak Sohbetleri Vol.1' etkinliği Bursa'nın seçkin mimar ve tasarımcılarını ağırladı. 

2014'ün son günlerinde 26 Aralık ta gerçekleşen davette mutluluğun 'mutfakla bir ilgisi olmalı başlığı altında, tasarımcılar mutfak tasarımlarındaki yaratım süreçleri, dekorasyon, estetik ve konforun mutluluk üzerine yarattığı etkileri konuştu. Zuhal Kumova Toker, Özlem Kumova ve Nihal Emengen ev sahipliğinde gerçekleşen davette Ömer Kumova'da tasarımcılarla sıcak sohbetler gerçekleştirdi. 

"Mutfak Sohbetleri" adıyla düzenlenen organizasyonun sektörde farklı konu başlıklarıyla devam edeceğinin altı çizildi. 


Bursa...