24 / 04 / 2024

şok 11 mayıs katalog aktüel ürünler

şok 11 mayıs katalog aktüel ürünler

Ayçiçek yağlarında yeni sezon başlamadan önce fiyat listeleri günbegün yenileniyor. Ukrayna tarafından dünyaya pazarlanan ayçiçek yağları savaş yüzünden her an pahalanma riskiyle karşı karşıya. Marketler de ellerindeki ayçiçek yağı stoklarını eritiyor.

Mayıs ayında en çok satılan otomotiv markaları tek tek sıralandı!

Mayıs ayının en çok satılan otomotiv markaları peş peşe açıklandı. Peki, mayısta en çok araç satan marka hangisi oldu? İşte detaylar...

Bu bankadan  ŞOK market alışverişlerinde kampanya! Son tarih 5 Mayıs!

Bilindiği üzere, uygun fiyatlı alışverişin adresi ŞOK marketler, müşterilerine her zaman olduğu gibi bu kez de farklı bir fırsat sunuyor. Son tarih 5 Mayıs olarak belirlenen bu kampanyada Akbank kartı ile yapılan alışverişlerde belirli bir tutar elde edilecek.

ŞOK marketin 27 Mayıs kataloğu gündemi salladı! Bu kampanya yüzleri güldürecek

Ekonomik sebepler nedeniyle en çok tercih edilen market zincirlerinden ŞOK market zincirinin 27 Mayıs aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. İşte 27 Mayıs'ta geçerli olacak indirimli ürünler.

ŞOK Market'ten çılgın kampanya! Fiyatlar düşüyor! İşte 27 Mayıs Cumartesi ŞOK indirimli aktüel ürünler kataloğu

ŞOK Market'te farklı farklı kategorilerde birçok ürünün fiyatları indirime giriyor. Yayımlanan 27 Mayıs Cumartesi ŞOK indirimli aktüel ürünler kataloğunda yok yok! Bu fırsatı kaçırmamak için hemen 27 Mayıs Cumartesi ŞOK indirimli aktüel ürünler kataloğuna bir göz atın...

Şok marketten 7 sayfalık indirimli aktüel ürünler kataloğu; 24 Mayıs Çarşamba günü raflarda olacak

Şok market 24 Mayıs Çarşamba  indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. 7 sayfa olarak yayımlanan katalogta yiyecekten giyime, teknolojik ürünlerden temizlik ürünlerine, ev eşyalarından oyuncağa kadar pek çok ürün indirimli olarak yer aldı.

Şok'tan yüzde 20'ye varan hafta sonu indirimi! Bu listede tenis masası bile var! İşte 20 Mayıs aktüel ürünler listesi

Şok market haftalık indirimlerine devam ediyor. Bu kez Şok'tan hafta sonu sürprizi geldi. Market 20 Mayıs Cumartesi gününe ait  aktüel ürünler listesi paylaştı. İşte detaylar...

 Bu indirimler kaçmaz! Kim Market 11 - 30 Mayıs indirimli aktüel kataloğu; İşte tam liste 

Kim Market 11 - 30 Mayıs indirimli aktüel kataloğu yayımlandı. Kim Market Marmara Bölgesi mağazalarında geçerli olan indirimli ürünler listesinde yok yok! İşte  Kim Market 11 - 30 Mayıs indirimli aktüel kataloğu ve fiyat listesi...

BİM'den çılgın kampanya! Birçok üründe fiyatlar düşüyor! İşte 19 Mayıs Cuma BİM indirimli aktüel ürünler kataloğu

BİM'de farklı farklı kategorilerde birçok ürünün fiyatları indirime giriyor. Yayımlanan 19 Mayıs Cuma BİM indirimli aktüel ürünler kataloğunda yok yok! Bu fırsatı kaçırmamak için hemen 19 Mayıs Cuma BİM indirimli aktüel ürünler kataloğuna bir göz atın...

Mutfak tüpüne dev indirim! 12 kg ev tüpü ne kadar? Aygaz, Milangaz 11 Mayıs 2023 fiyat listesi!

Tüp kullanan vatandaşlar, mutfak tüplerine indirimin gelip gelmediğini kontrol ediyor. İşte Aygaz, Milangaz, Bizimgaz 11 Mayıs 2023 fiyat listesi!

Az önce deprem nerede oldu? Son dakika deprem mi oldu? 11 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son depremlerin listesi!

Az önce deprem mi oldu? Yakınımdaki depremleri nasıl örğrenebilirim? bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte 11 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi kaydettiği son dakika depremler listesine dair detaylar!

Akaryakıt alacaklara duyurulur! Benzin ve motorin ne kadar? İşte 11 Mayıs Perşembe benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorin fiyatlarındaki son durum ne? Akaryakıta yeni zam mı yapıldı? İşte 11 Mayıs Perşembe benzin, motorin ve LPG fiyatları!

11 Mayıs 2023 çeyrek altın ne kadar? Gram altın, tam altın ne kadar? 11 Mayıs 2023 Ons altın fiyatı!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.268,56 liradan satılıyor. 11 Mayıs 2023 yani haftanın dördüncü işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 11 Mayıs altın fiyatları!

Dolar alış, satış fiyatı! Bugün euro ne kadar? 11 Mayıs Perşembe dolar ne kadar? İşte dolara dair son durum!

Dolar 11 Mayıs Perşembe günü ne kadar oldu? Euro ve sterlin yükseldi mi? Dolar kaç TL? Dolar yeni güne 19,56 TL ile başladı. İşte 11 Mayıs Perşembe kuru…

şok 11 mayıs katalog aktüel ürünler Haberi

şok 11 mayıs katalog aktüel ürünler

Ayçiçek yağları ŞOK, BİM, A101 gibi zincir marketlerde markasına göre fiyat değişiklikleri yaşıyor. Bazı marketler 200 lira alışveriş yapana belli ürünleri yarı fiyatına veriyor. Gıda krizinin ortaya çıkmasıyla ayçiçek yağının aslında Türk mutfağı için ne kadar kritik bir ürün olduğu anlaşıldı. Türk çiftçisinin zarar etmesi nedeniyle tarlaları boş bırakması ürünün yabancı ülkelerden ithal edilmesine neden oluyor. Ayçiçek yağlarında yapılan indirimler ise müşteriler tarafından takip ediliyor.

ŞOK 11 Mayıs 2022 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. ŞOK marketlerde Çarşamba gününde; televizyondan fırına, blender setinden saklama kaplarına, bardak setlerinden sebzeliğe, matkap çeşitlerinden dondurmaya kadar pek çok üründe indirim yapıldı.

ŞOK marketlerde ayrıca 5 lt Evin ayçiçek yağları ile 5 kg Kristal toz şekerde sürpriz indirimler de dikkatlerden kaçmıyor.

• 5 lt Evin Ayçiçek Yağı 146.50 TL

•...