23 / 04 / 2024

solemar adabükü nerede

solemar adabükü nerede

Ev tiplerinin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği proje toplam 50 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Solemar Adabükü Villaları adres bilgileri kapsamında Muğla İl'i Bodrum İlçe'sinde yükseliyor.

Muğla Solemar Adabükü iletişim!

Toplam 50 dönümlük arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede konut alanları 103 metrekareden başlangıç gösteriyor. Muğla Solemar Adabükü iletişim için 0530 115 90 40 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Bodrum Solemar Adabükü ödeme seçenekleri!

Toplam 50 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa edilen projede konut alanları 103 metrekareden başlangıç gösteriyor. Bodrum Solemar Adabükü ödeme seçenekleri kapsamında peşin ödemelerde indirim yapılabiliyor.

Solemar Adabükü satış fiyatları!

Seba İnşaat ve Hedef İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen proje 50 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor. Solemar Adabükü satış fiyatları 185 bin Eurodan başlıyor.

Solemar Adabükü villa fiyatları!

Muğla İl'i Bodrum İlçe'sinde yükselen proje 50 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projede 36 ay vade imkanı sağlanıyor. Solemar Adabükü villa fiyatları 185 bin Eurodan başlıyor.

Solemar Adabükü Bodrum villa fiyatları!

Villa tipleri 2+1'den 4+1'e kadar değiştiği projede toplam 50 dönümlük arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Solemar Adabükü Bodrum villa fiyatları 185 bin Euro' dan başlıyor.

Bodrum Solemar Adabükü ne zaman teslim?

Toplam 134 tane villanın yer aldığı Solemar Adabükü Hedef İnşaat ve Seba İnşaat imzası taşıyor. Projede Konutların büyüklükleri 103 metrekareden başlıyor. Peki Bodrum Solemar Adabükü ne zaman teslim edilecek?

Solemar Adabükü Bodrum iletişim!

Solemar Adabükü Bodrum iletişim numarası 0530 115 90 40 olarak belirlendi. Satış süreci devam eden projede 2 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı şekilde dizayn edilen villalar yer alıyor.

Bodrum Solemar Adabükü projesi!

Hedef İnşaat ve Seba İnşaat imzası taşıyan Bodrum Solemar Adabükü projesi alanları 103 metrekare ile 213 metrekare arasında değişiklik gösteren villalardan oluşuyor. Projenin mayıs ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Solemar Adabükü nerede?

Konut teslimlerinin bu yıl Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanan Solemar Adabükü Konutları Seba İnşaat ve Hedef İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Solemar Adabükü nerede?

Bodrum Solemar Adabükü satılık!

Bodrum Solemar Adabükü satılık konutlarla ilgili detaylı bilgiler haberimizin içinde ayrıntılı bir şekilde yer alıyor

Solemar Adabükü teslim tarihi!

Solemar Adabükü teslim tarihi haberimiz içinde yer alıyor, proje Bodrum'da yükseliyor

Lagoon Bodrum'da yüzde 50 peşin 10 ay vade fırsatı! 

Ara GYO İmzasıyla Bodrum imzasıyla Bodrum Boğaziçi'nde Adabükü bölgesinde hayata geçirilen Lagoon Bodrum'da yüzde 50 peşin 10 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Yaşar Küçükçalık nerede doğdu? Hangi şirketi kurdu? Şu an nerede çalışıyor?

Yaşar Küçükçalık kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Birlik Mensucat’ta ne iş yapıyor? İşte Yaşar Küçükçalık’ın biyografisi...

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yaşam başladı! Mesa Bodrum Demirbükü nerede?

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde yaşam başladı. Villa ve rezidans konut çeşitlerinin yer aldığı projede tapular hemen teslim edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Valeron Adabükü lansman fırsatlarıyla satışa çıktı! Yeni Proje!

Neva Pretij Yapı tarafından hayata geçirilen Valeron Adabükü lansman fırsatlarıyla satışa çıktı. Peki Valeron Adabükü villa fiyatları ne kadar? Valeron Adabükü villa fiyatları kaç lira? İşte Valeron Adabükü projesi ile ilgili ayrıntılar...

Raif Ali Dinçkök kimdir, kaç yaşında?

Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök nerede doğdu? Raif Ali Dinçkök kaç yaşında? Raif Ali Dinçkök nereli? İşte ayrıntılar!

Çayınızı kahvenizi 1 TL’ye alın! Böyle indirim görülmedi! Yetişen kapıyor!

Enflasyonun artması gıda sektörünü fena vurdu. Vatandaşlar artık nerede indirim görse oraya akın ediyor. Öyle bir indirim haberi yapıldı ki! Yetişen alıyor! İşte detaylar!

Huawei Watch GT 3 Pro da şaşırtan fiyatlar! 1 Ekim 2022 fiyat listesi

Sağlamlığı ile öne çıkanTitanyum gövdeli Huawei Watch GT 3 Pro’nun fiyatı en düşük seviyeye geldi. Muadilleri arasında en sağlamı olarak bilinen Titanyum gövdeyle gelen Huawei Watch GT 3 Pro modelinin fiyatı en düşük nerede ve kaç lira?

Bodrum The House Residence Helis Bodrum'da ayrıcalıklı tatil fırsatı!

Adabükü'nde yer alan The House Residence Helis Bodrum projesi zamansız mimarisi ve zengin sosyal alanları ile ayrıcalıklarla dolu, benzersiz bir dünya sunuyor.

The House Residence Helis Bodrum satılık!

The House Residence Helis Bodrum Adabükü'nde konumlanıyor. Proje Ege’nin dokusuna uyumlu çağdaş mimari ile tasarlandı. 

Madnasa Türkbükü nerede?

Madnasa Türkbükü nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Madnasa Türkbükü nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Bodrum’da ev fiyatları yükseldi!

Koronavirüs salgını ile birlikte hem hayatlar hem de tatil anlayışları değişti. Virüs süreciyle beraber Bodrum’a da ilgi büyük ölçüde yükseldi. Bodrum’un yeni gözde bölgesi ise Havalimanı ile Bodrum merkez arasında kalan 35 kilometrelik kıyı şeridi, Güvercinlik, Adabükü, Boğaziçi ve Meşelik oldu.

Fabay Adabükü Evleri ile hayaller gerçeğe dönüşüyor!

Sakinlerine doğayla iç içe bir yaşam sunan Fabay Adabükü Evleri'nin 60 evden oluşan ikinci etabı için çalışmalar başladı. Denize yakın konumuyla dikkat çeken Etap 2, ev sahiplerine kendi evlerinde tatil köyü konforunu yaşatıyor.

Fabay Adabükü Evleri'nde tanışma partisi düzenlendi!

Fabay İnşaat, teslimi yapılan Fabay Adabükü Evleri'nde tanışma partisi düzenledi. Firma, ev sahiplerinin tanıştırıp, sıcak bir ortamda buluşturdu.

solemar adabükü nerede Haberi

solemar adabükü nerede

Konut büyüklüklerinin 103 metrekareden başlayıp, 213 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildiği projede Hedef İnşaat ve Seba İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Ortak kullanım alanları arasında Solemar Adabükü Villaları projesinde kafeterya, mini market, cafeler, hobi odaları, iskele, havuz, bar, deniz kenarı barı yer alıyor.  


Toplam 50 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa edilen Solemar Adabükü Villaları projesinde evlerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Ödeme planı kapsamında projede yüzde 30 peşinat ödendiğinde; kalan yüzde 70'lik kısım için 36 ay taksitlendirme yer alan projede peşin alımlarda indirim uygulanıyor.


Solemar Adabükü Villaları Muğla İl'i Bodrum İlçe'sinde hayata geçiriliyor. Projede konut fiyatları 185 bin Eurodan başlangıç göstererek satışa sunuluyor. 


Solemar Adabükü Villaları adres bilgileri:4 Tepe, Hisar Mevkii, Maya...