19 / 03 / 2024

Madnasa Türkbükü fiyat!

Madnasa Türkbükü fiyat!

Firma: AB Grup İnşaat

Proje: Madnasa Türkbükü

Madnasa Türkbükü fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Madnasa Türkbükü fiyat bilgisi ve proje detayları...



Türkiye dışında Yunanistan, İtalya, Almanya, İspanya ve İngiltere gibi ülkelerde gayrimenkul yatırımları ve gayrimenkul geliştirme projeleri hayata geçiren AB Grup Holding yeni projesi için start verdi.

AB Grup Holding'in en yeni projesi Madnasa Türkbükü, Bodrum'da yükselecek. Proje ünlü mimar Barbaros Sağdıç imzasına sahip.

Madnasa Türkbükü fiyat!
Madnasa Türkbükü fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Madnasa Türkbükü fiyat bilgisinden önce proje hakkında bazı bilgiler verelim.

Bodrum'da hayata geçirilen Madnasa Türkbükü’nün ilk projesi 16 villadan, ikinci projesi ise 12 villadan oluşuyor.  Proje kapsamındaki villalar, 5 yatak odası, 1 yemek odası, 1 mutfak, 1 salon, 1 sinema odası, 1 spa (türk hamamı, sauna,şok duş, masaj odası) ve özel havuza sahip.

Madnasa Türkbükü fiyat!

Madnasa Türkbükü fiyat!
Madnasa Türkbükü fiyat bilgisinden önce projenin konumuyla ilgili bazı bilgilere değinelim.

Madnasa Türkbükü projesi nerede?
Türkbükü’nün en gözde arazisinde bulunan ve Türkbükü, Leros ve Didim Maya Köyü’nün eşsiz vadi manzarasına sahip Madnasa Türkbükü tamamen akıllı ev konsepti ile hayata geçirildi.

Madnasa Türkbükü fiyat!
Madnasa Türkbükü fiyat bilgisi henüz belli olmadı. Madnasa Türkbükü fiyat bilgisi açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Bodrum Madnasa Türkbükü projesinde her biri ayrı teras bahçelere sahip villaların ayrıca teraslarında özel sıcak soğuk kullanılabilen jakuzili havuzları yer alacak.

Web adresi: www.abgrupinsaat.com


projeye sor



Geri Dön