25 / 04 / 2024

Bodrum Solemar Adabükü ne zaman teslim?

Bodrum Solemar Adabükü ne zaman teslim?

Firma: Seba İnşaat ve Hedef İnşaat

Proje: Solemar Adabükü

Toplam 134 tane villanın yer aldığı Solemar Adabükü Hedef İnşaat ve Seba İnşaat imzası taşıyor. Projede Konutların büyüklükleri 103 metrekareden başlıyor. Peki Bodrum Solemar Adabükü ne zaman teslim edilecek?



"Bodrum  Solemar Adabükü  ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. Muğla Bodrum'da hayata geçirilen proje 50 dönüm arsa üzerinde yükseliyor.


Solemar Adabükü Bodrum'da 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen villa çeşitleri bulunuyor. Projede fiyatlar 185 bin Eurodan başlangıç gösteriyor. 


Konutların alanları minimum 103 metrekare, maksimum ise 213 metrekare şeklinde tasarlanan Solemar Adabükü Villaları  Seba İnşaat ve Hedef İnşaat  tarafından inşa ediliyor.


Solemar Adabükü Muğla'da peşin alımlarda indirim fırsatı sunuluyor. Proje deniz kenarı, kafeterya, hobi odaları, bar, iskele, mini market, havuz ve cafeler gibi ortak kullanım alanlarından oluşuyor. 


Bodrum Solemar Adabükü ne zaman teslim?

Yüzde 30 peşinatta, kalan yüzde 70'lik konut bedeli için 36 ay vade yapılan Solemer Adabükü Bodrum'da teslimler hemen gerçekleşiyor. 


Muğla Solemar Adabükü ulaşım: 4 Tepe, Hisar Mevkii, Maya Sitesi Yolu Migros Arkası Adabükü/Bodrum


Solemar Adabükü telefon: 0530 115 90 40 – 0530 115 90 41

Web Adresi: www.solemar.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön