16 / 04 / 2024

Sky Tower Hotel Akçakoca'da her şey dahil tatil fırsatı!

Sky Tower Hotel Akçakoca'da her şey dahil tatil fırsatı!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Sky Tower Hotel projesi Akçakoca'da hayata geçiriliyor. Proje kapsamında devr-i tatil fırsatıyla 6 yıl boyunca istenilen dönemde 7 gece 8 gün her şey dahil konseptte, 5 yıldız konforunda tatil yapılabiliyor.



   E7 GRUP  imzasıyla inşa edilmiş olan Sky Tower Hotel projesinde kırmızı dönem yaz sezonunu, mavi sezon ilkbahar ve sonbahar aylarını, beyaz sezon ise tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri,  sarı dönem okulların tatil olduğu sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri kapsıyor. 


Thalasso therapy & spa alanının yer aldığı Sky Tower Hotel projesinde fiyatlar sezonlara göre değişiklik gösteriliyor. Batı Karadeniz'deki projede bayan spa bölümünde kapalı havuzu ve bayanlara ait plajı bulunuyor. 


Sky Tower Hotel Akçakoca da her şey dahil tatil fırsatı!


Oyun salonları, mini futbol sahası, kongre alanları, bilardo, masa tenisi, mini basketbol sahası, toplantı alanları, tenis kortunun yer aldığı Sky Tower Hotel projesinde beyaz dönem için 7 bin 500 TL, mavi dönem için 9 bin 600 TL, sarı dönem için 12 bin TL, kırmızı dönem için ise 16 bin TL ödeniyor. 


Sky Tower Hotel telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/


projeye sor



Geri Dön