19 / 04 / 2024

Solemar Adabükü nerede?

Solemar Adabükü nerede?

Firma: Seba İnşaat ve Hedef İnşaat

Proje: Solemar Adabükü

Konut teslimlerinin bu yıl Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanan Solemar Adabükü Konutları Seba İnşaat ve Hedef İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Solemar Adabükü nerede?



Konutların büyüklükleri 103 metrekare ile 213 metrekare arasında değişen  Solemar Adabükü  projesi 2 oda 1 salondan 5 oda 2 salona kadar farklı seçenekte dizayn edilen villalardan oluşuyor.


"Solemar Adabükü nerede?" sorusuna Bodrum Adabükü bölgesi yanıtı verebilmek mümkün. Teslimlerinin Mayıs ayı içerisinde yapılması öngörülen projede fiyatlar 180 bin eurodan başlıyor, 560 bin euroya kadar ulaşıyor. 


Bodrum Solemar Konutları ödeme planı kapsamında yüzde 30 peşinatta kalan kısım için firma bünyesinde 36 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Projede banka kredisi ile de ödeme yapılabiliyor.


Toplam 134 adet villanın yer aldığı Solemar Adabükü Bodrum projesinde site içi golf arabaları ile ulaşım, jeneratör ve su depoları, 7/24 güvenlik hizmeti, uydu yayın sistemi, fiber internet alt yapısı, restaurant, cafe, Tv seyir terası gibi imkanlara mevcut. 


Solemar Adabükü Villaları ayrıca; sauna, masaj odaları, profesyonel bir fitness ve plates salonu, tenis ve basketbol sahası, masa tenisi, bilardo, açık ve kapalı alan çocuk oyun parkları, 3 adet yüzme havuzu ve çocuk havuzu, plaj, plajda aile locaları, plaj voleybolu, beach bar ve siteye özel iskele gibi sosyal yaşam alanları bulunuyor. 


Solemar Adabükü nerede?

Satış ofisi adres: 4 Tepe, Hisar Mevkii, Maya Sitesi Yolu Migros Arkası Adabükü/Bodrum


Bodrum Solemar Adabükü iletişim

Telefon: 0530 115 90 40 – 0530 115 90 41

Web Adresi: www.solemar.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön