20 / 04 / 2024

Madnasa Türkbükü nerede?

Madnasa Türkbükü nerede?

Madnasa Türkbükü nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Madnasa Türkbükü nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...



Türkiye dışında Yunanistan, İtalya, Almanya, İspanya ve İngiltere gibi Avrupa ülkelerindeki gayrimenkul yatırımları ve gayrimenkul geliştirme projeleri hayata geçiren AB Grup Holding yeni projesi için düğmeye bastı.

AB Grup Holding'in yeni projesi Madnasa Türkbükü, Bodrum'da hayata geçirilecek.  Proje ünlü mimar Barbaros Sağdıç’ın imzasını taşıyor. 

Madnasa Türkbükü nerede?
Madnasa Türkbükü nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Madnasa Türkbükü nerede sorusunun yanıtından önce proje hakkında bazı bilgiler verelim.

Madnasa Türkbükü’nün ilk projesi 16 villadan, ikinci projesi ise 12 villadan meydana geliyor. Projede yer alanvillalar, 5 yatak odası, 1 yemek odası, 1 mutfak, 1 salon, 1 sinema odası, 1 spa (türk hamamı, sauna,şok duş, masaj odası) ve özel havuza sahip.

Madnasa Türkbükü nerede?
Türkbükü’nün en gözde arazisinde yer alan ve Türkbükü, Leros ve Didim Maya Köyü’nün eşsiz vadi manzarasına sahip proje tamamen akıllı ev konsepti ile hayata geçirildi.

Madnasa Türkbükü nerede?

Madnasa Türkbükü projesinde her biri ayrı teras bahçelere sahip villaların ayrıca teraslarında özel sıcak soğuk kullanılabilen jakuzili havuzları bulunacak.

Web adresi: www.abgrupinsaat.com


Geri Dön