20 / 04 / 2024

Bodrum The House Residence Helis Bodrum'da ayrıcalıklı tatil fırsatı!

Bodrum The House Residence Helis Bodrum'da ayrıcalıklı tatil fırsatı!

Adabükü'nde yer alan The House Residence Helis Bodrum projesi zamansız mimarisi ve zengin sosyal alanları ile ayrıcalıklarla dolu, benzersiz bir dünya sunuyor.



Bodrum Adabükü'nde bulunan The House Residence Helis Bodrum, zamansız mimarisi ve zengin sosyal alanları ile ayrıcalıklarla dolu, benzersiz bir dünya sunuyor. Capital'da yer alan habere göre; Bodrum'un doğal güzelliğini doyasıya izlemek isteyenler için 2 adet geniş terasa sahip 3 katlı villalar, ferah ve kullanışlı yaşam alanlarıyla tatil konforunu en üst seviyeye taşıyor. Yazlık satın almayı kârlı bir yatırıma dönüştüren The House Residence Helis Bodrum, sunduğu otel konsepti ile Bodrum'daki diğer projeler arasında fark yaratıyor. The House güvencesi ve kalitesi ile sunulan otel konseptiyle villanın kullanılmadığı zamanlarda kiralayarak, karlı bir yatırıma dönüştürme imkanı sunuyor.

Milas-Bodrum Havalimanı'na 15 dakika mesafede olan The House Residence Helis Bodrum'un marinasında teknenizi demirleyip, bakımını yaptırabilir, kum plajında ya da yüzme havuzunda yazın keyfini doyasıya çıkarılabilir. Spa merkezinde keyifli zaman geçirip, fitness merkezinde de sağlıklı zaman geçirme imkanı sunuluyor. Açık hava sinemasında yaz akşamlarınıza nostaljik bir hava katarken, villanızın bakım ve temizlik işlerini 5 yıldızlı otel konforunda yaptırılıyor.

https://helisbodrum.com/

Le Chic Bodrum misafirlerini bekliyor!


Geri Dön