20 / 04 / 2024

solemar adabükü ödeme planı

solemar adabükü ödeme planı

Bodrum Solemar ev fiyatları 185 bin Euro'dan başlayarak değişiyor. Hemen teslim edilen Bodrum Solemar projesinde 30 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Solemar Adabükü villa fiyatları!

Muğla İl'i Bodrum İlçe'sinde yükselen proje 50 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projede 36 ay vade imkanı sağlanıyor. Solemar Adabükü villa fiyatları 185 bin Eurodan başlıyor.

Muğla Solemar Adabükü adres bilgileri!

Hedef İnşaat ve Seba İnşaat imzasıyla yükselen proje 50 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Muğla Solemar Adabükü adres bilgileri kapsamında Muğla İl'i Bodrum İlçe'sinde yükseliyor.

Solemar Adabükü ulaşım!

Solemar Adabükü ulaşım bilgilerine göre proje, Muğla Bodrum Adabükü lokasyonunda bulunuyor. Konutların büyüklükleri 103 metrekareden başlangıç gösteren projede 36 ay taksit imkanıyla ödeme yapılabiliyor.

Solemar Adabükü Bodrum fiyat listesi!

Solemar Adabükü Bodrum fiyat listesi kapsamında peşin alımlarda indirim ve fırsatlar sunuluyor. Teslimleri hemen gerçekleşen proje 50 dönümlük arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Solemar Adabükü nerede?

Konut teslimlerinin bu yıl Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanan Solemar Adabükü Konutları Seba İnşaat ve Hedef İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Solemar Adabükü nerede?

Solemar Adabükü vaziyet planı!

Daire fiyatlarının minimum 125 bin liradan başladığı Solemar Adabükü vaziyet planı görüntülerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Banka banka 2,5 milyon TL konut kredisi ve aylık ödeme taksiti! 

Merkez Bankası tarafından açıklanan faiz kararı ile beraber bankalar da faiz oranlarını yeniledi. Buna göre, 2,5 milyon lira konut kredisinin aylık taksiti ne kadar oldu?

Ev almak hayal oldu, konut alacaklar dikkat! 

Konut kredileri yükselişini artarak sürdürüyor. Buna göre orta direkt, memurlar, işçiler, emekliler, asgari ücretliler, sabit maaş ile çalışanlar için ev almak artık bir hayal oldu. Bankaların güncel kredi faizleri ve aylık ödeme seçenekleri.

Gayrimenkul sektörü faiz indirimi bekliyor!

Yeni yılda konut satışlarına yönelik kampanyalara start verilmesini beklediklerini dile getiren uzmanlar, bu kampanyaların konut kredi faizlerini yüzde 2'nin altına çekecek şekilde ve 15 yıllık ödeme planları gibi olursa konut satışlarını artıracağını söyledi.

Lagoon Bodrum'da yüzde 50 peşin 10 ay vade fırsatı! 

Ara GYO İmzasıyla Bodrum imzasıyla Bodrum Boğaziçi'nde Adabükü bölgesinde hayata geçirilen Lagoon Bodrum'da yüzde 50 peşin 10 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Ev sahiplerinden tarifeli kira modeli: Yıllık mı, aylık mı ödeme yapacaksınız?

Ev sahipleri, kiralık evler için şimdi de tarifeli kira modeli geliştirdi. Bu yöntem sayesinde ev sahipleri, hem peşin hem de aylık ödeme için tarife oluşturulabiliyor. İşte ayrıntılar...

Bankaların konut kredisi güncel faiz oranları neler? 900 bin TL konut kredisi alınırsa aylık ödeme tutarı ne kadar olur?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın politika faizini 500 baz puan artışı sonucunda yüzde 40 seviyesine çıkarmasıyla, konut kredisi faiz oranlarına ilişkin araştırmalar yapılıyor. Peki, güncel konut kredisi faiz oranlar neler? İşte detaylar...

Kayseri Şeker, çiftçilere 193 milyon liralık ödeme yaptı

Kayseri Şeker Fabrikası, 2023-2024 kampanya dönemi için sözleşmeli ekim yapan çiftçilerine yönelik 193 milyon 247 bin Türk Lirası tutarında söküm avansı ödemesi yaptığını açıkladı. İşte haberin detayları...

Faiz oranları peş peşe değişti! 2 milyon TL konut kredisinin aylık ödeme miktarı ayyuka çıktı! Halkbank, Ziraat, Akbank

Merkez Bankası faiz kararı ardından konut kredisi faiz oranları tekrardan gündem oldu. Faiz oranları peş peşe değişti! 2 milyon TL konut kredisinin aylık ödeme miktarı ayyuka çıktı! İşte banka banka yeni faiz oranları...

Çiftçilere 715,8 milyon liralık ödeme müjdesi! Paralar bugün hesaplara yatırılıyor! Hemen kontrol edin!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı açıklamada pancar üreticilerine 715,8 milyon liralık hasat avans ödemesi bugün yapılacağını söyledi.

800 bin lira konut kredisinin ödeme planı neler? Toplam ödeme tutarı ne kadar?

Konut kredisi almak isteyen vatandaşlar ödeme planını ve toplam ödeme tutarını merak ediyor. Peki, 800 bin lira konut kredisi alınca toplam ne kadar ödeme yapılıyor? Aylık ödeme tutarları neler? İşte detaylar...

O bankadan müşterilerine kaçırılmayacak fırsat! Hem 7.500 lira ödeme hem de iPhone 14 kazanma fırsatı!

Merakla beklenen yeni kampanyasını açıklayan o banka 7500 liralık ödeme ile beraber iPhone 14, Playstation 5 kazanma fırsatı da sunuyor.

Paralar hesaplara toplu olarak yatırılabilir! 3 aylık ödeme için düğmeye basıldı!

Verilen son dakika bilgilerine göre, paralar hesaplara toplu olarak yatırılabilir.3 aylık ödeme için düğmeye basıldı. Acil bakın...

İŞKUR 15 yaşını doldurana 3-6-9 ay boyunca günlük ödeme yapacak! İEP kapsamında aylık 12.542 TL maaş verilecek!

İşbaşı eğitim programlarına katılan gençlere destek ödemesi yapılacak. Başvurusu onaylananlara günlük 219 ile 482 lira arasında değişen miktarlarda ödemeler yapılacak. İşte detaylar...

solemar adabükü ödeme planı Haberi

solemar adabükü ödeme planı


35 bin metrekare alanda yükseken Solemar Adabükü projesi Bodrum Adabükü'nde inşa ediliyor. Bodrum Solemar projesi 134 adet konuttan meydana geliyor. Proje Seba İnşaat ve Hedef İnşaat Ortaklığı tarafından hayata geçirildi.


Bodrum Solemar projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+2 konut alternatifleri sunuluyor. Bodrum Solemar projesinde konutların teslimleri hemen yapılıyor.



Bodrum Solemar ev fiyatları!


Bodrum Solemar ev fiyatları 2+1 dublekslerde 185 bin Euro'dan, 3+2'ler 240 bin Euro'dan başlıyor. 1 adet kalan 3+1 daire ise 290 bin Euro'ya satılıyor.


Bodrum Solemar Adabükü'nde anlaşmalı banka İş Bankası'ndan 30 aya kadar sıfır faizle, 60 aya kadar 0,50 faizle, 120 aya kadar 0,96 faizle taksitli ödemeler yapılıyor.



Adres : 4 Tepe, Hisar Mevkii, Maya Sitesi Yolu Migros Arkası Adabükü-Bodrum/Muğla



Tel : 0530 115 90 40

Web : http://solemar.com.tr/

Gülcihan...